Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hasta doğan yeğenim için dua!! (1 Kullanıcı)

ichinisan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm!

Bir hafta evvel ablam doğum yaptı ALLAH'a şükürler olsun bi kız yeğenimiz oldu ama İchthyose diye bir cilt hastalığı var şu anda küvezde, hastalığın çaresi yok zaten büyük yeğenimde aynı hastalıkla doğdu hem onun için hemde yeni doğan yeğenim için hastalıklarının hafifleşmesi için dualarınıza ihtiyacımız var!!!

ALLAH razı olsun!

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
allahım yardımcınız olsun inşallah bebek hayatta kalır allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah ailesinin yüzüne bakarak bebek sağ salim büyür

Dualarafukara

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam

RAB'im ŞAFİ ismi yüzü hürmetine cümle hastalarınıza onların içerisindede yiğenlerinize hayırlı şifa nasip eylesin.Hakiki kul hakiki ümmet hakiki evlat olmalarını nasip eylesin RAB'iM.

islamoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
Kardeşim okudum üzüldüm Mevlam Cümlemizin hastalarına içindede sizinkilere acil şifalar nasib etsin... Bu konu hakkında bir iki şey yazmak istiyorum...
Yazıcıoğlu Ahmed Bican hazretleri Envarul Aşıkın isimli kitabında şöyle yazmıştır.
'' Bütün ruhlar kalu belada toplandığı zaman Yüce Allah (c.c) onların nefislerini kendilerine şahit tutarak misak aldı.Hazreti Adem arkasını döndü ve O ruhlara baktı kimisi zengin-kimisi fakir,kimisi güzel-kimisi çirkin,kimisi sağlıklı-kimisi hasta idi, Yüce Allah 'a '' Ey Rabbim bunları eşitlesen keşke'' diye dilekte bulundu.
Ancak yüce Mevla O'nların birbirlerine bakarak Kendisine Şükürde bulunmalarını dilediğinden bu şekilde karar kıldığını söylemiştir.(Allah-u Alem)
Her halukarda Yüce Mevla ya dönmeli ve bizleri yaratanın o olduğunu ve bizlere dertleri vermesinin sebebinin olduğunu bilmemiz dolayısıylada Hamd etmemiz gerekir.
Yüce Mevla Mü'min kullarına şerri içinde hayır saklayarak verirmiş.
Allah cümlemizin yardımcısı olsun,Allah yeğenciklerine şifa nasib etsin...AMİN

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.netten biraz baktım bu hastalığa.rabbim yardımcınız olsun şifalar versin inşallah.sizlerede sabırlar versin inşallah kardeşim.selametle

ichinisan

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (c.c.)razı olsun hepinizden!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt