Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hal Hatir Sorma Köşesi (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
image8nq11ze.png

:K:K:K​

duy.90

Kayıtlı Kullanıcı
allaha şükür hamd olsun iiyiz sen nasılsın

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun sordugunuz ıcın cok ıyıyz sızı sormalı

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IMA(C.C) ÇOK ŞÜKÜR ANNEM İYİZ...HAVA ÇOK GÜZEL HİÇ ÇALIŞASIM YOK:K...BU GÜNLERDE BİRAZ DÜŞÜNCELİYİM 2. TORUNUN YOLDA 1-2 HAFTASI KALDI BEKLİYORUZ BAKALIM...SEN NASILSIN ANNEM İYİSİNDİR İNŞALLAH....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IMA(C.C) ÇOK ŞÜKÜR ANNEM İYİZ...HAVA ÇOK GÜZEL HİÇ ÇALIŞASIM YOK:K...BU GÜNLERDE BİRAZ DÜŞÜNCELİYİM 2. TORUNUN YOLDA 1-2 HAFTASI KALDI BEKLİYORUZ BAKALIM...SEN NASILSIN ANNEM İYİSİNDİR İNŞALLAH....

Bahar havaları oğlum insanı çarpıyor ah ah torunlar çoğalıyor desene :Krabbim hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı anneye babaya muti evlatlar nasip etsin valla torunlar çoğaldıkça ninelik meydana çıkıyor dişler gitti çektiriyorum elimde bir sopa kambur kambur torunları korşturcam galiba şaka bir yana torunlar babaannelerini güzel görsünler diye güzelleşmeye çalışıyorum rabbim izin versinde hayırlısınla kavuşun yavrunuza oy oy hiç kıyamam onlara şimdi nisan yağmurları toplayın ihlas suresini bol bol oku eşinede içir hayırlısınla kurtulur inş eşinede çok çok selamlar :H

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hafize annem Hamdü Senalar olsun iyi olmaya çalışıyoruz peki sen nasılsın iyisindir inşaallah

ALLAHA EMANET OL

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum şükür Iyiyim Hafize Annem Biraz Yorgunum Gunun Yorgunluğu Sicak Hava Da Carpti Mi Ne :)
Mağlum 23 Nisan çalişmalari
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hafize annem Hamdü Senalar olsun iyi olmaya çalışıyoruz peki sen nasılsın iyisindir inşaallah

ALLAHA EMANET OL

ALEYKÜMSELAM AFAKİSEVDA İYİYİM ALLAHIMA ŞÜKÜR SİZ İYİ OLUN ALLAH C.C DERT KEDER VERMESİN İNŞ :evet

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum şükür Iyiyim Hafize Annem Biraz Yorgunum Gunun Yorgunluğu Sicak Hava Da Carpti Mi Ne :)
Mağlum 23 Nisan çalişmalari
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile

ALEYKÜMSELAM 23 NİSAN ÇALIŞMALARI DEYİNCE YILLAR ÖNCESİNE GÖTÜRDÜN BENİ KIZLARLA BANDO ÇALIŞMALARINA GİDERDİM ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU ŞİMDİ BİZİM BURDAKİ OKULLARIN ÇOĞUNDAN KALKTI NERDE O CIVIL CIVIL RENGARENK ELBİSELERİN İÇİNDE Kİ ÇOCUKLAR :HA.E.O

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
:Hselamün aleyküm hafize hanımcım ben yeni üyelerdenim ama sizleri çoktan beri takip ediyordum üye olmak anca nasip oldu özellikle sizinle tanışmayı istemişimdir..
formunu görünce cevap verme geregi hissettim hamdolsun iyiyim bu aralar başım agrıyor biraz bahar çarptı heralde ..
sizede ALLAH iyilikler versin

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
hiç iyi değilim :(

ALEYKÜM SELAM CANIM NEYİN VAR İŞLERMİ CANINI SIKIYOR....ANLATMAK İSTERMİSİN...BELKİ RAHATLARSIN..SANA DİĞER FORUMDADA YAZACAKTIM KONU BÖLÜNMESİN DİYE YAZMADIM....ALLAH BİA ÖNCE SIKINTILARINIZI GİDERSİN CANIM...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMSELAM 23 NİSAN ÇALIŞMALARI DEYİNCE YILLAR ÖNCESİNE GÖTÜRDÜN BENİ KIZLARLA BANDO ÇALIŞMALARINA GİDERDİM ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU ŞİMDİ BİZİM BURDAKİ OKULLARIN ÇOĞUNDAN KALKTI NERDE O CIVIL CIVIL RENGARENK ELBİSELERİN İÇİNDE Kİ ÇOCUKLAR :HA.E.O

SELAMUNALEYKUM HAFIZE ANNE
SEN HIÇ MERAK ETME BIZIM OKULDA YINE RENGARENK KIYAFETLI COCUKLARIMIZ VAR

:evet

ALLAHA EMANET OL
SELAM VE DUA ILE

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[/quote]

yazmak için bırakmışım heralde torunlar yazmış benim yerime bende şaşırdım görünce gözlerime inanamadım biri şakamı yaptı acaba diye düşündüm ama değil ah yaramazlar siteyi beraber kullanıcaz artık galiba :A:K

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
merakımı maruz görünbu sıtede yenı sayılırım gözlemledıgım kadarıyla sıtede kı kardeslerım sıze hafıze anne dıyorlar neden ? BENDE COK HOŞUMA GITTI BENDE DIyebılırmıyım?

Ben hepsinin büyüğü olduğum için saygılarından diyorlar sende diyebilirsin memnun olurum hayırlı geceler aramıza da hoş geldin YENİ BİR EVLADIM DAHA OLDU DESENE HAYIRLI GECELER :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt