Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hakkınızı helal edin (1 Kullanıcı)

haticebrar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum..bilmiyorum yeni bir başlık açmam doğru mudur ama , gece kalkacağımız duaya ben gecikmeli olarak katılabildim..bünyem zayıf olduğu için sabah namazına uyanamamaktan korktum ve imsağa yakın bir zamanda kalkıp duamı ettim , imsaktan sonra sabah namazımı da kıldım , Rabbim kabul etsin..hepinize dua ettim , ama dediğiniz gibi saat 3.30 da değildi:(
sözümü tutamadım hepinizden helallik istiyorum , hakkınızı helal ediniz..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: hakkınızı helal edin

ve aleyküm selam canım kardeşim. bende dün gece 3.30 da uyanamadım :( saatimi kurmuştum ama çalmadı. her zaman çalan telf. dün gece çalmadı. herşeyde bir hayır vardır. Rabbim affetsin. bende gecikmeli olarak sizlere katılabildim. saat 4:30 du uyandığımda. rabbim kabul buyursun. hakkım varsa helal olsun ne demek canım kardeşim. sende diğer kardeşlerimde hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun

haticebrar

Kayıtlı Kullanıcı

sağolun allah razı olsun , hakkım yok , ben sizlere uymaya ve ibadette birliğe çalışıyorum ama yapamadım , sözümü tutamadım :( .. varsa hakkım tabi ki helal olsun..Rabbim kabul etsin inşallah..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşlerim helal olsun ben sizlere dua ettim inşallah haftaya kalkarsınız sizde selam ve dua ile kalı ALLAHA EMANET OLUN.B)

haticebrar

Kayıtlı Kullanıcı

yakalzey yazdı:
s.a. kardeşlerim helal olsun ben sizlere dua ettim inşallah haftaya kalkarsınız sizde selam ve dua ile kalı ALLAHA EMANET OLUN.B)

Allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt