Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkınızı helal edin :) Ben gidiyorum... (1 Kullanıcı)

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm. Hakkınızı helal edin kardeşlerim. Ben gidiyorum :) Tekrar gireceğim ama minimum 2 ay burada yokum :D Ooh dediğinizi duyar gibi oldum :D Kursum var ve kurs veriyorum. Eve ölü gibi geliyorum :) Kurs bitince tekrar gireceğim inşallah. Hepinizi çook seviyorum. Kimsenin ben de hakkının kalmasını istemiyorum. Saygımı bozmadan tartıştım düşüncelerimi dile getirdim. Ve ne açtığım konudan pişmanım ne de düşüncelerimi dile getiriş biçimimden :) ;
Not : Akrep burcuyum :D inatçılığım ondan :)
Biraz tebessüm? teşekkürler ben de sizleri öptüm :)

Sevdalinka_

Kayıtlı Kullanıcı
hoşça kal deli kız :) saygından adım kadar emin olduğum birisin. forumda ilk sen bana her konuda yardımcı olmuşdun sen de hakkını helal et. seni bu forumda üzenler helallik istemeliler... kendine iyi bak

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Gitmelerden ve vedalardan pek hoşlanmam :)
Ama en iyisini bilirsin sayın akrep burçlu kardeşim :D
Allah yolunu açık etsin.
Hayırlı akşamlar...

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
hoşça kal deli kız :) saygından adım kadar emin olduğum birisin. forumda ilk sen bana her konuda yardımcı olmuşdun sen de hakkını helal et. seni bu forumda üzenler helallik istemeliler... kendine iyi bak

büyüklük ben de kalsın diye o bahsettiklerinden ben helallik aldım. örnek olmaz lazım ablacım :)

Violin

Kayıtlı Kullanıcı
Gitmelerden ve vedalardan pek hoşlanmam :)
Ama en iyisini bilirsin sayın akrep burçlu kardeşim :D
Allah yolunu açık etsin.
Hayırlı akşamlar...

veda etmiyorum :) bırakmam sizleri :) 2 ay boyunca kurs yorgunluğun giremeyeceğim için helallik alayım dedim. yarına çıkmaya garantimiz yok :D sana da hayırlı akşamlar.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardesim
hakkimiz helal olsun selametle insaALLAH

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha emanet olun.
Yolunuz açık olsun.
Selametle kalınız.

marifet

Kayıtlı Kullanıcı
bugün tanıdım seni nereye gidiyorsun.. Allah yolunu açık etsin.. tekrar görüşmek üzere selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt