Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hayat dermiş ki... (1 Kullanıcı)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat der miş ki
Sevdiğin insanda arayacağın ilk şey iyi niyet olmalıdır.O yoksa başa özelliklerinin anlamı kalmayacaktır çünkü

Hayat der miş ki
Dost dediğin sadece kötü gününde yanında olan değildir,aynı zamanda sevincine de en az senin kadar sevinebilendir
Hayat der miş ki
Başarmak için sıradan olandan ayrılmak zorundasın.Bırak insanların karşı duruşunu,doğru bildiğine sarıl ısrarla
Hayat der miş ki
Daha önce görmediğin biriyle karşılaştığında ilk dakikalara dikkat et.O insanın pozitif yada negatif enerji veren biri olduğunu anlayacaksın

Hayat der miş ki
Yaptığın seçimlerden dolayı başın derde girerse eğer,ilk suçlaman gereken kişi sensin.Sızlanmak ve başkalarını suçlamak yerine,hatanı bulmaya çalış
Hayat der miş ki
Bir yıkımla karşılaştığında yas tutma.O yıkımı,ne yap et öğretmenin haline getir
Hayat der miş ki
Hayvan sevmeyen insanlardan uzak dur.Doğal ve güzel olanı sevemez onlar çünkü.

Hayat der miş ki
İnsanlara kendini defalarca anlatmak zorunda kalma.Ya oradan ayrıl yada bildiğini oku
Hayat der miş ki
Hedeflerin konusunda kararlı ol.Engelleri düşünme.Ya bir yol bul,ya bir yol aç.

Hayat der miş ki
İçgüdülerinin sesine çok iyi kulak ver.Unutma ki,onca hayvan türü onlar sayesinde varlığını sürdürüyor miliyonlarca yıldan beri
Hayat der miş ki
Kendini saygın bir birey haline getir.Aksi taktirde,boşuna beklersin başkalarının sana saygı duymasını
Hayat der miş ki
Başına bir şey geldiğinde,neden başkalarının değil de benim başıma geldi bu iş diye sızlanma,durduğun yere bak
ALINTIDIR

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat der miş ki
Başına bir şey geldiğinde,neden başkalarının değil de benim başıma geldi bu iş diye sızlanma,durduğun yere bak

emeğine sağlık canım çok güzeldi paylaşım için:T

Y

YAGMURBEY

Hayat der miş ki..

İnsanlara kendini defalarca anlatmak zorunda kalma.Ya oradan ayrıl yada bildiğini oku

ben kendime bunu aldım yüreğine sağlık deniz yıldızı..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sevdiğin insanda aryacağin ilk şey iyi niyet olmalidir.o yoksa başka özelliklerin anlami kalmayacaktir.
Allah hep senin gibi yüregi gönlü temiz iyi niyetli insanlar karşimiza çikarsin.
Canim mervecim.kendine ve sevdiklerine çok iyi bak.allaha emanet ol.dualarimdasin...

yaralı kul

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat der miş ki
ne kadar anlamlı aslında emeğine sağlık kardeşim selam ve dua ile kal

Aysee

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım emeğine yüreğine sağlık...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
teşekkürler canım benim. emeğine sağlık :a15:

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Sevdiğin insanda aryacağin ilk şey iyi niyet olmalidir.o yoksa başka özelliklerin anlami kalmayacaktir.
Allah hep senin gibi yüregi gönlü temiz iyi niyetli insanlar karşimiza çikarsin.
Canim mervecim.kendine ve sevdiklerine çok iyi bak.allaha emanet ol.dualarimdasin...

amiin canım, ALLAH razı olsun
her zaman mutlu olman dileğimle...dua ile...

Hayat der miş ki
ne kadar anlamlı aslında emeğine sağlık kardeşim selam ve dua ile kal

teşekkürler hemşerim...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat der miş ki

ya merve kafama takıldı senin kullandığın bu renk hangi renk ben bulamadım nerden aldın:D
bu yazıyı yazdığım renk :D:a21:
biraz komik bir soru oldu ama neyse:D

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
:T canim, çok güzel bir paylasim,

"Sevdiğin insanda aryacağin ilk şey iyi niyet olmalidir.o yoksa başka özelliklerin anlami kalmayacaktir."

Hep iyi niyetli insanlarla karsilasiriz insALLAH canim...

Hayirli geceler...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt