Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hangi günahımızdan dolayı (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Somuncu baba, bir talebesine, bir teneke buğday verip, bunun yarısını kendin için, yarısını da benim için bir tarlanın yarısına ek der. Talebe eker. Ekinlerin yetiştiği mevsimde, tarlaya giderler, talebenin olan kısımdaki ekinler gayet iyi yetişmiş, Somuncu babanınki ise gelişmemişti. Talebeye gelişen mahsulün kimin olduğunu sorar. Talebe de utancından (Sizin) der. Somuncu baba, (Biz ahiretimiz için çalışıyorduk. Acaba hangi günahımızdan dolayı dünyamız mamur olmaya başladı da bu ekinler böyle yetişti?) der.

Talebe, gerçeği söyleyerek hocasının üzüntüsünü giderir.​

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hangi günahımızdan dolayı

S.ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ELİNE,EMEĞİNE SAĞLIK..GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..DEMEKKİ DÜNYANIN BİZE YÜZ ÇEVİRMESİNDEN ÜZÜNTÜ DUYMAYACAĞIZ AKSİNE BÜYÜK BİR OLGUNLUKLA KARŞILAMALIYIZ..DAHA DOĞRUSU DÜNYA BİZE KÜSMEDEN BİZ DÜNYAYA KÜSELİM Kİ KIYMETİ OLSUN..DÜNYEVİ ŞEYLERİ KAYBETMEMİZ BİZİ ÜZMEMELİ,AKSİNE AHİRET İÇİN ÇALIŞMAYA SEVKETMELİ DÜŞÜNCESİNDEYİM..KENDİ PAYIMA BUNLARI BİÇTİM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN,ALLAHA(c.c.)EMANET OL..

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

S. A KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH (c.c.) RAZI OLSUN RECEP KARDEŞİME KATILIYORUM
DÜNYALIĞIMIZ EKSİK DİYE ÜZLMEMELİYİY MEVLE YAPTIĞIMIZ İBADET VE DUALARIMIZIN KARŞILIĞINI AHİRETTE NASİP EYLESİN İŞL. A.E.O

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

vayyy be biz olsak bilmeden sevinirdik buğdayımız yetişti diye....

ama buğday olmasa olmaz ki dimi ;) dünyalık da lazım ;)

selametle...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ELİNE,EMEĞİNE SAĞLIK..GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..DEMEKKİ DÜNYANIN BİZE YÜZ ÇEVİRMESİNDEN ÜZÜNTÜ DUYMAYACAĞIZ AKSİNE BÜYÜK BİR OLGUNLUKLA KARŞILAMALIYIZ..DAHA DOĞRUSU DÜNYA BİZE KÜSMEDEN BİZ DÜNYAYA KÜSELİM Kİ KIYMETİ OLSUN..DÜNYEVİ ŞEYLERİ KAYBETMEMİZ BİZİ ÜZMEMELİ,AKSİNE AHİRET İÇİN ÇALIŞMAYA SEVKETMELİ DÜŞÜNCESİNDEYİM..KENDİ PAYIMA BUNLARI BİÇTİM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN,ALLAHA(c.c.)EMANET OL..

Bende düşündüklerine katılıyorum tabiki...Dünyavi şeyleri kaybettiğimizde üzülmemeliyiz aksine bizi ahiret için çalışmaya sevketmelidir..Allah (c.c) razı olsun inşallah hayırlı günler....

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)
umeyye yazdı:
S. A KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH (c.c.) RAZI OLSUN RECEP KARDEŞİME KATILIYORUM
DÜNYALIĞIMIZ EKSİK DİYE ÜZLMEMELİYİY MEVLE YAPTIĞIMIZ İBADET VE DUALARIMIZIN KARŞILIĞINI AHİRETTE NASİP EYLESİN İŞL. A.E.O

Amin inşallah....B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

l@l yazdı:
vayyy be biz olsak bilmeden sevinirdik buğdayımız yetişti diye....

ama buğday olmasa olmaz ki dimi ;) dünyalık da lazım ;)

selametle...

B)B)B)B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM CANIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM OLMUŞ.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL Bİ KISSA İDİ ALLAH (C.C) RAZI OLSUN BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN. SELAMUN ALEYKÜM

yusra09

Kayıtlı Kullanıcı

esselamü aleyküm.Çok güzel bi paylaşım.Mevlam razı olsun inş.Güzel paylaşımları paylaşmak ümidiyle inş.Selam ve dua ile.AEOL

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM CANIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM OLMUŞ.

Ve aleykümselam abla....Allah(c.c) sendende razı olsun.. Beğendiine sevindim..Hayırlı akşamlar. B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL Bİ KISSA İDİ ALLAH (C.C) RAZI OLSUN BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN. SELAMUN ALEYKÜM

Ve aleykümsealm Murat abi.. Allah(c.c) sendende razı olsun... Ve aleykümselam....B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

yusra09 yazdı:
esselamü aleyküm.Çok güzel bi paylaşım.Mevlam razı olsun inş.Güzel paylaşımları paylaşmak ümidiyle inş.Selam ve dua ile.AEOL

Ve aleykümselam...Allah(c.c) razı olsun beğendiinize sevindim. Hayırlı günler... B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt