Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hayatın El İzleri (2 Kullanıcı)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Birçok sitede bana ait olan bu yazıyı burayada paylaşmak istedim arkadaşlar.Hoş benim paylaşım yapmdığım bir çok yere de paylaşım yapmışlar isim sunmadan ama olsun.

3F840E383F7EB5B3.JPG

Kınalı Eller Kimbilir Ne Çok Cefalar Çekti

tesbih.jpg

Her parmağında ayrı bir hayat var sanki,bizi hayata hazırlayan öpülesi eller....

ellerimdentut.jpg

Eller en onulmaz yaraları kapatan,en umulmadık anlarda bizi hayata bağlayan....

aaaa308cd86b1a1ac7d2cc2087ddb7fc.jpg

Hayatın yükünü her daim birlikte gögüsleyen sevdalar saklıdır kimi zaman...

Mardin-08.jpg

Nelere hayat vermediki bu eller.....

2599416-lg.jpg

Acıtsada dikenler cefakar elleri,kanar yinede susar..

eller1am0.jpg

Güvendir,hayattır,huzurdur,bir tatlı uykudur eller....

eller2xf3.jpg

Her çizgisinde bir hikaye saklıdır,çilekeş eller...

eller.jpg

Güçtür birlikte olduğun sürece..

eller3.jpg

Yeterki nefes alsın canlı,ne olduğu önemli mi şefkat göstermek için....

eller5vg11.jpg

Ve zamana yenilen eller...

serving-hands.jpg

Ve semaya açılan,en sıkıntılı anlarda,en olumsuz anlarda,umutların bittiği anlarda sana huzuru bahşedecek olana çıkarsız yönelen eller...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bı konu olmuş gerçekten devamını beklerız ::)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah Ranacım.Çok şiirim var paylaşmaya çalışacağım malesef başka sitelere alan arkadaşlar adımı yazmadan paylaşıyorlar.Birçoğu daha gün yüzü görmemiş şiirler:)
Bunun YASAL OLARAK SUÇ olduğunu bildirdiğim ve IP kaydımının varolduğu bazı sitedeki yönetici arkadaşlar duyarlı davranıp ya adımı eklediler yada rica üzerine kaldırdılar.İnşallah burada daha fazlasını paylaşacağım.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah Ranacım.Çok şiirim var paylaşmaya çalışacağım malesef başka sitelere alan arkadaşlar adımı yazmadan paylaşıyorlar.Birçoğu daha gün yüzü görmemiş şiirler:)
Bunun YASAL OLARAK SUÇ olduğunu bildirdiğim ve IP kaydımının varolduğu bazı sitedeki yönetici arkadaşlar duyarlı davranıp ya adımı eklediler yada rica üzerine kaldırdılar.İnşallah burada daha fazlasını paylaşacağım.

kendın yazabılıyosan şiir ne guzel :) ben hıç beceremem :D

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kitap çıkaracak kadar oldu.Belki saçma belki yalan gelecek ama yıllar evvel yazdığım bir şiirimi sanki kardeşim için yazmışım.Tek tesellim ve duam kardeşimin sonu şiirimdeki gibi olmaması.İnşallah paylaşırım onuda birgün.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım hayırlı geceler :)
Çok güzelmiş, kalemine sağlık :)
Sayfa açacağım demiştin ne oldu ablacım :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı geceler yüreği güzel ablam.Allah razı olsun.Vakit buldukça (hep şikayetçiyim bu vakitsizlikten)kendi yazı ve şiirlerimi paylaşacağım.Şimdi oğlanı eşime sattım.:)İnşallah yarım yamalak ta olsa açmaya çalışacağım ablam.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Sayfanın açılış haberini bekliyorum dört gözle ablacım :)
Küçük kardeşim az yaramazlık yapsın da hemen açılsın sayfa :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi açıyorum sonra düzenlerim açmış olayımda en azından,forumda olan biteni kaçırmam,özelden ulaşamadığımız arkadaşlarım bana oradan yazabilirler.Çünkü başka sayfa ve konularda bana dair bir şey de yazılsa göremeye biliyorum.Nitekim çoğunu göremiyorum da.Açıyorum şimdi bakalım.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel olur ablacım :)
Leyla ablam'la konuşuyorum, o da sürekli sana ulaşmaya tanışmaya çalışıyordu :)
Bekliyorum ablacım :)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Açtım bakalım ablacım.

http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-...110294-seyren-kisisel-sayfam.html#post1445278

Zamanla düzenlerim inşallah.Leyla ya çok selam söyle tanışalım inşallah.Sayfamda buluşursak faceden falan da ekler konuşuruz inşallah.Bende tanışmak istiyorum ama işte özel mesaj durumu olmayınca olmuyor.Herkes bizler gibi de olmuyor.
Aslında profil mesajları için belli sayıda mesaj sınırı konsa o mesaj sayısına ulaşan herkese profil mesajı yollayabilse,belli mesajları var olanlarda uygunsuz konuşuyorsa zaten burada aramızda işi yok diye düşünüyorum.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kitap çıkaracak kadar oldu.Belki saçma belki yalan gelecek ama yıllar evvel yazdığım bir şiirimi sanki kardeşim için yazmışım.Tek tesellim ve duam kardeşimin sonu şiirimdeki gibi olmaması.İnşallah paylaşırım onuda birgün.

Şiir der geceriz, birçok defa yazdıklarım hep başıma geldi, Yazmaktan korktum, bazen yazdıgımı sildim olmasın diye ama yazılan silinmiyormuş anladım.
Olması gereken pozitif düşünmek, bu konuda çok uyarı aldım, güzel düşününce güzel oluyor herşey, kötü olayda olsa...
Rabbim hayra çıkarsın, güzellikler yazmayı nasip etsin

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Şiir der geceriz, birçok defa yazdıklarım hep başıma geldi, Yazmaktan korktum, bazen yazdıgımı sildim olmasın diye ama yazılan silinmiyormuş anladım.
Olması gereken pozitif düşünmek, bu konuda çok uyarı aldım, güzel düşününce güzel oluyor herşey, kötü olayda olsa...
Rabbim hayra çıkarsın, güzellikler yazmayı nasip etsin

Peki bende bir bilgi aktarayım...
Alim İnsanlar duygu ve düşüncelerini ve sırlarını ŞİİR dediğimiz yazılarla duyururlar....
Anlayana.....

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Bir şeyleri ne kadar çok isteriz ve onun üzerinde yoğunlaşırız.İyi yada kötü onu elde ederiz,etmek için çaba sarf ederiz.Bunu yaparken YAKAİS kardeşim dediniz gibi ya sözlerle sürekli konuşarak,ya beynimizde sürekli düşünüp düşünce gücü ile hareket etmeye çalışarak yahutta sözlerle yazılara dizelere dökerek..Alimmiyiz orası tartışılır ama haklısın şiir denilen şey ayrı bir dünya.

MELİSSA,
Yazdıklarında çok haklısın,benimde bazı hayal ettikelerim yada yazdıklarım olduğu gibi çıkıyor.Zamanım olsa sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var ama hep yarım kalıyor.Paşacım izin vermiyor:)Benim oğlan evlere şenlik.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bir şeyleri ne kadar çok isteriz ve onun üzerinde yoğunlaşırız.İyi yada kötü onu elde ederiz,etmek için çaba sarf ederiz.Bunu yaparken YAKAİS kardeşim dediniz gibi ya sözlerle sürekli konuşarak,ya beynimizde sürekli düşünüp düşünce gücü ile hareket etmeye çalışarak yahutta sözlerle yazılara dizelere dökerek..Alimmiyiz orası tartışılır ama haklısın şiir denilen şey ayrı bir dünya.

Aslında tam manası o değil ; söylediğimin...
Söylemek istediğim...
Eğer...;Mevlana ,Yunus Emre ,Niyazi Mısri , Beyaziti Bestami Hz. gibi Alim Büyüklerimizin Şiirlerini ,benim dediğim tarzda dikkatle okursanız daha iyi anlayabilirsiniz...
İLİM 'inizi geliştirmek isterseniz ŞİİR'sel yazılara önem veriniz...
Önemli ip uçlarını görüp mutlu olacaksınız...
Acizane bildirmek istedim...

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
İlim geliştirmek isteyen çokça okumalı çokça düşünmeli az konuşmalıdır diye düşünüyorum.İllaki şiirsel yazı olacağı düşüncesinde değilim ben Yakais kardeşim.Bir hikaye senaryo makale tiyatro metni yazmak bilgili olmaktan bilgili olmak ilim öğrenmekten geçer.Şiirsel yazılar elbette önemli ama karşıdakine anlatmak istediğinizi kısa birkaç cümle ile yada bir mektupla ifade edebiliyorsanız gerisi zaten teferruattır...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
İlim geliştirmek isteyen çokça okumalı çokça düşünmeli az konuşmalıdır diye düşünüyorum.İllaki şiirsel yazı olacağı düşüncesinde değilim ben Yakais kardeşim.Bir hikaye senaryo makale tiyatro metni yazmak bilgili olmaktan bilgili olmak ilim öğrenmekten geçer.Şiirsel yazılar elbette önemli ama karşıdakine anlatmak istediğinizi kısa birkaç cümle ile yada bir mektupla ifade edebiliyorsanız gerisi zaten teferruattır...

Doğrudur..
Ancak şöyle bir tabir var ...
Biz insanlar Allah C.C. tarafından kendimize lütfedilen sırları söylemememiz gerektiğini düşünürüz ...
Onlar bu sırları Şiirlerde ifade ederek...gizleyerek ...mutlu olmuşlardır...
Yoksa bazı gerçek Allah C.C. İLMİ'ne sahip büyük zatlarımız da makale ile konuyu anlatmışlardır...
Ancak çok gizli sırlar müstesna...
Lütfen anlamaya çalışınız...

yakais

Yasaklı Kullanıcı

Sorularınız olursa bildiğim kadar izah edebilirim...
Kişisel görüşüm ...
Allah C.C. sadece bana ait değil...Her kesin Rabbi...
Cennet sadece benim değil layık olan herkesin mekanı olmalı...
İLMİ 'de çok sır olanlar hariç paylaşılır ki İNSANLAR İlme ısınsın...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında tam manası o değil ; söylediğimin...
Söylemek istediğim...
Eğer...;Mevlana ,Yunus Emre ,Niyazi Mısri , Beyaziti Bestami Hz. gibi Alim Büyüklerimizin Şiirlerini ,benim dediğim tarzda dikkatle okursanız daha iyi anlayabilirsiniz...
İLİM 'inizi geliştirmek isterseniz ŞİİR'sel yazılara önem veriniz...
Önemli ip uçlarını görüp mutlu olacaksınız...

Acizane bildirmek istedim...

Söylemek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Bazen niye yazdığımı bile bilmem, anlamı nedir bilmem. Hatta desem denilen sözcügün tam anlamını sözlüklerden araştırırım da yanlış anlamıyayım diye..
Yunus gibi olmak istedim, yolumu giderken her adımımı yazayımda bazılarına faydam olsun istedim.
Bazen de, aldığım sırrı paylaşmak isterim delice ama olmaz şiire dökerim, anlayan anlar, onlar da öyle yapmışlar zaten..
Sevgili Yunus, ve değerli Mevlana... hele Mevlana Şems hz nin yüreğindeki sırları bir bir yazmış, ah bir anlayabilsem
Yanmadan olmaz, yanmadan olmaz (tamam anladık)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt