Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkinizi Helal Edin (1 Kullanıcı)

Mesa'

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Rabbim hepinizden razı olsun.bu yazan yazıların çoğunu yazdırıp arkadaşlarımlada paylaşıyorum. hakınızı helal eder misiniz?

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam..Ne demek kardeşim bu senin en doğal hakkın..HAKKIM EN SON ZERRESİNE KADAR HELAL OLSUN.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Ne Kadar Güzel Ki Paylaşiyorsun Allah Senden Razi Olsun Helel Edilmez Mi Hiç Sonuna Kadar Helal Olsun Sana Allaha Emanet Ol...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam kardeşim...ben diğer arkadaşlar kadar çok paylaşımda bulunamıyorum ama şunu söyleyeyim...Burada ki kardeşlerimin tek amacı ALLAHın Rızasını kazanmak..
birde sizlerin sayesinde daha fazla insana ulaşıyoruz değil mi ALLAH razı olsun...eğer hakkım varsa helal olsun sizde helal ediniz...selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt