Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HANIM KARDEŞLERİME (2 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
değerli hanım kardeşlerim mübarek ramazanı şerif biterken belki bilmeyen kardeşlerim olabilir diye sizlerle paylaşmak istediğim fıkhi bir mesele var ramazan ayında özel nedenlerden dolayı tutulamayan oruçlar bunlar eğer mümkünseo yıl içerisinde tutulmalıdır fıkıh kitaplarında ramazanda borcu olup üzerinden yıl geçirip tutmayan günahkar olur deniliyor bende bilmeyen kardeşlerimin bilmeden bu günaha düşmelerini istemediğimden dolayı bu uyarıyı yapmayı kendime borç biliyorum birde rabbim izin verirse en kısa zamanda kaza namazı olan kardeşlerimle ilgili bir forum açmayı ve orda kaza namazlarını konuşmayi düşünüyorum selam ve dua ile

medina

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HANIM KARDEŞLERİME

ALLAH razı olsun bilgi paylaşımınızdan dolayı hayırlı akşamlar ablacımB)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABLAM SAGOL ALLAH RAZI OLSUN

nihal yildiz

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razi olsun sevgili zerda gercekten dogru söylüyorsun bende sohbette dinlemistim kazasi olanlar (borcu)o yil icinde tutmalari gerekliymis aksi taktirde seninde belirttigin gibi günah oluyormus Allaha emanet ol saglicaklaB)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

nihal yildiz yazdı:
Allah razi olsun sevgili zerda gercekten dogru söylüyorsun bende sohbette dinlemistim kazasi olanlar (borcu)o yil icinde tutmalari gerekliymis aksi taktirde seninde belirttigin gibi günah oluyormus Allaha emanet ol saglicaklaB)B)B)
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN DEĞERLİ KARDEŞİM BİLENLER İÇİN HATIRLATMA OLDU BİLMEYENLER İÇİNDE UYARMA OLDU SELAM VE DUA İLE

etruce

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bilgilendirdiğin için saol...evet kaza namzalarıyla ilgili de bi forum açılırsa iyi olur

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun bizleri güzelliklerle bilgilendirdiğin için

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

SELAM, ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN O KADAR FAYDALI Bİ BİLGİ VERDİNİZ Kİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SIRF KENDİ ARKADAŞLARIMA ANLATSAM EN AZ 25-30 KİŞİ BİLGİLENECEK Bİ DE ONLARIN ARKADAŞLARINI DÜŞÜNÜRSEK ... SAĞOLUN.. BENİM Bİ ARKADAŞIMIN 7 YILLIK DURUYORDU, BU BİLGİ ONUN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLACAK.. ALLAH'A EMANET OLUN..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

etruce yazdı:
s.a bilgilendirdiğin için saol...evet kaza namzalarıyla ilgili de bi forum açılırsa iyi olur
a s kardeşim bu benim görevim siz sağolun ben böyle bir şeyi düşünüyorum ama site yöneticisi arkadaşlarla istişare edip öyle karar vereceğim inş dua ile

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

zerda yazdı:
etruce yazdı:
a s kardeşim bu benim görevim siz sağolun ben böyle bir şeyi düşünüyorum ama site yöneticisi arkadaşlarla istişare edip öyle karar vereceğim inş dua ile

ABLA ÖZÜR DİLERİM UNUTTUM BEN ONU.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

tahmin etmiştim zaten senden cevab gelmeyince hayırlısı olsun canım yaa

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

zerda yazdı:
tahmin etmiştim zaten senden cevab gelmeyince hayırlısı olsun canım yaa

ABLA SÖZÜM OLSUN DERHAL SORARIM.BAYRAM YA ONDAN DIR.BAHANE ARAMIYAYIM GERÇİ AMA OLDU BİKERE BEN UNUTKAN DEGİLDİM AMA KOCA ŞEHİR İNSANA HERŞEY YAPTIRTIYOR GALİBA.

DAGLAR BİLE DAYANMADI
AGIRDIR YÜKÜN İSTANBUL.
AMA ABLAMA UMUDUN SÖZÜ OLSUN

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim dua ile

Elise

Kayıtlı Kullanıcı

selam u aleykum,

cok saol, ben bunu bilmiyordum,ögrendigim iyi oldu
allah razi olsun.
vesselam..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
değerli hanım kardeşlerim mübarek ramazanı şerif biterken belki bilmeyen kardeşlerim olabilir diye sizlerle paylaşmak istediğim fıkhi bir mesele var ramazan ayında özel nedenlerden dolayı tutulamayan oruçlar bunlar eğer mümkünseo yıl içerisinde tutulmalıdır fıkıh kitaplarında ramazanda borcu olup üzerinden yıl geçirip tutmayan günahkar olur deniliyor bende bilmeyen kardeşlerimin bilmeden bu günaha düşmelerini istemediğimden dolayı bu uyarıyı yapmayı kendime borç biliyorum

B) B) B)...

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Ravza Kardeş Allah Razi Olsun Tutukmasi Gerektiğini Biliyorduk Ama Ayni Yil Içinde Tutulmasi Gerektiğini Bilmiyordum çok Sağol.
Selam Ve Dua Ile

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. HATIRLATTIĞIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM A.E.O..

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
Bende bilmiyordum Allah razı olsun kardeşim.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykün sevgili kardeşlerim
ramazan ayınız mübarek olsun
daha önceden Ravzanur ablamızın açtığı bu çok önemli konuyu tekrar yinelemek istedim
bütün hanım kardeşlerimizin zamanına yanlış bilgilendirildiği bu konuda tekrar bilgilendirmek istedim sizi
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt