Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HASTALIKLAR... (1 Kullanıcı)

rockyumit

Kayıtlı Kullanıcı
HASTALIK İNSAN HAYATINDA OLAN BİRŞEYDİR.ALLAH BİZE BİR HASTALIKLARI VERDİĞİ GİBİ ŞİFAYIDA VERİR.HİÇ BİR ZAMAN BUNA İSYAN ETMEMELİYİZ.ALLAH BİR KÖTÜLÜK VERİRSE İYİLİĞİ KESİNLİKLE VERİR.BEN BUNA ŞÜKR EDİYORUM.ÇÜNKÜ KÜÇÜCÜK BİR HASTALIĞIM BİLE YOK.ARKADAŞIM KANSER VE ONU HER GÖRDÜĞÜMDE HALİME ŞÜKR EDİYORUM.ŞÜKÜR ETTİĞİMİ HER ZAMAN SÖYLÜYORUM.ÇÜNKÜ BU ÇOK LAZIM.ALLAH HASTA OLAN İNSANLARA ŞİFA VERSİN.

sukut-u hayal

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HASTALIKLAR...

Bin şükür halimize, dünümüze , bugünümüze.Dönüp bakınca şükredecek o kadar çok şey var ki elimizde, aldığımız her sıhhatli nefes bir şükür vesilesi aslında. Rabbim arkadaşınıza ve nice dermansız dert ceken kullarına yardım etsin. Amin , amin, amin

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşınıza ALLAH şifa versin bencede herşeyden önemli sağlık ama nedense biz insanlar kıymetini bilmiyoruz halimize şükretmeliyiz ne olursa olsun A.e.o.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

Herseyden önçe saglik tabiki, saglik olmazsa imanimizi ibadetimizi yeterince yerine getirebilirmiyiz, buda ayrintili bir soru ??

Yüce Mevlam bizlere sükr duygusunu her an her saniye hatirlatmayi nasib etsin,

Allah (c.c) sükürler olsun ....B)B)B)

güzel bir paylasim açtin, emegine saglik...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt