Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HÂL HATIR SORMA KÖŞESi :) (4 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

her cevaplayan cevabından sonra bi alt kardeşine halini sorsun :a32:

valla ben çoook fena gribi yeni atlattım ...
hapsuuqo2.gif

kabus gibiydi...
agri.gif

şimdi önce Allah'ın izni ile ilaçlarla ayağa kalktım ..
ki zaten acayip canlı bir yapım var ilk fırsatta ayaklanıyorum hastalık devam etsede........
oho.gif

şuan gözlerim burnum sulu
happy_197.gif

ellerim buz gibi ama kendim terliyorum ...
swoon.gif

buna rağmen sırıtabiliyorum ben bana inanamıyorum
happy_197.gif

peki sen nasılsın alttaki kardeşim ....
-.gif
-.gif
gul1.gif
gul1.gif

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun gülüşü yaralı kardeşim. günahlarına keffaret olsun. :)
iyiyiz hamd olsun. ailecek gezdik bugün Rabbim biçok nimet verdi yine. hamd olsun hepsi içinde.
alttaki kardeşim nasılsın?

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Hamdolsun iyiyim.işten çıktım kurstayım.inşallah ordanda cıkıcam birazdan eve doğru attaaaa:)

altaki kardeşim naber nasılsın:)

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
cok sukur rabbıme ama canım sıkkın yav gurbette olmak zor sevdıklerınden ayrı olmak zor ıstedıgını yapamamak zor ama oldugun sartlatda bıseyler yapmak da guzel hele sızınle konusunca bıseylerı paylasınca daha gzel oluyor hamdolsun elhamdulıllehı ele kullı halın
e alttakı kardesım nasılsın..:)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

sağolasın sıla kardeşim..inşaallah öyle olur...
imen kardeş Rabbim kavuştursun senide...

Alttaki bana cevap vermeye hazırlanan kardeşim keyfe haluke ? :)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
şükran gülüşü yaralı kardeşim cok yorgunum uykusuzluktan gözlerim :a02:kapanıyor bugun dua köşesinde kimin için tesbih cekecektım ona bakmak için girdim.
evett alttaki kareşim sen nasılsın???

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
İyiyim Hemşerim elhamdülillah gönderen rabbim banada hemşerimi gönderdi,dışarda düğün yapıyorlar bu soğukta bende gürültü çekiyorum burada,alttaki kardeş sen den ne haber var :D

sagraerkan

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim...sıkıntım büyük ama rabbim en büyük...sağol...sen alttaki gönül dostu nasılsın

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc razı olsun..GÖNÜL DOSTU PAYESİ NERE BİZ NERE...SIKINTIM BÜYÜK DEME RABBİM BÜYÜK DE...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..ALTTAKİ Gönüldaşım.SEN NASILSIN..ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..

imported_mehmet__

Kayıtlı Kullanıcı
Şükür Allah a kardeş iyiyim biraz cnm sıkılıo fazla bi işim yok sizlerle vakit geçirmeye çalışıorum.Bir yandan da ikindiyi bekliyorum. alttaki kardeş nasılsın?

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyim çok şükür bugün duygusallığım üstümde biras vede içimde tarf edemediğim tatlı bi huzur var sani bugün tüm sıkıntıların sonu olcakmış gibi hissediyorum
alttaki kardeşim sen nasılsın bakalım

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyim şükür bunada şükür beterini gördüm zeynom ben hep sana rast geliyorum :)
inşallah sıkıntıların sona erer canım benim ilk üye olduğumda bana yardım eden kişisin bilki küçük gördüğün bi iyilik başkasında çok kocamannn oluyo eğer belki cevap vermeseydin sıkılıp o an aramaktan çıkabilirdim şimdi her gün burdayım

ALTTAKİ KARDEŞİM NASILSIN İNŞALLAHHH İYİSİNDİR

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyim şükür bunada şükür beterini gördüm zeynom ben hep sana rast geliyorum :)
inşallah sıkıntıların sona erer canım benim ilk üye olduğumda bana yardım eden kişisin bilki küçük gördüğün bi iyilik başkasında çok kocamannn oluyo eğer belki cevap vermeseydin sıkılıp o an aramaktan çıkabilirdim şimdi her gün burdayım

ALTTAKİ KARDEŞİM NASILSIN İNŞALLAHHH İYİSİNDİR

çok özür dilerim öncelikle benim hafızam pek kuvvetli değil canım seninle sık rastlaşıyorus evet bu güzel bişi ama ilk üye olduğunda sana negibi yardım ettim hatırlamıyorum kusuruma bakma ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hakkını helal et canım kardeşim allah hepimizin yardımcısı olsun

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
İyiyim çok şükür.Sözlülere hazırlanıyorum işte.Çok yoğunum yaaa.İnşa-ALLAH Rabbim güzel puanlar almamı nasip eder...
Alttaki kardeşim sen nasılsın?:a12:

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha hamd olsun.Çok iyiyim.Bilgisayarın başında forumda geziniyorum.sizde iyi olun Hemde çok Allah kuluna her şey verir sınavda verir nimette.Zaman geçmeye Mahkum.Bi bakarsınız.Güllük gülistanlık bi hayat.Hayata bakış pencereniz Çok önemli Bu Pencere İslamsa hiç korkmayın.HeP güzel şeyler göreceksiniz.Bir sonraki kardeşim siz nasılsınız.Ben öyle tahmin ediyorum ki Sizde iyisiniz

İLKVESON

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşler dualarınıza çok ihtiyacım var sezden rica ersem borçlarımı elegüne muhtaç olmadan rabbim bir kapı açıpta ödeme yolunu ihsan eysin
birde oğlumun dürüst .yalan söylemeyen rabbime yönelmesi için dualarınızı istiyorum

ALLAH RIZASI İÇİN
RABBİM SANA DUA İÇİN ELLERİNİ AÇAN KULLARINI BOŞ ÇEVİRME
MÜMÜNÜN MÜMÜNE DUASI DAHA GÜZEL OLUR

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
esselamün aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü ınşallah kazanırsın kardesım elhamdulullah çok iyiyim altdaki kardeşim sen nasılsın

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşler dualarınıza çok ihtiyacım var sezden rica ersem borçlarımı elegüne muhtaç olmadan rabbim bir kapı açıpta ödeme yolunu ihsan eysin
birde oğlumun dürüst .yalan söylemeyen rabbime yönelmesi için dualarınızı istiyorum

ALLAH RIZASI İÇİN
RABBİM SANA DUA İÇİN ELLERİNİ AÇAN KULLARINI BOŞ ÇEVİRME
MÜMÜNÜN MÜMÜNE DUASI DAHA GÜZEL OLUR
esselamün aleyküm kardeşim ınşallah rabbım oğlunu ıslah etsın doğru yolundan şaşırtmasın:a21: mevlam cümle evlatlarımızı hayırlı bir evlat olurak yaşamalarını sağlasın. rabbımden diliyorum senı sıkıntılarından tez günde kurtarsın feraha erışesin YA RAB ilkveson kardeşimizin borçlarından kurtulması için bir sebeb yarat allaha emanet ol canım

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
ve aleykümselam....
hamdolsun yaşayıp gidiyoruz işte akrep ve yelkovan arası ...

.... sizler nasılsınız kardeşlerim? B) B)

alttaki kardeşim sen nasılsın B)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
İyiyim gülüşü yaralı kardeşim:)
Yok bende muhabbet:)
Altaki kardeşim nasıllar iyiler İNŞALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt