Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkımın iadesi için.......... (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,ne kadar sakin olmaya çalışsam da gergin ve stresli iki günden sonra sonuç belli oldu.
güçlerini bulundukları konumdan alanlar zahiri olarak kazandı.benim yerime listeye aldıkları kişilerin şahsiyet ve tavırları hakkında yorumsuz kalmayı tercih ediyorum.

onlarla aramdaki fark ispiyoncu olmamak,birilerinin arkasına yapışıp menfaat beklememek,dedikodu yapmamak,laf taşımamak,kimsenin aleyhinde bir tavırda olmamak.........

sanırım KAZANAN BEN'İM!

vazgeçmiş değilim,gücümün yettiğince hakkımın peşindeyim.
ayrıca üç masum yavrumun hakkına geçenleri Allah'ın adaletine havale ediyorum.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
selamün aleyküm,ne kadar sakin olmaya çalışsam da gergin ve stresli iki günden sonra sonuç belli oldu.
güçlerini bulundukları konumdan alanlar zahiri olarak kazandı.benim yerime listeye aldıkları kişilerin şahsiyet ve tavırları hakkında yorumsuz kalmayı tercih ediyorum.

onlarla aramdaki fark ispiyoncu olmamak,birilerinin arkasına yapışıp menfaat beklememek,dedikodu yapmamak,laf taşımamak,kimsenin aleyhinde bir tavırda olmamak.........

sanırım KAZANAN BEN'İM!

Doğru bildiklerinizden vazgeçmeyin kardeşim...
Allaha havele ettiyseniz işlem tamam...
Rabbim hem bu dünyada hem ukbada hiçbir iyiliği ya da kötülüğü karşııksız bırakmaz inşallah...
Selam ve dUA ile...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Doğru bildiklerinizden vazgeçmeyin kardeşim...
Allaha havele ettiyseniz işlem tamam...
Rabbim hem bu dünyada hem ukbada hiçbir iyiliği ya da kötülüğü karşııksız bırakmaz inşallah...
Selam ve dUA ile...

Allah razı olsun Mavci Abi.
zamanın popüler kriterlerine şimdiye kadar uymadık elhamdülillah,bundan sonra da uydurmaz inşaALLAH Allah-u Teala.
kasıtlı ve ısrarcı bir hak gasbı.
Adalet Sahibi'ne havaledir artık.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
yine Bahtiyar Vahapzadenin dizelerini anımsadım.
Yaşadığım her imtihanda bana huzur vermiştir.
Allah rahmet eylesin şairimize.

Yaradanım,Sahibim
O kemandır,ben okum
Atar beni yüz yere
Sahibim var,ben yokum.........

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

sanırım KAZANAN BEN'İM!

aleyküm selam canım maalesef imtihan dünyası onlar da kötülükleriyle imtihan oluyorlar bazen karşımızdaki ne kadar kötü biz iyi başedemiyoruz bir şey olmuyor karşıdakine ama bunun öteki dünyası var bazı haklarımızda oraya kalacak sen böyle yazınca zaten insanlardanda korkuyorum en iyisi bile bir tuhaf... bu hafta tercihlerimi yapacağım istanbulda iski dsi üniversite birkaç kurum var kadrosu epey fazla. tayin yok diyorlar bu kurumlar için üniversite hiç yok. diğerleri beş yıl. çocuk burda mı kalır götürür müyüm ordaki ortam evler insanlar. bilmedik yer korkutuyor. tabi önce buralar ama sgk verilen kadro bir iki kişi zor gibi buralar. yer kurum tercih etmezsem atanmam kesin gibi. ama büyük cesaret tayin olmayacağını bile bile her yer bize memleket demek. bir yandan yıllarca oku verilen emek. bir yandan eve evliliğe çocuğa verilen emek. hakkımızda hayırlısı olsun. birazdan Kuran okuyacağım Allahıma havale ediyorum ona zor yoktur imkansız yoktur. inşallah her şey iyi olur.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım maalesef imtihan dünyası onlar da kötülükleriyle imtihan oluyorlar bazen karşımızdaki ne kadar kötü biz iyi başedemiyoruz bir şey olmuyor karşıdakine ama bunun öteki dünyası var bazı haklarımızda oraya kalacak sen böyle yazınca zaten insanlardanda korkuyorum en iyisi bile bir tuhaf... bu hafta tercihlerimi yapacağım istanbulda iski dsi üniversite birkaç kurum var kadrosu epey fazla. tayin yok diyorlar bu kurumlar için üniversite hiç yok. diğerleri beş yıl. çocuk burda mı kalır götürür müyüm ordaki ortam evler insanlar. bilmedik yer korkutuyor. tabi önce buralar ama sgk verilen kadro bir iki kişi zor gibi buralar. yer kurum tercih etmezsem atanmam kesin gibi. ama büyük cesaret tayin olmayacağını bile bile her yer bize memleket demek. bir yandan yıllarca oku verilen emek. bir yandan eve evliliğe çocuğa verilen emek. hakkımızda hayırlısı olsun. birazdan Kuran okuyacağım Allahıma havale ediyorum ona zor yoktur imkansız yoktur. inşallah her şey iyi olur.
burda beni tanıyan herkes onların kendilerine kötülük yaptıklarını dile getiriyorlar.
bana verilecek kazanımlardan ziyade zulümde devam etmesinler.her ne kadar onlar beni kendileriyle aynı safta göremese de inanan insanlar benim için ve bu kurumu haksızlıkla yönetmesinler.onların şahsi yanlışları bu kurum içindeki hepimize farklı şekilde sirayet edecek.

ben de okulumu yeni bitirdiğimde emek verdiğimden ve çalışma hayatına duyduğum hevesle bir süre çalışmıştım büyük kızım doğmadan ayrılmıştım.
buraya zorla,istemeyerek girmiştim doğrusu.
her yerde böyle mi bilemem ama benim ki gibi siyasi kurumlarda fırsatçı çok.
tirübünlere oynayıp,göz boyayanlar bir şekilde karşılığını görüyor.
çok iyi insanlar da var ama iyiler sessiz sedasız işlerinin peşindeler.
ama her şeyin bir sonu var.Allah yanlış yapanlara da bir gün doğruyu öğretiyor tabi hak ediyorlarsa.......

tain olamama durumu nasıl olacak canım?eşin aydında mı kalacak?
istanbul küçük şehirlere göre çok farklı.iyi de çok kötüde.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.ben gelmeden buraya hep dua etmiştim senin gibi.
ilk iş yerlerim çok düzgündü.kimseden bir kötülük görmemiştim.
tabi 13 yıl evveldi.
hakkında en hayırlısı neresiyse orayı Allah nasip eylesin.kendi rızasına uygun insanlarla,kendi rızası dahilinde çalışmayı nasip etsin.
anadolu yakasında mı tercihlerin canım?
burya geldiğinde yardımcı olmak,misafir etmek isterim inşaALLAH.

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşe -Rana kardeşim

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede sıkıntılardan kurtulursunuz...
Fetih süresini okuyacağım sizin için...

Allaha emnat olun.

Selam ve dua ile....

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım henüz tercihlerimi netleştirmedim yarın belli olacak gibi dersaneye gideceğim oradaki hocaya danışacağım. eşimin işi burada bir fabrikada devlete bağlı değil. onun gelmesi söz konusu değil şu anda. aydın yakınları olacak artık hafta sonu eve gelip gidebileceğim. senin dediğin gibi insanlık yok olmak üzere çocuklar bile masum değil kötü. belki bebeklerin hürmetine belki Allah dostlarıın hürmetine korunuyoruz bilmiyorum. aslında bir istanbula gelip gitmek istiyordum belki ramazan ayından sonra sen online olda bir ara bakalım iletişim kurmamız lazım Allah yardımcın olsun Allahım gönlünü huzura kavuştursun o insanlara da Rabbim hidayet versin.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşe -Rana kardeşim

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede sıkıntılardan kurtulursunuz...

Allaha emnat olun.

Selam ve dua ile....
Allah razı olsun canım.epey oldu görüşemedik.çocukların büyümüşlerdir.
canım henüz tercihlerimi netleştirmedim yarın belli olacak gibi dersaneye gideceğim oradaki hocaya danışacağım. eşimin işi burada bir fabrikada devlete bağlı değil. onun gelmesi söz konusu değil şu anda. aydın yakınları olacak artık hafta sonu eve gelip gidebileceğim. senin dediğin gibi insanlık yok olmak üzere çocuklar bile masum değil kötü. belki bebeklerin hürmetine belki Allah dostlarıın hürmetine korunuyoruz bilmiyorum. aslında bir istanbula gelip gitmek istiyordum belki ramazan ayından sonra sen online olda bir ara bakalım iletişim kurmamız lazım Allah yardımcın olsun Allahım gönlünü huzura kavuştursun o insanlara da Rabbim hidayet versin.
inşaALLAH canım beklerim.akşamları online olmam pek mümkün değil ama gündüz burdayım.
hakkında hayırlısı olsun.inşaALLAH yakın bir şehirde olursun evine.büyük şehirlerde yaşamak pek kolay değil.

bir müslümanın kafirlerden gördüğü zulümde zalimler için yaşasın cehennem diyebiliyorsun belki ama bunu mümin yapınca ne kadar canı yansa da insanın sadece Allah'a havale edebiliyor.
onlar bana acımasa da Allah katında kendilerine verdikleri zararın farkındayım,zalimane duygular besleyemiyorum.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşe -Rana kardeşim

Allaha emnat olun.

Selam ve dua ile....
Allah razı olsun canım.epey oldu görüşemedik.çocukların büyümüşlerdir.
inşaALLAH canım beklerim.akşamları online olmam pek mümkün değil ama gündüz burdayım.
hakkında hayırlısı olsun.inşaALLAH yakın bir şehirde olursun evine.büyük şehirlerde yaşamak pek kolay değil.
bir müslümanın kafirlerden gördüğü zulümde zalimler için yaşasın cehennem diyebiliyorsun belki ama bunu mümin yapınca ne kadar canı yansa da insanın sadece Allah'a havale edebiliyor.
onlar bana acımasa da Allah katında kendilerine verdikleri zararın farkındayım,zalimane duygular besleyemiyorum.

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim, kamuda bende çalıştığım için seni çook iyi tahmin ediyorum.Rabbim selamete çıkarsın tez zamanda...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim, kamuda bende çalıştığım için seni çook iyi tahmin ediyorum.Rabbim selamete çıkarsın tez zamanda...

amin kardeşim,Allah razı olsun.
Allah hakkını vermekte aciz kalacağımız makam mevkiden uzak etsin.........
kan bağı ya da başka ortak özelliklerinden(hemşehri gibi,vs.)sayısız insan alındı,alınmaya devam ediliyor........
dünden bu yana düşünüyorum yahudiler de kendinden olmayanı hakir ve aşağı görmüyor muydu?.........

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı ramazanlar,
iki hafta önce öyle şeyler yaşandı ki hak hukuk kavramı yeryüzünü terketmiş gibiydi burda.:(
son gün 5-6 kişinin talepkar olasıyla benim de bulunduğum liste silinerek mezuniyet,meslek şartları tamamen aykırı kişiler yer aldı.üstelik bunlar kadrolu işçiler.
tüm kurumda şiddetli bir çalkalanma oldu.şartları uyup olmayı ümüt edenler,benim gibi hakkının iadesini bekleyenlenler,onlar oldu bizim neyimiz eksik diyen işçiler,odacılar,temizlikçiler,vs.vs..........
hatta dışardan transfer sıfır personeller bile bu nimete gark edildi.
mevki,makam derdinde olmayan ben haksızlığa boyun eğmiş olduğum için çaresiz ve üzgündüm.

söylenecek çok şey vardı yapılanlara........
Allah verecek ve soracak inşaALLAH.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ramazanı Şerif'in ilk iftarıyla nasiplenmeyi lutfetti Rabbim çok şükür...........

yoklukla,mahrumlukla,ben olmayı bir kenara bırakarak haddini bilmeye ...........

sayamayacağımız kadar nasiplendiğimiz VARlıklarla körelttiğimiz,can cekiştirdiğimiz ruhumuz........

azla yetinmeye adanmışken ömrümüz,sahip olamadıklarımızın yeisi içinde buluverir olmuşuz hesabı ve bedeli olduğunu unutarak........

inanan insanların firaunlaşmaya doğru giden halleridir en çok üzen........

kendi soyundan olmayanı insan göremeyen........

hakkaniyeti ayaklar altına alıp,yakınlarına pay eden........

kendi adıma bu dünyalık nimeti benden uzak kılan Allah'a hamd ediyorum.

ama mümin zulümkar olmasın Rabbim...........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt