Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hakkınızı helal edin (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S.A ARKADAŞLAR BEN BİR SÜRE SİZLERDEN AYRILACAĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM .BURADA ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR TANIDIM VE ÇOK GÜZEL ANILAR YAŞADIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BEN ARTIK OLMAYACAĞIM VE MESENEYEDE GİRMEYECEĞİM BUNUN İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM SİZLERLE VEDALAŞIP HAKLARIMIZI HELALLEŞELİM ALLAHA EMANET OLUN HOŞÇAKALIN SEVGİLERLE

M.ENGİN MEŞE

Kaan Erdem

Yönetici
RE: hakkınızı helal edin

AS ALLAH CC YAR VE YARDIMCIN OLSUN.UMARIM BEN GİBİ GERİ GELİRSİN NEDEN BÖYLE BİR KARAR ALDIN BİLMİYORUM AMA TEKRARDAN ARAMIZA DÖNMEN DİLEĞİYLE.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(

Kaan Erdem

Yönetici

HAKLISIN ÇOK HAKLI HEMDE SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.

Kaan Erdem

Yönetici

HAKLISIN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL.

ebe78 yazdı:
KAANCIM BİR SÜRELİĞİNE DİYOR İNŞ TEZ ZAMNDA DÖNER.DAHA ÖNCEDENDE SEN BEN GİBİ GİTTİ NE HİMKETSE TEKRAR GERİ DÖNDÜ MUSTAFA ABİMİZ
SİZDE GİTEMEYİN BAKIN CEVDET ABİMİZDE GİDİYORDU BAKIN BUR DA ŞİMDİ.LÜTFEN GİTMEYİN SİZLER BİZİM SİTEMİZİN 2 DEGERLİ ABİLERİMİZSİNİZ.UMARIM İŞLERİNİZİ HALLEDER TEZ ZAMNDA DÖNERSİNİZ.ANLAŞILAN BU AKŞAM HEP AYRILIK VAR.
KAAN KARDEŞ GEL BİZDE AÇALIM BİR FORM GİDİYORUZ DİYE .ANLAŞILAN BU ABİLERİMİZ NE KADAR ÇOK SEVİLDİKLERİNİ GÖRMEK VE HİSSETMEK İSTİYOLAR.
GİTMEYİN LÜTFEN SAYIN SİTE ABİLERİMİZ LÜTFEN SİZLERDE BÖLE YAPARSANIZ YANİ ABİLER BİZLER NE YAPALIMB)B)B)B):(:(:(:(
BAŞKA GİDEN VARMI BUYRUN UĞURLAMA TÖRENİ VAR BU AKŞAM.KAAN KARDEŞLE BİZ AYRILMANIN NE ACI OLDUNU ÇOK İYİ BİLDİĞİMİZ İÇİN O YÜZDEN GİTMEYİN.AMA FAZLADA ISRAR ETMİYORUM.ÇÜNKÜ KÜRKÇÜNÜN DÖNÜP DOLAŞACAGI YER YİNE KÜRKÇÜ DÜKKNIDIR.ÇÜNKÜ BAKIN BİZ GİTTİK TEKRAR YUVAMIZA GERİ DÖNDÜK.DEĞİLMİ KAAN KARDEŞ:D:D:D
SAYIN MUSTAFA ABİMİZ SİTEMİZİN ABİLERİ GİTMEYİN (CANINIZ BİLİR YİNE):D:D:D

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a mustafa abi seni bu kadar üzen nedir bilmiyorum belliki çok kırılmışsın ki böyle bir karar alma zorunluluğu hissetmişsin.Abi ben siteye üye olalı daha bir kaç ay oldu siz değerli abilerimin paylaşımları bana çok şey kattı,pek çoğunuzla tanışma fırsatımda olmadı belki ama yazılarınızı takip ediyorum.Ayrılma kararınızı aldığınızı görünce çok üzülüyorum lütfen bizi siz değerli abilerden mAhrum etmeyin sizden öğrenecek çok şeyimiz var siz bize güzel yol göstericisiniz,rehberimizsiniz.Sizler gibi değerli abiler giderse biz kardeşleriniz ne yapar hiç düşündünüzmü kim bize doğruyu yanlışı birbirinden ayırt edebilmeyı öğretir.BİZİ SİZSİZ BIRAKMAYIN bu bir ricadır..........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt