Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAYAT SENİ SEVİYORUM ~~ (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Peşini bırakmayacağım...
Laf çıktı bir kere ağzımdan peşini bırakmayacağım. Yıldıramayacaksın beni.
Sen beni zorladıkça ben seni zorlayacağım. Sen benim canımı yaktıkça ben seni daha çok seveceğim. Sen pes ettirmeye çalışsan da yılmayıp uğraşacağım.
Bırakıp gitmek istedikçe ardından geleceğim. Pes etmeyeceğim...Önce düzenimi mahvettin. Herkesin sahip olmak istediği bir düzenim vardı.Zamanı geldi, durdun ve darmadağın ettin. Yılmadım. Seni yine sevdim.En değerli varlığımı benden uzaklaştırdın pes etmedim sana daha çokbağlandım. O giderken ardından ağladım ama sana da dayandım bir yandan.
Canımın yarısı, kardeşimi de üzdün canını acıttın yine de kopamadım senden.

İşimi seviyordum yine durmadın. Huzurumu kaçırdın. Yılmadım...
Zor işleri bana bıraktın kolayları alıp gittin. Hepsini tamamladım.
Zaman zaman direnemedim sana. Bazen bende bırakmak istedim seni. Çok yordun.Çok uğraştın. Tamam dedim. Şimdi senden vazgeçtim. Yapamadım?Zaman geldi imkansızı çıkardın karşıma. Ulaşılamazı istettin bana.
Ulaşamayacağımı anladım acı çektim ama senden yine de vazgeçmedim.Geçemedim.
Yılmayacağım. Sen benimle uğraştıkça ben sana bağlanacağım. Son nefesimi verene kadar seni seveceğim.
Biliyorum durmayacaksın. Mutluluğun en güzeli tattırırken bir yandanacıtacaksın. Aşkın en güzelini verirken tattıracaksın ayrılığı. Bazen sevindirip bazen üzeceksin. Genellikle de uğraşacaksın benimle.Ama... Beni asla yıldıramayacaksın.
Durmayacağım. Her sabah uyandığımda haykıracağım.
Seni seviyorum hayat... Seni seviyorum

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAYAT SENİ SEVİYORUM ~~

haaaaaayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat her seye ragmennn bennde senıı snvıyoorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arikurinshika

Kayıtlı Kullanıcı

hayatı sevin de dünyayı çok fazla sevmeyin bence yani sevmeyelim bağlanmayalım dünyaya gelip geçici seylerle ebediyetimizi mahvetmeyelim...

ARAP-BEN

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
Peşini bırakmayacağım...
Sen beni zorladıkça ben seni zorlayacağım. Sen benim canımı yaktıkça ben seni daha çok seveceğim. Sen pes ettirmeye çalışsan da yılmayıp uğraşacağım.
Bırakıp gitmek istedikçe ardından geleceğim. Pes etmeyeceğim...Önce düzenimi mahvettin. Herkesin sahip olmak istediği bir düzenim vardı.Zamanı geldi, durdun ve darmadağın ettin. Yılmadım. Seni yine sevdim.En değerli varlığımı benden uzaklaştırdın pes etmedim sana daha çokbağlandım. O giderken ardından ağladım ama sana da dayandım bir yandan.

Zaman zaman direnemedim sana. Bazen bende bırakmak istedim seni. Çok yordun.Çok uğraştın. Tamam dedim. Şimdi senden vazgeçtim. Yapamadım?Zaman geldi imkansızı çıkardın karşıma. Ulaşılamazı istettin bana.
Yılmayacağım. Sen benimle uğraştıkça ben sana bağlanacağım. Son nefesimi verene kadar seni seveceğim.
Biliyorum durmayacaksın. Mutluluğun en güzeli tattırırken bir yandanacıtacaksın. Aşkın en güzelini verirken tattıracaksın ayrılığı. Bazen sevindirip bazen üzeceksin. Genellikle de uğraşacaksın benimle.Ama... Beni asla yıldıramayacaksın.
ŞAKA YAPTIM HAYAT SENİ KANDIRDIM BEN ALLAHI SEVİYORUM O DA BENİ O BENİ SEVDİĞİ İÇİN BEN ONU SEVİYORUM SEVİYORUM ALLAHBENİ KENDİNE AŞIK ETTİ BENİ YARATAN YOKTAN VAR EDEN GERÇEK ...BÜTÜN KAİNAT SENDEN EMİR ALIYOR AZAZİL BİLE /ŞEYTAN//ALLAH IM KUVVET VE KUDRET SENİNDİR SENDEN BAŞKA YOKTUR ....HAYAT SENİ SEVMİYORUM ÇÜNKİ SANA VEREBİLECEK SEVGİ ÜRETMEDİMM......HANİ ALLAH İÇİN SEVMİŞTİK..ÖLÜM BİZE HOŞTUR HAYAT GEREKMEZ..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Hintli bir yaşlı usta, çırağının herşeyden sürekli şikayet etmesinden bıkmıştı. Bir gün çırağını tuz almaya gönderdi. Yaşamındaki herşeyden mutsuz olan çırak döndüğünde, yaşlı usta ona, bir avuç tuzu, bir bardak suya atıp içmesini söyledi. Çırak, yaşlı adamın söylediğini yaptı ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye başladı.

“Tadı nasıl?” diye soran yaşlı adama öfkeyle “Acı” diye yanıt verdi.

Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tuttu ve dışarı çıkardı. Sessizce az ilerideki gölün kıyısına götürdü ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp, gölden su içmesini söyledi. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken aynı soruyu sordu:

“Tadı nasıl?”
“Ferahlatıcı” diye yanıt verdi genç çırak.
“Tuzun tadını aldın mı?” diye soran yaşlı adamı, “Hayır” diye yanıtladı çırağı.

Bunun üzerine yaşlı adam, suyun yanına diz çökmüş olan çırağının yanına oturdu ve şöyle dedi:

“Yaşamdaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Acının miktarı hep aynıdır. Ancak bu acının acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Acın olduğunda yapman gereken tek şey, acı veren şeyle ilgili duygularını genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya

Hayatı tatlısıyla acısıyla seviyorum :D:D:D

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Hintli bir yaşlı usta, çırağının herşeyden sürekli şikayet etmesinden bıkmıştı. Bir gün çırağını tuz almaya gönderdi. Yaşamındaki herşeyden mutsuz olan çırak döndüğünde, yaşlı usta ona, bir avuç tuzu, bir bardak suya atıp içmesini söyledi. Çırak, yaşlı adamın söylediğini yaptı ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye başladı.

Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tuttu ve dışarı çıkardı. Sessizce az ilerideki gölün kıyısına götürdü ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp, gölden su içmesini söyledi. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken aynı soruyu sordu:

“Tadı nasıl?”

Bunun üzerine yaşlı adam, suyun yanına diz çökmüş olan çırağının yanına oturdu ve şöyle dedi:

“Yaşamdaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Acının miktarı hep aynıdır. Ancak bu acının acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Acın olduğunda yapman gereken tek şey, acı veren şeyle ilgili duygularını genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya

Allah c.c razı olsun Hafize annecim, katkınız çok güzeldi.Elinize sağlık...Hayatı her daim sevenlerden olabilmemiz duasıyla inşallah..B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Sofraya Benzermiş Hayat.acilardan Sonra Tatlilar Beklenmeliymiş....

Emeğine Sağlik Kardeşim.her şeye Reğmen Beklemeliyiz Yarinin Bize Getirdiklerini Aci Da Olsa Tatli Da....B)
Allah C.c. Razi Olsun Inşaalllah.selametle....B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Allah razı olsun kardeşim Paylaşımınız güzeldi teşekkür ederim ...B)
Kişinin dünya hayatında her türlü zorluklara karşı direnmesi gerektiğini en güzel şekilde ifade etmişiniz sağolun.
Yarın ölecekmiş gibi ahirete hiç ölmiyecekmişiz gibi dünyaya çalışmalıyız inşaallah.
Allah var keder yok diyenlerden olmamız duası ile...B)
Allah a emanetsiniz.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Bir Sofraya Benzermiş Hayat.acilardan Sonra Tatlilar Beklenmeliymiş....

Emeğine Sağlik Kardeşim.her şeye Reğmen Beklemeliyiz Yarinin Bize Getirdiklerini Aci Da Olsa Tatli Da....B)
Allah C.c. Razi Olsun Inşaalllah.selametle....B)

Ve aleyküm selam güzel kardeşim..Rabbimiz c.c'nin yazdığına teslim olan kullardan olabilmek duasıyla inşallah..Güzel yorumun için çok teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun..B)..Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsin güzel kardeşim..Selam, dua ve muhabbetle inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Allah razı olsun kardeşim Paylaşımınız güzeldi teşekkür ederim ...B)
Kişinin dünya hayatında her türlü zorluklara karşı direnmesi gerektiğini en güzel şekilde ifade etmişiniz sağolun.
Yarın ölecekmiş gibi ahirete hiç ölmiyecekmişiz gibi dünyaya çalışmalıyız inşaallah.
Allah var keder yok diyenlerden olmamız duası ile...B)

Allah a emanetsiniz.B)

Ve Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü güzel kardeşim. Ben teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim güzel kardeşim..Allah c.c razı olsun, çok güzel yorumlamışsınız..Hayrın da, şerrinden O'ndan geldiğini unutmayanlardan olmak duasıyla inşallah..Rabbimize emanetsiniz kardeşim..Selam, dua ve muhabbetle inşallah B)

gulsena

Kayıtlı Kullanıcı

“Tadı nasıl?”

ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR HİKAYE ELİNİZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN BEN ARANIZA YENİ KATILDIM SİZDEN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENECEĞİM GALİBA SELAM VE DUA İLEB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR HİKAYE ELİNİZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN BEN ARANIZA YENİ KATILDIM SİZDEN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENECEĞİM GALİBA SELAM VE DUA İLEB)

Hoşgeldiniz kardeşim, üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile.B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Guzel Yurekli Kardeşim
Hayattayiz Ve Yaşamak Icin çabalamaliyiz Demi
Oturup Beklemek Ne Kazandirir Kocaman Bir Hiç
Bizler Hiç Olmak Istemeyiz
çabalamaliyiz Niçin Mi ?
Cennet Icin
Iyilik Icin
Ana Icin
Baba Icin
Kardeş Icin
Cocuk Icin
Eş Icin
Komşu Icin..
Ve
En Onemlisi De Kendimiz Icin
Bilgilenmeliyiz
öğrenmeliyiz
Niçin Mi
Ilim Icin
Fayda Için
Yarin Için
Birgun öldüuğumuzde Arkamizda Borakacağimiz Guzel şeyler Icin
Hayat Sen Zorsun Ama
Bizlerde Kolay Değiliz Yani:)
Eline Sağlik Kardeşim
Allah Razi Olsun
Allah Mucadelye Kazanmak Nasip Etsin
Amin
Allaha Emanet Ol
Selam Ve Dua Ile

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı

“Tadı nasıl?”

ALLAH razı olsun çok güzeldi

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Peşini bırakmayacağım...

S.A ALİYECİM.YAZI ÇOK GÜZEL İNTAHARIN KÖTÜ BİŞEY OLDUĞUNU ASLINDA OLMAMASI GEREKTİĞİNİ HOŞ BİR EDAYLA İMA ETMİŞSİN.AEOL

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum Guzel Yurekli Kardeşim
Hayattayiz Ve Yaşamak Icin çabalamaliyiz Demi
Oturup Beklemek Ne Kazandirir Kocaman Bir Hiç
Bizler Hiç Olmak Istemeyiz
çabalamaliyiz Niçin Mi ?
Cennet Icin
Iyilik Icin
Ana Icin
Baba Icin
Kardeş Icin
Cocuk Icin
Eş Icin
Komşu Icin..
Ve
En Onemlisi De Kendimiz Icin
Bilgilenmeliyiz
öğrenmeliyiz
Niçin Mi
Ilim Icin
Fayda Için
Yarin Için
Birgun öldüuğumuzde Arkamizda Borakacağimiz Guzel şeyler Icin
Hayat Sen Zorsun Ama
Bizlerde Kolay Değiliz Yani
Eline Sağlik Kardeşim
Allah Razi Olsun
Allah Mucadelye Kazanmak Nasip Etsin
Amin
Allaha Emanet Ol
Selam Ve Dua Ile

Ve aleyküm selam gül gönüllü Değerli Gülnisa Hocam..Yazmış olduğunuz o güzel söz ve yorumunuz harikaydı yine:).. Gül gönlünüze ve yazan ellerinize sağlık olsun inşallah..Bizler de kolay olmamalıyız değerli hocam:)..Hayat yarışında her daim yerimizi bulmalı, hayatı tribünlerden seyretmemeli, hayatın içinde aktif rol almalı ve en önemlisi de; en zoru da, her daim hayatla barışık olabilmeliyiz inşallah..Mutlu anlarımızda sevdiğimiz gibi, olumsuz anlarımızda da sevmeliyiz.Sevginin aslı budur:)...O güzel dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum gül gönüllü hocam..Rahman c.c yar ve yardımcınız, yardımcımız olsun.. Her şey güzel gönlünüzce olsun inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin..Selam ve baki dua ile En Emin'e emanetimsiniz inşallah..

new12waater1lw.gif

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam gül gönüllü Değerli Gülnisa Hocam..Yazmış olduğunuz o güzel söz ve yorumunuz harikaydı yine:).. Gül gönlünüze ve yazan ellerinize sağlık olsun inşallah..Bizler de kolay olmamalıyız değerli hocam.Hayat yarışında her daim yerimizi bulmalı, hayatı tribünlerden seyretmemeli, hayatın içinde aktif rol almalı ve en önemlisi de; en zoru da, her daim hayatla barışık olabilmeliyiz inşallah..Mutlu anlarımızda sevdiğimiz gibi, olumsuz anlarımızda da sevmeliyiz.Sevginin aslı budur:)...O güzel dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum gül gönüllü hocam..Rahman c.c yar ve yardımcınız, yardımcımız olsun.. Her şey güzel gönlünüzce olsun inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin..Selam ve baki dua ile En Emin'e emanetimsiniz inşallah..

new12waater1lw.gif

SELAMUNALEYKUM GUZEL YUREKLI KARDEŞIM
DUALARIN ICIN BINLERCE AMIN
ALLAH BIR MUMININ BIR MUMINE YAPTIĞI DUALARI KABUL EDERMIŞ
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN
ALLAH MUTLU BIR ÖMÜR NASIP ETSIN KARDEŞIM
TŞK ALLAH RAZI OLSUN HERŞEY ICIN ALLAHA EMANET OL

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMUNALEYKUM GUZEL YUREKLI KARDEŞIM
DUALARIN ICIN BINLERCE AMIN
ALLAH BIR MUMININ BIR MUMINE YAPTIĞI DUALARI KABUL EDERMIŞ
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN
ALLAH MUTLU BIR ÖMÜR NASIP ETSIN KARDEŞIM
TŞK ALLAH RAZI OLSUN HERŞEY ICIN ALLAHA EMANET OL

Ve aleyküm selam Gül Gönüllü Değerli Gülnisa Hocam:)
Sizin dualarınızda yer almak, ne güzel bir mutluluk benim için..Allah c.c razı olsun sizden ebeden ve birbirimize gıyaben yaptığımız dualara hayırlısıyla icabet buyursun inşallah.. Bana en güzel duaları ediyorsunuz. Rabbimiz c.c o güzel gönlünüze göre versin daimen inşallah.. Bizlerin dualarındasınız inşallah..Selam ve baki muhabbetle Asıl Sahibimize emanetimsiniz..B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt