Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Haydi,duali Bir Oyuna Varmisiniz. (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.
şimdi sizinle güzel ve dualı bir oyun oynayalım.

oyun şöyle.herkes üsttündeki kardeşine en güzel duayı yapsın.ben şimdi üstte oldugumdan yapamıyorum.ama altta gelen duaya başlasın.inşaallah kabul olur.

HAYDİ DUAYA,HAYDİ DUAYA :H:H:H

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kasım abimizin tüm tevbelerini kabul buyur,günahlarını affet yarabbim...ona bu dünyada da ahirettede güzellikler ihsan et...rabbim sana layık bir kul olmasını nasip et...cehennem azabından muhafaza et...sırat-ı müstakimde sabit kıl ...sultanımız,burhanımız sensin ya rabbim...rahman olan allahım kasım abimize rahmetinle muamele et...cennette bir makam nasip et ona ya hak...son nefesinde daha sana olan imanından zerre miktarı dahi eksiltme allahım...güzel mevlam sen bizlere şah damarımızdan bile yakınsın...kasım abimizin kalbindeki iman nurunu kuvvetlendir...ibadetlerinde riyadan muhafaza et...onu şeytana ve nefsine uydur ma ya rabbim...imanını korumasını nasip...ona yalnızca senin rıza-i şerifin için ibadet etme bilinci ver ve bu bilnçte sabit kılmasını nasip et ya rabbim....amin....selamün aleyküm...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Tevbeya Hak Kardeşimize Sabir Versin öğretmen Ya O Bakimdan Allah Tevbeya Hak Kardeşimizin Günahlarini Afetsin Amin Benim Günahlarimda

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
ekremeee ALLAHım hep senin yanında,dünya ve ahiret hayatın istediğin gibi olsı-un inşaalah

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Tevbeya Hak Kardeşimize Sabir Versin öğretmen Ya O Bakimdan Allah Tevbeya Hak Kardeşimizin Günahlarini Afetsin Amin Benim Günahlarimda
sabir için söylediklerine katılıyorum ama benim öğrencilerim minicikler...o kadar çok seviyorum ki onları anlatamam..yinede sabır iyidir..günahları bağışlama hususunda ettiğin dua için rabbim razı olsun senden...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kasım abimizin tüm tevbelerini kabul buyur,günahlarını affet yarabbim...ona bu dünyada da ahirettede güzellikler ihsan et...rabbim sana layık bir kul olmasını nasip et...cehennem azabından muhafaza et...sırat-ı müstakimde sabit kıl ...sultanımız,burhanımız sensin ya rabbim...rahman olan allahım kasım abimize rahmetinle muamele et...cennette bir makam nasip et ona ya hak...son nefesinde daha sana olan imanından zerre miktarı dahi eksiltme allahım...güzel mevlam sen bizlere şah damarımızdan bile yakınsın...kasım abimizin kalbindeki iman nurunu kuvvetlendir...ibadetlerinde riyadan muhafaza et...onu şeytana ve nefsine uydur ma ya rabbim...imanını korumasını nasip...ona yalnızca senin rıza-i şerifin için ibadet etme bilinci ver ve bu bilnçte sabit kılmasını nasip et ya rabbim....amin....selamün aleyküm...

B)B)Selamün aleyküm.
ey benim güzel kardeşim,şu fani dünyada,ALLAH dostları dostun,peygamber aşıkları aşıgın,nimetlerin helal ve hayırlısı rızkın,eşlerin hayırlısı zevcen,cennetin gülleri çocukların,son nefesin kabei muazzamanın dibinde olsun.
Ahirette ALLAH yar,peygamber efendimiz komşun olsun. AMİN.AMİN.AMİN.SELAMETLE.B)B)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)Selamün aleyküm.
ey benim güzel kardeşim,şu fani dünyada,ALLAH dostları dostun,peygamber aşıkları aşıgın,nimetlerin helal ve hayırlısı rızkın,eşlerin hayırlısı zevcen,cennetin gülleri çocukların,son nefesin kabei muazzamanın dibinde olsun.
Ahirette ALLAH yar,peygamber efendimiz komşun olsun. AMİN.AMİN.AMİN.SELAMETLE.B)B)
ALLAH RAZI OLSUN KASIM ABİ...ÇOK GÜZEL BİR DUA GERÇEKTEN ÇOK YÜREKTEN...SAĞOLASIN...SELAMÜN ALEYKÜM

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Yarabbim Tevbeya Hak Kardeşimin Günahlarini Affet,

Dualarini Kabul Et. Inşallah...amin Amin Amin..

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM RAHMETİNİ GETİRECEK DAVRANIŞLARI,MAĞFİRETİNİ KAZANDIRACAK GAYRETLERİ,HER TÜRLÜ GÜNAH VE KÖTÜLÜKLERDEN KURTULMAYI KELTEPE KARDEŞİME LUTF EYLE...

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM RAHMETİNİ GETİRECEK DAVRANIŞLARI,MAĞFİRETİNİ KAZANDIRACAK GAYRETLERİ,HER TÜRLÜ GÜNAH VE KÖTÜLÜKLERDEN KURTULMAYI KELTEPE KARDEŞİME LUTF EYLE...
AMİN AMİN AMİN ...

TŞK EDERİM ZERDALİ KARDEŞİM....

ÇOK GÜZEL BİR DUA ..

RABBİM İNŞALLAH DUANI KABUL EDER...

A.E.OL.DUA İLE...

meryem-hanne

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbin rızasına kavuşmuş kullardan olasınız İnşallah

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
allahım sen affetmeyi seversin affedicisin meryem hanne kardeşimizn bütün günahlarını affet onu mahşerde peygameber s.a.s me komşu eyle allahım

Filiz Bahar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...ALLAHIM EKREMEEE ARKADASIMI NEFSİYLE BAŞBAŞA BIRAKMA....

sağlıcakla...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum filiz arkadaşımızı ve tüm muminleri bagısla rahmet eyle amin

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cümleten abi ne guzel dusunmussun Allah c.c. razı olsun ben ustekıne ve benden sonrakıne Allah c.c. magrifet ,habibi (sav) sefaat diliyorum AMİN

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım benden sonraki kardeşime ve tüm ümmeti MUHAMMEDE Peygamber Efendimizin SENde istediği gibi bizde SENden ilmimizi arttırmanı ve ilmimizle Amel etmeyi nasip eyle...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIMDA senide VEYSEL KARANİ hz. lerinin yanında efendimizle birlikte cennete girmeyi nasip etsin.
son nefesi vermeden RASULLULLAH EFENDİMİZİN gül cemali ile karşılaşmayı nasip etsin.amin.
ömrün uzun bahtın açık olsun.selametle.:H

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIMDA senide VEYSEL KARANİ hz. lerinin yanında efendimizle birlikte cennete girmeyi nasip etsin.
son nefesi vermeden RASULLULLAH EFENDİMİZİN gül cemali ile karşılaşmayı nasip etsin.amin.
ömrün uzun bahtın açık olsun.selametle.:H

AMİN AMİN AMİN abi Allah c.c. razı olsun agzına kalbine saglık inşallah tüm ummetimuhammedi abi inşallah hep beraber a.e.ol hayırlı aksamlar

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Ya RABBİ Benden önce ki ve benden sonra gelecek olan kardeşlerime sarsılmaz bir iman güzel bir ahlak şükreden kalp sabredici beden zikredici dil kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür salih evlat dünya ve ahirettede güzellik ihsan eyle. AMİN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt