Peçeli-Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
Merak ettim acaba hangi cemaate baglısınız???
veya tarikata varsa....
veya tarikata varsa....
s.a kardeşim önemli olan ehli sünnet vel cemaate uygunluktur.Ve müslamanların tek yürek olması.o tarikat yada bu tarikat farketmez .Tarikat bir yoldur.Ama şu zamanda uygun olan ehli sünnete ve islama bence mahmut efendi cemaati ve nakşibendilerdir.AEOLun.
Selam Aleyküm kardeşim hiç bir Cemaat Veya Tarikat'a bağlı değilim. Alllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
selamün aleyküm..
benimde şeyh'im mahmud-ul of'i tarikatımda nakşidir...
peygamberim muhammed mustafa..dinim de islamdır...
bu ikisi farklı şeylerdir....karıştırmamak gerek..
kaan arkadaşada buradan birşey soracağım...arkadaşım sen sürekli her konuda benim karşıma çıkıp duruyorsun...bir sebebi varmı?
kaan arkadaşada buradan birşey soracağım...arkadaşım sen sürekli her konuda benim karşıma çıkıp duruyorsun...bir sebebi varmı?
ESSELAMUALEYKUM KARDEŞLERİM
birbirimizi sevmek .. sevebilmek ...acaba bunu nekadar başarıyoruz? kimi zaman uğraşıyoruz deniyoruz bazen zorluyoruz ama kimi zaman da başarıyoruz
:evet
buna şu şiirle devam etmek istiyorum
Nedir bu kavgamız nedir bu telaş
Ömür dediğimiz biter yavaş yavaş
Üç günlük dünyanın herşeyi fani
Bir hoş seda muhabbet kalır arkada
Sen yolcu bu yalan dünya hancıdır
Öyle bir gün var ki yürekte sancıdır
Yer gök bir olupta hesap sorulunca
En sevdiğin bile senden davacıdır
Öyle bir aşk var ki yüceden yücedir
Görünmez gönülde iki hecedir
Hangi yana baksan ondan eser var
Sır dolu çözülmez bir bilmecedir
Sen yolcu bu yalan dünya hancıdır
Öyle bir gün var ki yürekte sancıdır
Yer gök bir olupta hesap sorulunca
En sevdiğin bile senden davacıdır
HOŞÇAKALIN
RABBİME EMANETSİZİNİZ
ben selamları sırayla alıyorum...dikkat edin formuma sıra size gelmedi...benim bir sebebim yok...sıra size gelince selamımı vereceğim inşallah...ama sizin bana karşı yazılan yazıları destekler görüş bildirmenizde sebep var bence....
selamun aleyküm.benim şeyhim hz. muhammed sav.dir...tarikatımda islam...
selamun aleyküm
yollar zor çetin allah korusun insan farkında olmadan ayağı kayabilir yalnız olmuyor bu yollarda bir vasıta lazım duşunce tutup kaldıracak uyaracak vasıta lazım maneviyatı güçlendirecek
tüm cemaatlere sevgi ve saygım var yalnız tabiki hak yolunda olan rabbim hocaefendilerimizi başımızdan eksik etmesin
hepsi ayrı güzellik gul bahçesinde çeşitli güller gibiler hepsi ayrı güzel hepsinin saçtığı güzel kokular ayrı ayrı güzel sonuçta hepsi gül bahçesinin güzelliği
kısacası bir namaz kılan insan görünce ya da dua eden farketmez bir müslüman görünce içim doluyor çok mutlu oluyorum şükür ediyorum rabbime çok mutlu oluyorum
sultanahmette bir zenci gördüm yanımda namaz kıldı onun bitirmesini bekledim içimden ona sarılmak geldi namazını bitirince selam verdim ve sarıldım sıkıca sarıldık selamlaştık selamımı aldı
allah rızası için tüm müslümanlara selam olsun