Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hangi nokia kapaklı tel. tavsiye edersiniz.... (1 Kullanıcı)

havva362

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.samsundayasamak.tr.gg
kardeşlerim...
bir telefopna ihtiyacım var ve nokia kapaklı olsun istiyorum sizler hangisini tavsiye edersiniz.

ben nokia 6267 i beğendim hemde ya turuncu yada lila rengini düşünüyorum ki elimden istemesinler tam bayan telefonu olsun...yoksa beğenip istiyorlar bana da uyduruk bi telefon verip kandırıyorlar kardeşlerim ve oğluşlarım..:):a22: :a03:
my.php
[/URL][/IMG]

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
ablacim oncelikle sunu belirtmek isterim sizin soylediginiz marka telefon yahudi markasidir.... yani nokia , siz bu markalara boykotta degilmisiniz?? oradaki gunahsiz evlatlara, abilere, ablalara eminim ki bu telefonu ve diger yahudi mallarini alarak bir kursunda siz gondermek istemezsiniz... bu katliama eminim ki katilmak istemezsniz... hem ozur dileyerek soyluyorum lutfen kirilmayin ama konu bence birazcik gereksiz olmus .... lutfen kirilmayin , ama tekrar ediyorum aalcaksaniz nokia markali telefon degil baska marka bir telefon alin ki katliama bir kursun da siz hediye etmeyin selam ve dualarimla...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt