Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hat kursuna başladım... (1 Kullanıcı)

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bugün Allah'ın izni ile hat kursuna başladım...ilkgün olarak çok kötüydü...:A hiç yazamadım.....üzgünüm inşllah başaracağım.... daha önce bu kursa gitmiş olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirimmm...bana dua edin arkadaşlar...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcınız olsun.maaşALLAH çok güzel yapmışsınız kursa gitmedim ama bende severim hattı...hatta yazmıştımda gerçekten zor ama bitirince insan çok keyif alıyo...
inşaALLAH başarırsınız...selam ve dua ile..

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcınız olsun.maaşALLAH çok güzel yapmışsınız kursa gitmedim ama bende severim hattı...hatta yazmıştımda gerçekten zor ama bitirince insan çok keyif alıyo...
inşaALLAH başarırsınız...selam ve dua ile..

Allah razı olsun kardeşim...:A inşllh... başarırım..

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hayirli Geceler Hat Kursuna Gitmedim Ama Normalde Arapca Dersi Gördügümüz Için Cok Güzel Arapca Yazi Yaziyorum Baslarda Yazim Güzel Degildi Ama ögretmenimiz Yazarken Kendinizi Serbest Birakinve Resim Yapiyormus Gibi Elinizi Serbest Birakin Dedi ögretmenin Dedigini Yaptiktan Sonra Gercekten Yazim Güzellesti Ve Simdi Cok Güzel Yaziyorum Insallah Sizde Basarirsiniz Sadece Kendinize Güvenin Yeter Allah Yardimciniz Olsun

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hayirli Geceler Hat Kursuna Gitmedim Ama Normalde Arapca Dersi Gördügümüz Için Cok Güzel Arapca Yazi Yaziyorum Baslarda Yazim Güzel Degildi Ama ögretmenimiz Yazarken Kendinizi Serbest Birakinve Resim Yapiyormus Gibi Elinizi Serbest Birakin Dedi ögretmenin Dedigini Yaptiktan Sonra Gercekten Yazim Güzellesti Ve Simdi Cok Güzel Yaziyorum Insallah Sizde Basarirsiniz Sadece Kendinize Güvenin Yeter Allah Yardimciniz Olsun

teşekkür ederim...Allah razı olsun canım... zaten herşey güvenle başlıyor ama çok zor geldi bana....çünki ben arapça hiç yazmadım...inşllh başaracağım..

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim...Allah razı olsun canım... zaten herşey güvenle başlıyor ama çok zor geldi bana....çünki ben arapça hiç yazmadım...inşllh başaracağım..

BENDEN SANA KARDES ÖNERİSİ O ZAMAN BASTA KENDİN EVDE BİRAZ ARAPCA YAZMAYA CALİŞ KENDİ BASİNA YAZİN NE KADAR DÜZGÜNLESİRSE HAT KURSUNDADA O KADAR İYİ OLURSUN BEN HİÇ BİRSEY BİLMİYORDUM KUR'AN-İ KERİM ÖGRETMENİ BANA YASİN'İ SERİFİ YAZACAKSİN DEDİ VE DÖNEM ÖDEVİ VERDİ GECELERCE AGLADİM CÜNKÜ CÜK KÖTÜ YAZİYORDUM AMA SONRA CALİŞTİM CALİŞTİM VE BASARDİM ÖGRETMENE ÖGLE BİR ÖDEV VERMİŞTİM Kİ O BİLE SASİRMİŞTİ TABİ HAK ETTİGİM NOTUTA ALDİM HALİYLE

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
BENDEN SANA KARDES ÖNERİSİ O ZAMAN BASTA KENDİN EVDE BİRAZ ARAPCA YAZMAYA CALİŞ KENDİ BASİNA YAZİN NE KADAR DÜZGÜNLESİRSE HAT KURSUNDADA O KADAR İYİ OLURSUN BEN HİÇ BİRSEY BİLMİYORDUM KUR'AN-İ KERİM ÖGRETMENİ BANA YASİN'İ SERİFİ YAZACAKSİN DEDİ VE DÖNEM ÖDEVİ VERDİ GECELERCE AGLADİM CÜNKÜ CÜK KÖTÜ YAZİYORDUM AMA SONRA CALİŞTİM CALİŞTİM VE BASARDİM ÖGRETMENE ÖGLE BİR ÖDEV VERMİŞTİM Kİ O BİLE SASİRMİŞTİ TABİ HAK ETTİGİM NOTUTA ALDİM HALİYLE

senın adına sevindim...evet çok çalışmam lazım...2 gündür anca kalem tutmayı öğrendimm...çalıştıça olacak..:evet teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt