Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hakkinizi helal edin (1 Kullanıcı)

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaslar trabzona gidiyorum 3 ay orada kalacagim bu yüzden 3 ay boyunca giremeyecegim birseyi merak ediyorum 3 ay boyunca girmedigim için üyeligim silinmez dimi yoksa silinirmı bilgi verirseniz sevinirim herkez hakkini helal etsin taniyan tanimayan belki iştemedim kalbinizi kıracak birsey demişimdir benden yana hakkim helal olsun gidip dönememek dönüpde bulamamak var ne olsa fani dünyada yasiyoruz selam ve dua ile hayırli günler

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim.Size hayırlı yolculuklar.Negüzel yeşille buluşacaksın kardeşim:)imrendim size şimdi.Hakkım helal olsun kardeşim.Üyeliğiniz silinmez emin olun.Ben 1sene girmemiştim bişey olmamıştı.Allaha emanet olunuz

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
vealeykümselam kardeşim...size iyi tatiller...üyeliğinize birşey olmaz merak etmeyin..bizler buradayız inşllah..
sizde tatilinizi yapıp gelirsiniz.. Allaha emanet olun...bir hakkımız yoktur ama yine de helal olsun...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam kardeşim.. hakkımız yoktur ama geçmişse helal olsun..
hayırlı yolculuklar, mutlu ve huzurlu tatiller dilerim kardeşim size, bizim yerimize de soluyun o güzel havayı inşaAllah :)
selametle kalın..Allah'a emanet olun..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam Kardeşim...

Ve Aleykumselam Kardeşim...

selamün aleyküm arkadaslar trabzona gidiyorum 3 ay orada kalacagim bu yüzden 3 ay boyunca giremeyecegim birseyi merak ediyorum 3 ay boyunca girmedigim için üyeligim silinmez dimi yoksa silinirmı bilgi verirseniz sevinirim herkez hakkini helal etsin taniyan tanimayan belki iştemedim kalbinizi kıracak birsey demişimdir benden yana hakkim helal olsun gidip dönememek dönüpde bulamamak var ne olsa fani dünyada yasiyoruz selam ve dua ile hayırli günler

Varsa...
HELAL OLSUN....
Hayırlı yolculuklar ve tatiller...
İnternet bulursanız, bizlere katılmanızı dilerim...
Selam ve DUA ile...
:evet:H

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM internet bulursam girerim İNSALLAH sizlere katılmayi işterim ALLAH'İN RAHMETİ VE BEREKETİ BİZLERİN VE BÜTÜN KARDESLERİMİZİN ÜZERİNE OLSUN ALLAH (C.C.)HEPİMİZDEN RAZİ OLSUN SELAM VE DUA İLE

METİN22

Kayıtlı Kullanıcı
aLEYKUMSLM KARDESIM ALLAH YOLUNU BAHTINI AÇIK ETSIN FAZLA OZLETME KENDINI ALLAHA EMANET OL

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt