Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkınızı helal edin... (1 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamün Aleyküm forumdaki ablalarım,abilerim,kardeşlerim...ve sitenin yöneticisi:! .Bu yazdığım son mesaj siteden ayrılıyorum çünkü artık bu yapılan haksızlıklara dayanamıycam.Hakkınızı helal edin herşey çok güzeldi.Allah'a emanet olun.Sitenin yöneticisine de ne diyeyim..:A :gulegule

ESİLA NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Birbirimizi hiç tanımıyoruz ama gitmeni hiç istemiyorum :A :A .Ama yinede sen bilirisin ablacım kendin için en doğru kararı yine sen verirsin tabiki...
ALLAHA EMANET OL
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
SELAM VE DUA İLE .....

:A :A

Huma'i al-Nadr

Kayıtlı Kullanıcı
Çitlembik bu hiç hoş bir şaka değil...Ya beni bırakıp nereye gidiyorsun maviş gözlüm

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam kardeşim. ne gibi bir haksızlığa uğradınız bilemiyorum ama biz burada dinimizi daha iyi yaşamak açısından paylaşımlarda bulunuyoruz. Yani tek bir amacımız var oda dinimizi en iyi bir şekilde yaşamaya çalışmak. lütfen kararınızı bir kez daha gözden geçiriniz ve bu kararınızdan vazgeçiniz.

Bizler bütün kardeşlerimizin aramızda olmasını diliyoruz.
ALLAHım bizleri hayırlara ulaştırsın inşaallah...
Hakkımız varsa helalı hoş olsun...sizde hakkınızı helal ediniz...
ALLAHa emanet olunuz kardeşim
selam ve dua ile...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
hayrola hemşerim nereye gidiyorsun böyle

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Hayrola...

Hayrola...

€bru;652114' Alıntı:
Es-Selamün Aleyküm forumdaki ablalarım,abilerim,kardeşlerim...ve sitenin yöneticisi:! .Bu yazdığım son mesaj siteden ayrılıyorum çünkü artık bu yapılan haksızlıklara dayanamıycam.Hakkınızı helal edin herşey çok güzeldi.Allah'a emanet olun.Sitenin yöneticisine de ne diyeyim.. :gulegule

Herkes sevdiğiyle beraberdir....Hadis-i Şerif...

Bizler de SADECE ALLAH RIZASI İÇİN...Burada birşeyler paylaşıyoruz...
Sevdiklerinizi bırakmayın...
:A
Selam ve DUA ile...:G

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
:gulegule S.A KARDESIM BIZ BISEY YAPMADIK KI HAKKIMIZ OLSUN SENDE. ASIL SEN HAKKINI HELAL ET CUNKU O KADAR ZAMAN AYIRIP BIZI MUTLU EDECEK HOS SEYLER BULMUSUUN. BIZMLE PAYLASMISSIN BIZE BIRSEYLER OGRETMISSIN PAYASIMDA BULUNMUSSUN. SENI RAHATSIZ EDENLERI SİTE YONETICISINE BILDIR YETER. AMA SEN BILIRSIN. KENDINE IYI BAK
SENI BIZI YARADAN RABIMME EMANET EDİYORUM. SELAM VE DUA İLE GULE GULE. :gulegule

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bende boyle duşunuyordum
uzulduğum zaman
ama bıraz duşunduğumde bır uzuntude terk etmek pes etmektır
bırcok guzel şeyler oğrenmek varken
kalmanı dılıyorum
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt