Sağolasın serapçım ama birdaha böyle konulara hiç girmiyecem şaka olsun biraz eğlenelim diye başladım sonradan çok üzülüyorum resim olayında haklılık payı vardır mutlaka ALLAHA EMANET OL
canım annemiz ben sildiğin fotorafı görmedim ama baştakiler felan çok tatlıydı.o kadar şirin olmuştu ki .tabi bu benim şahsi görüşüm.sen eskidende canım annemiz böyle cici konular açardın sitede olan yoklamamız vardı gelenler ben burdayım derdi.üzülme sakın biz biliyoruz zaten senin kötü niyetle yapmadığını .hani aklında kötülük olsa deriz bu kasıtlı yapılmış ama yanlış anlaşılacak bir resimse bile hadi diyelim öyle kötü bir resimdi senin kalbini iyi niyetini bildiğimiz için yanlış düşünmezdik merak etme .hem kaldırmışsın sanırım yanlış olduğu düşünülen bir durum vasa bile onu ortadan kaldırmışsın annecim üzülme ama lütfen olurmu?Önemli olan niyetdir sende güzel niyetle birşeyler yapmışsın dediğim gibi resimleri bilmiyorum yanlış resimse bile kaldırmışsın bitmiş annecim.Yanlış resim değilse bile kötü niyetli insanları yanlışa çekecek insanları engellemiş oldun annecim.ALLAHA emanet ol