Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAYATIMIN ÖZETİ... (1 Kullanıcı)

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
HAYATIMIN ÖZETİ ARIYORDUM... VE SONUNDA BULDUM... SİZİNLE BAYLAŞMAK İSTEDİM...

BAKARA SURESİ...

151 - Nitekim içinizden size bir peygamber gönderdik. O size âyetlerimizi okuyor, sizi temizliyor, size kitabı ve hikmeti öğretiyor. Size bilmediğiniz şeyleri öğretiyor.

152 - O halde beni anın, ben de sizi anayım. Bana şükredin de nankörlük etmeyin.

153 - Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.
154 - Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Hayır, onlar diridirler. Fakat siz sezemezsiniz.

155 - Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!

156 - Onlar başlarına bir musibet geldiği zaman: "Biz Allah'a aidiz ve sonunda O'na döneceğiz." derler.

157 - İşte onlar var ya, Rablerinden, mağfiretler ve rahmet onlaradır. İşte hidayete erenler de onlardır.

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAYATIMIN ÖZETİ...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.RABBİM SABREDENLERDEN EYLESİN.

lana

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm kardeşim emeğinize salık Allah razı olsun selametle kalın...B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN.EMEGİNİZE SAGLIK

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşim rabbim yazmış olduğun ayetlerdeki manaları tam anlamıyla hayatımızda yaşamayı nasib eylesin her müminin hayatının özeti böyle olur inş olumlu mana bu yazılanlarla amel etmiş bir şekilde dua ile

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı ola kardeşim.selamun aleykum.baki dualarımla inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt