Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Harcandık !! (1 Kullanıcı)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
harcandkkx6.jpg

Geçenlerde Emine Şenlikoğlu'nun Harcanlık romanını okudum ve çok beğendim.. Romanda zamanımıza da ışık tutan dersler var.. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Emine şenlikoğlu benimde beğenerek okuduğum bir yazar...
inşaallah bu romanıda elime geçerse okurum...yazdıklarına katılıyorum...
selam ve dua ile ...

mir_erhan

Moderator
çok uzun yıllar önce okumuştum 12 yıl var ama elime geçerse bir kez daha okurum..
Emine hocanın sade bir anlatımı var herkesin anlayacağı ve herkese örnek olacak olaylar ve de herkesin kendini kesinlikle göreceği eserleri vardır iyi ki onun kitaplarıyla tanıştım çünkü yeni delikanlılık çağıma giriyordum 1996 yılları her türlü bilgiye aç her gördüğümü okuyup bir yöne yönelecektim arkadaşlarım gibi ama Rabbimin bana lutfu işte onun kitaplarını okumakla başladım şimdi çok şükür ki arnızdayım da başka bir yerde değilim.
hamd ve şükürler olsun.

selam ve dua ile

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
çok uzun yıllar önce okumuştum 12 yıl var ama elime geçerse bir kez daha okurum..
Emine hocanın sade bir anlatımı var herkesin anlayacağı ve herkese örnek olacak olaylar ve de herkesin kendini kesinlikle göreceği eserleri vardır iyi ki onun kitaplarıyla tanıştım çünkü yeni delikanlılık çağıma giriyordum 1996 yılları her türlü bilgiye aç her gördüğümü okuyup bir yöne yönelecektim arkadaşlarım gibi ama Rabbimin bana lutfu işte onun kitaplarını okumakla başladım şimdi çok şükür ki arnızdayım da başka bir yerde değilim.
hamd ve şükürler olsun.

selam ve dua ile

Romanda geçen konuya yakın bir hayatınız olmuş.. Bizlerde insanların zararlı yayınları okumasına mani olup bu tarz değerli yazarların kitaplarını okumaya teşvik etmeliyiz. Rabbim şükrünüzü daim etsin inşallah..
Selam ve dua ile..

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
Emine şenlikoğlu ablamızın ,hocamızın kitabları vesilesiyle hidayet yolu açılmıştı taaa yetişme yılaarında 11,12 yaşlarında...
bu nedenle o benim başlangıç ışığımdır Allah selamet versin ve bir an önce sağlığına kavuştursun onu..
inşallah bu kitabınıda okumak nasip olur...sağolasın kardeşim bilgilendirdiğin için...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Emine şenlikoğlu ablamızın ,hocamızın kitabları vesilesiyle hidayet yolu açılmıştı taaa yetişme yılaarında 11,12 yaşlarında...
bu nedenle o benim başlangıç ışığımdır Allah selamet versin ve bir an önce sağlığına kavuştursun onu..
inşallah bu kitabınıda okumak nasip olur...sağolasın kardeşim bilgilendirdiğin için...

Amin inşallah..
Katkınız için teşekkür ederim..
Selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt