Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

haydi oruca!!! (1 Kullanıcı)

~ESRA~

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum arkadslar..zilhicce ayinin 1.gunu bugun.ibadet ve oruclar bizi bekliyor, ne kadar yapabilirsek bizim icin kardir.Allah teala rahmetini 3 ayda gizlemistir;ramazani serifin son 10 gununde,muharrem ayinin ilk 10 gununde ve zilhicce ayinin ilk 10 gununde..Rabbim dualarimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin.amin....

imren

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim bende başlayacagım hatırlattıgınız çok faydalı oldu bilmeyen kardeşlerimiz için gönlüne saglık.

~ESRA~

Kayıtlı Kullanıcı
ne demek ... Allah sizlerden de razi olsun... insAllah yapmaya calisalim biseyler,bos gecirmeyelim...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kardeşim allah razı olsun ben bunu geçen hafta zilhicce ayı sayfasındaki yaılardan öğrendim. Ve bugün oruçluyum 10 gün tutmaya çalışacam işallah selam ve du ile rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Hatırlattığınız için Rabbimiz sizlerden razı olsun...

Selametle kalınız..

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.Bende tutmaya çalışacağım İNŞALLAH.Bir haftadır niyetliyim zatenALLAH C.C. CÜMLEMİZİN DUALARINI ORUÇLARINI KABUL EDER İNŞALLAH...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim eline sağlık çok güzel bir hatırlatma...
Bende bugün başladım oruca çok şükür,artık ne kadar tutabilirsem...
selametle kalın...

H

hasan_26

selamunaleyküm çok güzel bir konu arkadaşlar
arkadaşlarım şu aziz günde elinizden geldigince oruç tutun inanın zorlanmazsınız benim şuan ikinci günüm ve demir üretilen fabrikada çalışıyorum siz düşünün artık ben dayana biliyorsam herkez dayanır yaww
elimizden geldigince gayret gösterelim oruç tutmaya
RABBİME EMANETSİNİZ İNŞALLAH

~ESRA~

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepinuizden razi olsun .. gozlerinize saglik okuyup dikkate aldiginiz icin... Rabbim oruc ve ibadetlerinizi kabul etsin... amin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt