Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAKKINIZI HELAL EDİN AYRILIYORUM... (1 Kullanıcı)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı
SEVGİLİ KARDEŞLERİM BİR KARAR ALDIM DOĞRU MU YANLIŞ MI BİLMİYORUM AMA UYGULAYACAGIM ...BUGUN RÜYAMDA İNŞALLAH HAYIR OLSUN İLGİNÇ BİR RÜYA GÖRDÜM.BEN BİR OKULDA MUHASEBECİ OLARAK ÇALIŞIYORUM VE RÜYAMDA DA İŞ YERİNDEYİM RÜYAMDA KASA DEFTERİNDE BİR YANLIŞLIK YAPMIŞIM BUNA MÜDÜR BEY GEREKÇE GÖSTEREREK BENİ İŞTEN ÇIKARTMAK İSTİYOR ÜSTÜNE ÜSTLÜK ZATEN İŞ YERİNDE HERGÜN DİNİ SİTELERİ TAKİP EDİYORSUN İŞTE DÖKÜMÜ DİYE MASAMA BIRAKTI ....VE SABAH İŞE GELİR GELMEZ BUNU SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ...GERÇEKTEN BU SİTEYE İŞ YERİNDE GİRERKEN ACABA OKULUN HAKKINA MI GİRİYORUM DİYE DÜŞÜNÜYORDUMAMA BEN BUNU ZATEN YA BOŞ KALDIGMDA YADA ÇAY VE YEMEK MOLARINDA SİTEYE GİRİYORUM AMA YİNEDE MESAİ SAATİNE DAHİL OLUYOR DİYE KAFAMI KURCALIYORDU...SANKİ BUGUN RÜYAMDA KENDİMİ UYARILMIŞ GİBİ HİSSTTİM.. SİZLER BENİM İÇİN ALIŞKANLIKTAN ÇOK BİR BAGIMLILIKSINIZ...HERGÜN AİLEMLE NASIL GÖRÜŞÜYORSAM SİZLER BENİM İÇİN AYNI ONLAR GİBİ OLDUNUZ AMA BUGUN BU RÜYADAN ÇOK ETKİLENDİM VE İŞ YERİNDE GİRMEMEYE KARAR VERDİM .. EVİMİZDE İNTERNET VARDI AMA YENİ TAŞINDIGIMIZ İÇİN ANNEM BU EVE İNTERNET BAGLANTISI ALMAMIZA İZİN VERMİYOR DAHA DOGRUSU KARDEŞİM BAŞINDAN KALKMADIGI İÇİN SANIRIM BİR SÜRE DAHA DA İZİN VERMEYECEK EĞER BEN İNTERNET CAFEYE GİDERSEM SİZİNLE ORDAN PAYLAŞIMLARAMA DEVAM EDİCEM VE SİZİN PAYLAŞIMLARINIZLA BİLGİLENECEM RABBİMİN İZNİYLE ŞİMDİ SİZDEN HAKKINIZI HELAL ETMENİZİ RİCA EDİYORUM BENDEN YANA DA VARSA CAN-I GÖNÜLDEN HELAL OLSUN İNŞALLAH...BENİM İÇİN SİZLERDEN UZAKLAŞMAK ÇOK ZOR OLACAK DEDİM YA SİZLERİ TANIMASAM BİLE BİR BAĞLILIK OLUŞTU VE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM ÖĞRENMEYEDE DEVAM EDECEKTİM AMA HAYIRLISI GERÇEKTEN RÜYAMI BASİT ANLATTIM SİZE AMA HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE VE ÇOK ETKİLENDİM SİTEYE GİRDİĞİM HER SANİYE VARDI DÖKÜMDE....SEVGİLİ SİTE YÖNETİCİLERİ VE DEĞERLERİ KARDEŞLERİM RABBİME EMANET OLUN İNŞALLAH .... SELAM VE DUA İLE...​

http://www.youtube.com/watch?v=62yDipGt6Ro

andelib

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAKKINIZI HELAL EDİN AYRILIYORUM...

sende mi gidiyosun kardeşim.....
inan üzüldüm...
kalbimde bir burukluk oldu...sabah sabah....

napalım madem bir işaret olarak görüyon rüyanı , bildiğin gibi amel et...en azından bildiğinle amel etmiş olur ve hesabın kolay olur....

kalbinde o kadar temiz galiba... allah uyarı gönderdiğine göre...cenabı hak sevdiğini uyarır..sevmediğini başı boş bırakır...
sen şanslısın......

dua et.

hakkımız helal olsun....sende helal et...
görüşene kadar allaha emanet ol.............

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

s.aleyküm..evvela bu duyarlılığınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum..çok güzel bir noktayı dile getirmişsiniz..ben de bu açıdan biraz vicdan azabı duyuyorum ama işler aksamadığı müddetçe inşaAllah hakkına girmiyoruzdur patronların diye düşünüyorum..evet burası bir siteden ötürü bir aile,bir tutku ve bağımlılık haline geliyor adeta..sizinde belirttiğiniz gibi..ne demeli rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah..benim bir hakkım yoktur ama varsa da helal olsun..siz de hakkınızı helal edin..allaha(c.c.)emanet olun..

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

andelib yazdı:
sende mi gidiyosun kardeşim.....
inan üzüldüm...
kalbimde bir burukluk oldu...sabah sabah....

napalım madem bir işaret olarak görüyon rüyanı , bildiğin gibi amel et...en azından bildiğinle amel etmiş olur ve hesabın kolay olur....

kalbinde o kadar temiz galiba... allah uyarı gönderdiğine göre...cenabı hak sevdiğini uyarır..sevmediğini başı boş bırakır...
sen şanslısın......

dua et.

hakkımız helal olsun....sende helal et...
görüşene kadar allaha emanet ol.............

:(:(

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
s.aleyküm..evvela bu duyarlılığınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum..çok güzel bir noktayı dile getirmişsiniz..ben de bu açıdan biraz vicdan azabı duyuyorum ama işler aksamadığı müddetçe inşaAllah hakkına girmiyoruzdur patronların diye düşünüyorum..evet burası bir siteden ötürü bir aile,bir tutku ve bağımlılık haline geliyor adeta..sizinde belirttiğiniz gibi..ne demeli rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah..benim bir hakkım yoktur ama varsa da helal olsun..siz de hakkınızı helal edin..allaha(c.c.)emanet olun..

:(:(

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(:(:(:(:(
Selamun aleykum.. Çok üzüldüm kardeşim ya alışmıştık birbirimize..
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, böylesi daha hayırlıdır belki..
Arada vaktin olup girdiğinde halimizi hatırımızı sorarsan memnun oluruz..
Allah'a emanet ol kardeşim.. Selametle kal inşaAllahB)B)B)B)B)

EFSUN-C

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin .sizlin çok hakkınız vardır siz helal edin hakkınızı benimde var ise kat kat helal olsun ALLAH'A EMANET OLUN
SELAMETLE

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum güzel kardesim, size hak veriyorum ruyanizda bir anlam vardir, yüce Rabbim hakkinizda hayirlisini nasib eder insallah.
Sykça olmasan bile, yine girmeye sansiniz var anladigim kadariyle, bu siteye cok faydaniz olmus ayrica yardimlariniz için allah sizden razi olsun , hakkinizi helal edin.

Aramizda tekrar görmek dilegiyle, Rabbim yar ve yardimcimiz olsunB)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

SELAMÜNALEYKÜM.HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN.YİNE DURUMA GÖRE DEVAMLILIĞINIZ HAKKINDAKİ KARAR SİZE AİT OLDUĞU İÇİN SİZİ HER DAİM AYNI KARDEŞLİK SEVGİSİ VE DEĞERİ İÇERSİNDE BEKLEDİĞİMİZİ BİLMENİZDE FAYDA VAR.SELAM VE DUA İLE KALIN.BAKIN BENDE BİR ARA GİTTİM YAPAMADIM GERİ GELDİM FARKLI BİR ÇÖZÜM BULDUM PC Yİ ANNEMLERE İNDİRDİM BENİM SORUNUM PC NİN BAŞINDA ÇOKCA VAKİT HARCAMAKTI ÇÖZDÜM.SİZDE UMARIM FARKLI VE DOĞRU YOLDAN ÇÖZER VE ANNENİZİ İKNA EDER NET İ EVİNİZE BAĞLATIRSINIZ.VE FAYDALI KATILILARINIZDANDA TEKRARDAN İSTİFADE EDERİZ.SELAM VE DUA İLE TAEKRARDAN.SELAMETLE İNŞALLAH.

MAVI HUZUN yazdı:
SEVGİLİ KARDEŞLERİM BİR KARAR ALDIM DOĞRU MU YANLIŞ MI BİLMİYORUM AMA UYGULAYACAGIM ...BUGUN RÜYAMDA İNŞALLAH HAYIR OLSUN İLGİNÇ BİR RÜYA GÖRDÜM.BEN BİR OKULDA MUHASEBECİ OLARAK ÇALIŞIYORUM VE RÜYAMDA DA İŞ YERİNDEYİM RÜYAMDA KASA DEFTERİNDE BİR YANLIŞLIK YAPMIŞIM BUNA MÜDÜR BEY GEREKÇE GÖSTEREREK BENİ İŞTEN ÇIKARTMAK İSTİYOR ÜSTÜNE ÜSTLÜK ZATEN İŞ YERİNDE HERGÜN DİNİ SİTELERİ TAKİP EDİYORSUN İŞTE DÖKÜMÜ DİYE MASAMA BIRAKTI ....VE SABAH İŞE GELİR GELMEZ BUNU SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ...GERÇEKTEN BU SİTEYE İŞ YERİNDE GİRERKEN ACABA OKULUN HAKKINA MI GİRİYORUM DİYE DÜŞÜNÜYORDUMAMA BEN BUNU ZATEN YA BOŞ KALDIGMDA YADA ÇAY VE YEMEK MOLARINDA SİTEYE GİRİYORUM AMA YİNEDE MESAİ SAATİNE DAHİL OLUYOR DİYE KAFAMI KURCALIYORDU...SANKİ BUGUN RÜYAMDA KENDİMİ UYARILMIŞ GİBİ HİSSTTİM.. SİZLER BENİM İÇİN ALIŞKANLIKTAN ÇOK BİR BAGIMLILIKSINIZ...HERGÜN AİLEMLE NASIL GÖRÜŞÜYORSAM SİZLER BENİM İÇİN AYNI ONLAR GİBİ OLDUNUZ AMA BUGUN BU RÜYADAN ÇOK ETKİLENDİM VE İŞ YERİNDE GİRMEMEYE KARAR VERDİM .. EVİMİZDE İNTERNET VARDI AMA YENİ TAŞINDIGIMIZ İÇİN ANNEM BU EVE İNTERNET BAGLANTISI ALMAMIZA İZİN VERMİYOR DAHA DOGRUSU KARDEŞİM BAŞINDAN KALKMADIGI İÇİN SANIRIM BİR SÜRE DAHA DA İZİN VERMEYECEK EĞER BEN İNTERNET CAFEYE GİDERSEM SİZİNLE ORDAN PAYLAŞIMLARAMA DEVAM EDİCEM VE SİZİN PAYLAŞIMLARINIZLA BİLGİLENECEM RABBİMİN İZNİYLE ŞİMDİ SİZDEN HAKKINIZI HELAL ETMENİZİ RİCA EDİYORUM BENDEN YANA DA VARSA CAN-I GÖNÜLDEN HELAL OLSUN İNŞALLAH...BENİM İÇİN SİZLERDEN UZAKLAŞMAK ÇOK ZOR OLACAK DEDİM YA SİZLERİ TANIMASAM BİLE BİR BAĞLILIK OLUŞTU VE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM ÖĞRENMEYEDE DEVAM EDECEKTİM AMA HAYIRLISI GERÇEKTEN RÜYAMI BASİT ANLATTIM SİZE AMA HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE VE ÇOK ETKİLENDİM SİTEYE GİRDİĞİM HER SANİYE VARDI DÖKÜMDE....SEVGİLİ SİTE YÖNETİCİLERİ VE DEĞERLERİ KARDEŞLERİM RABBİME EMANET OLUN İNŞALLAH .... SELAM VE DUA İLE...​

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM HERKES KENDİ DAHA İYİ BİLİR DURUMUNU BENCE RÜYANA BAKMA KAFANADA TAKMA SEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN VE BİLİNÇ ALTINDADA O RÜYAYI GÖRMÜŞSÜN YANİ ÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜN İCİN RÜYALARA İNANMAYIN BEN HERGÜN NELER NELER GÖRÜYOM BİRBİLSENİZ NEYSE EĞER SEN VİJDANEN RAHATSIZ OLUYORSAN KENDİN BİLİRSİN AMA ZATİ BİLGİSAYARLAR AKŞAMA KADAR ACIK AKŞAMA KADAR YARIM SAAT SEN BAŞKAYERLERE BAKSAN BUNDAN BİŞİ CIKMAZ YİNEDE SEN BİLİN KARAR SENİNDİR ARADA BARİ BİZLERİ KONTURAL ET ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı

SAYIN MAVİ HÜZÜN HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN SİZDE HELAL EDİN VE ALLAHAŞKINA BİZ İSLAMİYET GEN.TR AİLESİ İÇİN MEVLANAYI ZİYARET EDİP BİZİM NİYETİMİZE RUHUNA FATİHA OKUYUN ......SELAM SAYGILAR

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

HELAL OLSUN KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SENİ ARAMIZDA TEKRAR GÖRÜRÜZ İNŞALLAH AEOB)B)B)B)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

tebrikler çok doğu karar ALLAH yardımcımız olsun selametle

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm
kardeşim hakkım yoktur ama varsa da helal olsun...hakkın da hayırlısı olsun...a.e.o

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
:(:(:(:(:(:(:(
Selamun aleykum.. Çok üzüldüm kardeşim ya alışmıştık birbirimize..
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, böylesi daha hayırlıdır belki..
Arada vaktin olup girdiğinde halimizi hatırımızı sorarsan memnun oluruz..
Allah'a emanet ol kardeşim.. Selametle kal inşaAllahB)B)B)B)B)

saolası kardeşim güzel dileklein için.... gerçekten bende sizlere alıştım...selam ve dua ile.

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

EFSUN-C yazdı:
selamün aleyküm Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin .sizlin çok hakkınız vardır siz helal edin hakkınızı benimde var ise kat kat helal olsun ALLAH'A EMANET OLUN
SELAMETLE

ne demek kardeşim varsa helalli hoş olsun inşallah... rabbim razı olsun...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

leyla_serdar yazdı:
Selamun aleykum güzel kardesim, size hak veriyorum ruyanizda bir anlam vardir, yüce Rabbim hakkinizda hayirlisini nasib eder insallah.
Sykça olmasan bile, yine girmeye sansiniz var anladigim kadariyle, bu siteye cok faydaniz olmus ayrica yardimlariniz için allah sizden razi olsun , hakkinizi helal edin.

Aramizda tekrar görmek dilegiyle, Rabbim yar ve yardimcimiz olsunB)B)B)

evet rüyamdan çok etkilendim ama dünden bütün işlerimi yaptım bugun silerle görüşebilmek için ama yinede fazla duramayacagım yinede internet cafeden siteye girmye çalışıyrum.

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM.HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN.YİNE DURUMA GÖRE DEVAMLILIĞINIZ HAKKINDAKİ KARAR SİZE AİT OLDUĞU İÇİN SİZİ HER DAİM AYNI KARDEŞLİK SEVGİSİ VE DEĞERİ İÇERSİNDE BEKLEDİĞİMİZİ BİLMENİZDE FAYDA VAR.SELAM VE DUA İLE KALIN.BAKIN BENDE BİR ARA GİTTİM YAPAMADIM GERİ GELDİM FARKLI BİR ÇÖZÜM BULDUM PC Yİ ANNEMLERE İNDİRDİM BENİM SORUNUM PC NİN BAŞINDA ÇOKCA VAKİT HARCAMAKTI ÇÖZDÜM.SİZDE UMARIM FARKLI VE DOĞRU YOLDAN ÇÖZER VE ANNENİZİ İKNA EDER NET İ EVİNİZE BAĞLATIRSINIZ.VE FAYDALI KATILILARINIZDANDA TEKRARDAN İSTİFADE EDERİZ.SELAM VE DUA İLE TAEKRARDAN.SELAMETLE İNŞALLAH.

MAVI HUZUN yazdı:

ve aleyküm selam kardeşim...beni düşüncelerinizle çok mutlu ettiniz...inşallah kardeşimin oklu açılınca inşallah bilgisayar bölümüne girecek o zaman mecburen internet baglatma zorunda kalacak inşallah rabbim izin verirse bende evden katılımlara devam edecegim rabbime emanet ol gönlü güzel kardeşim...selametle

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
S.A. KARDEŞİM HERKES KENDİ DAHA İYİ BİLİR DURUMUNU BENCE RÜYANA BAKMA KAFANADA TAKMA SEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN VE BİLİNÇ ALTINDADA O RÜYAYI GÖRMÜŞSÜN YANİ ÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜN İCİN RÜYALARA İNANMAYIN BEN HERGÜN NELER NELER GÖRÜYOM BİRBİLSENİZ NEYSE EĞER SEN VİJDANEN RAHATSIZ OLUYORSAN KENDİN BİLİRSİN AMA ZATİ BİLGİSAYARLAR AKŞAMA KADAR ACIK AKŞAMA KADAR YARIM SAAT SEN BAŞKAYERLERE BAKSAN BUNDAN BİŞİ CIKMAZ YİNEDE SEN BİLİN KARAR SENİNDİR ARADA BARİ BİZLERİ KONTURAL ET ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

saolasın cevdet abicim ama rüyayı çok sıklıkla görmem ama gördüğüm rüyaların erttesi güne bazen etkisi oluyor ama bilinç altından da kaynkalanıyor olabilir bilmiyorum ama şimdi içim rahat ama haklısn abicim biligisayar 8 den 5 e kadar açık işim muhasebe oldugu için bqazen kafam çok doluyor beynimi rahatlaytmak adına siteyi ziyaret edebilirim ama ya yemek molasında ya da boş olabildiğim zamanlarda ama bir ara gerçekten buranın muptelası oldum siteyi her bi dakika inceliyordum alamıyordum siteden kendimi emhamdilillah şimdi kendimi kontrol altına aldım ama dediğim gibi yemek molarınında inşallah rabbbime emanet ol abicim yanlış hatırlamıyorsam belini mi incitmiştim abicim tekrar geçmiş olsun nasıl oldunuz şimdi ?selam ve dua iie

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

seyasla yazdı:

SAYIN MAVİ HÜZÜN HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN SİZDE HELAL EDİN VE ALLAHAŞKINA BİZ İSLAMİYET GEN.TR AİLESİ İÇİN MEVLANAYI ZİYARET EDİP BİZİM NİYETİMİZE RUHUNA FATİHA OKUYUN ......SELAM SAYGILAR

tabiki de kardeşim her ziyaretimde aklımdasınız merak etmeyin...ben siz gibi kardeşlerime dua etmemezlik nasıl ederim bende hakkınız çok rabbim inşallah dualrımızı kabul etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt