Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Haydi buyrun sohbete.. (1 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız? umarım iyisinzdir.. Ben yeni bir konu acmak istedim..uzun zamandır takip ediyorum sitedeki ark.lar abilerim ablalarım kardeşlerim..paylaşılan forumların altına yorumlar yazıp birbirlerine hal hatır sorduklarını gördüm..buda forum kirliliği yaratmaktaydı..bnde onları düşünerek bir konu acayım dedim...bu konunun altında herkes hal hatır sorabilir..pylaşım yapabilir..yeni gelen ark.larla tanışma fırsatı blmuş oluruz diye düşündüm..Bu forum altında burdan hal hatır sorabilirsiniz... Selam ve dua ile

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam
şükür iyim kendi adıma iyi yapmışsınız artık ben burdan çıkmam:D
pekı siz nasısınız:)gerçı çevrimdışısınız ama artık gördünüzde cevap verirsiniz:D

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
çkmayın cnmm :)) sizi tutan yok :) elhamdülillah iyiym..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
"NASILSI?"a şu cevabı verin!
Allah Rasülü (sav) birine "Nasılsın?" buyurdu. "İyiyim" dedi. 3. defa sorunca "Elhamdülillah iyiyim!" dedi. Efendimiz (sav) tebessümle açıkladılar. "İşte senden bu cevabı bekliyordum, bunun için soruyu tekrarladım!"

yağmur sıla

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim çok iyi düşümüşsün katılıyorum sana

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum diyeyim o zaman :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
arkadşlar yazı büyütüp küçültme nasıl yapılıyor..birde renkli yazı nasıl yazıyorsunuz?? bn beceremedm..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt