Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hastane gunlugum (1 Kullanıcı)

suaranur

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat ve imtihan ici icedir adeta hayati imtihanlar susler ,leziz kilar is ki ! onu anlayabilmek !!!

hep anlatirsiniz okursunuz ;imtihan surecindeki insanlara teselli verir .''sabir '' dersiniz .Allah sabr edenlerle beraberdir .sabir acidir ama mukafati cok fazladir . asr suresinde ki gibi sabri tavsiye edersiniz.bir seyleri anlatmak ve yasamak cok fakliymis megerse.herkesin turlu turlu ,imtihanlari var esle;cocukla,parayla ,malla vs degisik ve cesit cesit,agir ve hafif her biri cekene agir gelir . hastalikta bu imtihanlardan bir tanesi ve benim nacizane yasadigim.hani Efendimiz (sav) der ya! musibete karsi sabir :musibet size ilk tosladiginda on verdiginiz tepkinin adidir .hastalik beni buldugunda'' elhamdulillah '' rabbim beni unutmadi diyerek sekvasiz ona gonul kapimi acamadim ki !!:( bellki biseyler eksikti .pismek olgunlasmak icindi belkide bu musibet .ama sunu dedim Ya rabbi ! buralara senin rizan icin gelmistim .hocamin tabiriyle kuheylanlar gibi kosmak ...acaba bundan onceki hayatimda senin rizan icin hakkiyla kosamadim mi !! bu imtihanin sirri neydi acaba ?

verene sual edilirmi .sual degil belki bir sorgulama diyelim ....

buyrun hikeyenin devamini izleyeleim linke tiklayin hazirladigim slayti izleyeleim:)

ImageShack - Hosting :: birhikayelg6.swf

Horanta

Kayıtlı Kullanıcı
AÇılmadı......................

suaranur

Kayıtlı Kullanıcı
aciliyo arkadasim flas oldugu icin biraz yavas aciliyo

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
hikayede görüntülerde çok güzel yaşananlar zor olsada sonunda ele geçenler için değer dimi sevgili kardeşim Allaha emanet olunuz bizdende dualarınızı eksik etmeyiniz

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm çok güzeldi Allah razı olsunn... bende buna benzer şeyler yaşadımm bu kadar değil ama hayatımın bu yaşımın büyük bölümü hatta uzun yılları hastanede geçti halada geçioo ama Yaradana şükürler olsun beterin beteri var bunada şükür... ananem hastanede kalması gerektiğinde yanında ben kalmak isterdim ozamanlar 16 yaşındaydım gece saat 11 olmuştu odaya yan odadan 30 yaşlarında bi bayan geldi annesinin ağır olduğunu kuran okumasını bilen varmı dedi kimseden ses çıkmadı ben ve ananem haricinde neyse ananem sen abdestini al git başla okumaya benim abdest almam ağır olur dedi abdestimi aldım ananemin yanında zati yasini şerifi vvardı odaya bi girdimm şok oldumm kadın felçli imiş senelerdir kafa haricinde hiç bi yerini oynatamıomuş gördüğüm karşısında şok oldum can ayaktan çıkar die bişi duymuştum ayakları nasıl oynuo sanki cani çıkıo ayakları titrioo sonra başladım okumaya ama bi ayet okuom bi kadına bakıom sonra ananem aldı kuranı okudu ve kadın sabaha vefat ettii.....

suaranur

Kayıtlı Kullanıcı
amin ecmain olsun arkadaslar .rabbim butun hastalara sifa versin insallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt