Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Haklarınızı Helal Ediniz! (1 Kullanıcı)

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alaykum verahmetullahi vebereketuh.
Elim klavyeye gitmekte zorlanıyor ama bu yazıyı yazmayı kendimi mecbur hissediyorum.
Ben bu sene Allah c.c. izin verirse üniversite sınavını girecem.Şuan herhangi bir dershaneye gitmediğim için benim çok fazla zaman ayırıp ders çalışmam gerekmektedir.Ailem,yakın çevrem benim okumamı çok istiyorlar elbetteki de bunda haklarıda vardır. Bende inşallah sırf Allah c.c. rızası için insanlara daha faydalı olabilmek için okumak istiyorum.Bu yüzden de artık eskisi gibi bu kardeşlik ortamında bulunamayacağım.:(Ama be demek değildir ki hiç görüşmeyeceğim ara sıra elbetteki ziyaret edecem paylaşımlarınızdan yararlanıp bende paylaşımlarda bulunacağım inşallah.BEN SİTE DE BULUNAN TÜM KARDEŞLERİME EĞER VAR İSE HAKKIMI HELAL EDİYORUM VE SİZLERİNDE BANA ALLAH C.C. RIZASI İÇİN HAKLARINIZI HELAL EDMENİZİ İSTİYORUM NE OLUR HAKKINIZI HELAL EDİN.:AYorum yapan kardeşlerimiz olursa şimdiden selamlarını alıyorum ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh.Cümleten Rabbime emanet olun.Selam ve dua ile...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim...hakkınızda hayırlısı olsun..üzüldüm ama en azında adrada girebileceğim dmeişsiniz biraz olsun üzüntümhafifledi..allah zihin açıklığı versin..allaha emanet ol

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
Elim klavyeye gitmekte zorlanıyor ama bu yazıyı yazmayı kendimi mecbur hissediyorum.
Ben bu sene Allah c.c. izin verirse üniversite sınavını girecem.Şuan herhangi bir dershaneye gitmediğim için benim çok fazla zaman ayırıp ders çalışmam gerekmektedir.Ailem,yakın çevrem benim okumamı çok istiyorlar elbetteki de bunda haklarıda vardır. Bende inşallah sırf Allah c.c. rızası için insanlara daha faydalı olabilmek için okumak istiyorum.Bu yüzden de artık eskisi gibi bu kardeşlik ortamında bulunamayacağım.:(Ama be demek değildir ki hiç görüşmeyeceğim ara sıra elbetteki ziyaret edecem paylaşımlarda bulunacağım inşallah.BEN SİTE DE BULUNAN TÜM KARDEŞLERİME EĞER VAR İSE HAKKIMI HELAL EDİYORUM VE SİZLERİNDE BANA ALLAH C.C. RIZASI İÇİN HAKLARINIZI HELAL EDMENİZİ İSTİYORUM NE OLUR HAKKINIZI HELAL EDİN.:AYorum yapan kardeşlerimiz olursa şimdiden selamlarını alıyorum ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh.Cümleten Rabbime emanet olun.Selam ve dua ile...

Ve aleyna aleyküm selam kardeşimm tam gitmediğin için çok ta üzülmedim kendi adıma her zaman bekleriz seni bu formda
rabbim zihin açıklığı versin derslerinde hayırlısı ise inşAllah kazanırsın..
en güzele emanetsin rabbim gönlüne göre versin iki cihaanda mutlu ol..
hakkım yoktur üzerinde var ise de yerden göğe kadar helal olsun..

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim varsa hakkımız helal olsun Rabbim zihin açıklığı versin yardımcın olsun herşey gönlüne göre olsun inşaallah Allah' emanet ol...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküme selam.helal olsun varsa.allah zihin açıklığı versin.allaha emanet olun.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım yar ve yardımcınız olsun...kardeşim burada o safhalardan geçmiş biri olarak kabul ederseniz bir kaç bişey söylemek isterim...birincisi asla panik yapmayın...konular yetişemeyecek diye kaygılanmayın...vakit istemediğiniz kadar çok....dershaneye gitmemeniz hiç önemli değil ama deneme sınavlarına girerseniz yardımı olacaktır...size ALLAH kolaylık versin...hakkımız varsa helalı hoş olsun...

ve hiç bir zaman tevekkülü elden bırakmayalım oldu mu kardeşim...selametle...

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Allah ( cc ) yar ve yardımcınız olsun. Zihin açıklığı nasip etsin inşallah.
Hakkımızda varsa helal olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam İstikbal Kardeşim Allah Zihin açıklığı versin Yardımcın olsun inşallah ... bende üniversite 3.üncü sınıftayım geçen sene kaldım tembellikten sınavlara benimde hazırlanmam lazım ama muhasebecide çalışıyorum yani hem oku hem çalış zor oluyo sende iyi bir karar Vermişsin demeyim ama Yapman gereken İşlere ağırlık vermen çok güzel Derslerinde başarılı olmanı umarım Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın inş.. ömür boyu başarılı bir insan olarak tanınırsın eminim sen başaracaksın Yokluğunu çok belli etme sürekli siteye girme imkanın olmasada o degerli paylaşımlarından bizleri mahrum bırakma .

Allah(c.c.) emanet ol Selam ve dua ile..... B)

Hz.Ali (R.A)
* Dünyaya geldiğin zaman,sen ağlarken çevrendekiler gülüyorlardı.Öyle bir hayat sür ki,öldüğünde çevrendekiler ağlarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin
....

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

Rabbim akıl , fikir ve zihin açıklığı versin.. Allahın izniyle insan hayırlı bir iş için çalışıp çabalarsa Rabbim onun yollarını açar. Hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin

hakkım varsa da helal olsun

Allah yar ve yardımcınız olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli kardeşim. Elhamdülillah ender de olsa sizi yine görebileceğiz burada..Güzel ve faydalı paylaşımlarınızdan yine istifadelenebileceğiz..Buna sevindim değerli kardeşim.Hakkım geçmemiştir, şayet geçmişse de ebeden helaldir.Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun, size zihin açıklığı versin inşallah.Rahman c.c çalışmalarınızı zayi etmesin, en güzel yerlere gelebilmeniz duasıyla inşallah..Hakkınızda her daim hayırlısı olsun..Rabbimize emanetsiniz. Selam ve baki dualar ile.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
RABBİM ne muradın var ise versin.emeklerini zayi etmesin inş.
benden yana HELALİ HOŞ olsunRABBİMİN sana nasip edecegi günler sana inşallah hayırlar getirir..selametle.

A

Arzu_76

selamün akeyküm hakkım varsa helal olsun sizde hakkınızı helal edin lütfen

Dua ile

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bu sene Allah c.c. izin verirse üniversite sınavını girecem.Şuan herhangi bir dershaneye gitmediğim için benim çok fazla zaman ayırıp ders çalışmam gerekmektedir.Ailem,yakın çevrem benim okumamı çok istiyorlar elbetteki de bunda haklarıda vardır. Bende inşallah sırf Allah c.c. rızası için insanlara daha faydalı olabilmek için okumak istiyorum.Bu yüzden de artık eskisi gibi bu kardeşlik ortamında bulunamayacağım.:(Ama be demek değildir ki hiç görüşmeyeceğim ara sıra elbetteki ziyaret edecem paylaşımlarınızdan yararlanıp bende paylaşımlarda bulunacağım inşallah.BEN SİTE DE BULUNAN TÜM KARDEŞLERİME EĞER VAR İSE HAKKIMI HELAL EDİYORUM VE SİZLERİNDE BANA ALLAH C.C. RIZASI İÇİN HAKLARINIZI HELAL EDMENİZİ İSTİYORUM NE OLUR HAKKINIZI HELAL EDİN.:AYorum yapan kardeşlerimiz olursa şimdiden selamlarını alıyorum ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh.Cümleten Rabbime emanet olun.Selam ve dua ile...

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen kesira inşaAllah..Mevla Teala yar ve yardımcınız olsun..Hakkınızda hayırlısıyla, gönlünüzden geçen yerleri nasip eylesin size inşaAllah değerli kardeşim. Rabbul alemin emeklerinizi zayi etmesin, zihin açıklığı versin inşaAllah kardeşim..Aliyemin de dediği gibi paylaşımlarınızı az da olsa görmek bizi sevindirecek..
Hakkım yoktur, geçmiş ise de ebeden helali hoş olsun..Alemlerin Rabb'ine emanetsiniz inşaAllah..selam ve baki dua ile..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam,selamun aleyküm..Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun inşAllah..güzel düşüncelerine mukabil Rabbim hayırlı ilimler öğrenmenizi-öğretmenizi,yaşamanızı yaşatmanızı nasib eylesin..Rabbim hakkınızda,hakkımızda her daim hayırlısını nasib etsin..yolunuz,bahtınız açık olsun..hakkım elbetteki yoktur ama varsa bile helal olsun(helalleşmek gerek elbette)Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM RABBİMDE SİZLERE ZİHİN ACIKLIĞI VERMESİNİ VE HAYATTA BAŞARILI BİRER İNSAN OLMANIZI DİLERİM ALLAH KALBİNDEKİNİ MURAT EDER İNŞALLAH KARDEŞİM BENİM HAKKIM YOKTUR HİC KİMSEDE EĞER VARSADA HELALDİR BİZLERİ YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim.
inşALLAH emeline ulaşırda dini mübin kardeşlerimize hayırlı vazifelerde bulunursun.her daim burada oldugum sürece seni bekleyecem kardeşim.RABBİMDE senden razı olsun.hakkımız varsada helali hoş olsun.selametle.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Hakkim Helak Olsun Rabbim Her Daim önünü Açik Etsin Başarilar Diliyorum

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim. Gitmene üzüldüm ama hayırlısı böyle demek ki. Rabbim en iyisini bilir. Hakkım varsa helaldir. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ara sıra siteye girip selam verirsen ayrıca bizleri sevindirmiş olursun. Allah'a emanet ol .

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt