Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hastayım ne yapmalıyım (1 Kullanıcı)

enese3

Kayıtlı Kullanıcı
selamunalekum arkadaşlar ben o.k.b.hastasıtım düşünce bozukluğu ve takıntılarım var bunlardan bi türlü kurtulamıyorum.çoğunlukla temizlik hususunda banyoda tam 2.5 saat kalıyorum işten gelince gözlerimin içini,buumu ta genzime kadar sabunluyorum çok acı veriyor ama napim yapmayıncada huzursuz oluyor ve kafamda illa sabunlayacan diye sürekli düşünce saplanıyo çıkmıyo kasfamdan na yapmalıyım KURTULMAM İÇİN DAHA ÇOK ŞEYLER VAR AMA ÇOK UZUN SÜRER BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN ALLAHA EMANET OLUN

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve ALeykum Selam Kardeşim,
Allah Yar ve Yardımcınız olsun, öncelikle şunu unutmayın,dertsiz kul yok,RABBİM dermansız dert vermesin,hiç bir psikoloğa danıştınızmı,nenimde bu tip takıntılarım var fakat sizinkiler kadar değil,psikolojik destek alıyorum,
Selam vr dua ile

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim,

Öncelikle Allah cc. şifa versin.
Bu baş edilemeyecek bir problem değil,
Can sıkıcıdır, sosyal yaşamdan soyutlar, ruhsal yorgunluk verir lakin tedavisi sendedir.
İsmi ''hijyen obsesive''dir.
Eski bir hijyen obsesiv olarak sana diyebileceğim şu ki :
Bir terapist sana muhakkak yardımcı olacaktır ancak düğüm sende çözülüyor
O temizleme duygusu ile savaşmalısın ve en önemlisi onu yenmeyi gerçekten istemelisin.
Yapamam, edemem, başaramam dersen baştan kaybedersin.

Bir de şöyle düşün, banyoda işimizi mümkün olduğu kadar çabuk halledip çıkmalıyız öyle değil mi?
Çıplak veya değil, bizi banyoda ekstradan tutan şeytan vesvesesidir.
Melunun sesine kulak verme...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt