ayşe-rana
Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,uzun zamandır burda beraberiz.şimdiye kadar kendim için herhangi bir talebim olmamıştır sizlerden.
ama şu an 2,5 yıdır devam eden mağduriyetimin son noktasındayım.kamuda çalışıyorum ve 3 yıl aynı statüde çalıştıktan sonra hakkım gerekçesiz elimden alındı.iadesi yapılacağı sözü verillmesine rağmen sürekli engel olunuyor.
şu an son aşamadayım.hakkımın iadesine müsait bir yasal ortam olmayacak yeni düzenlemeyle.
girişimlerimde olumlu bir cevap almama rağmen söz sahibi olan başka kişiler set koyuyor.benden sonra kendi çevrelerinden onlarca kişi alındı o statüde.çoğu yeni mezun olmasına rağmen.......
yapılan bariz haksızlığa boyun eğmek istemiyorum.
tek yardımcım Rabbim......
her şey kısmet ama hakkımın iadesi istiyorum......
dualarınızla yanımda olacağınıza inanıyorum............
ama şu an 2,5 yıdır devam eden mağduriyetimin son noktasındayım.kamuda çalışıyorum ve 3 yıl aynı statüde çalıştıktan sonra hakkım gerekçesiz elimden alındı.iadesi yapılacağı sözü verillmesine rağmen sürekli engel olunuyor.
şu an son aşamadayım.hakkımın iadesine müsait bir yasal ortam olmayacak yeni düzenlemeyle.
girişimlerimde olumlu bir cevap almama rağmen söz sahibi olan başka kişiler set koyuyor.benden sonra kendi çevrelerinden onlarca kişi alındı o statüde.çoğu yeni mezun olmasına rağmen.......
yapılan bariz haksızlığa boyun eğmek istemiyorum.
tek yardımcım Rabbim......
her şey kısmet ama hakkımın iadesi istiyorum......
dualarınızla yanımda olacağınıza inanıyorum............