Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkımın iadesi için.......... (2 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,uzun zamandır burda beraberiz.şimdiye kadar kendim için herhangi bir talebim olmamıştır sizlerden.
ama şu an 2,5 yıdır devam eden mağduriyetimin son noktasındayım.kamuda çalışıyorum ve 3 yıl aynı statüde çalıştıktan sonra hakkım gerekçesiz elimden alındı.iadesi yapılacağı sözü verillmesine rağmen sürekli engel olunuyor.
şu an son aşamadayım.hakkımın iadesine müsait bir yasal ortam olmayacak yeni düzenlemeyle.

girişimlerimde olumlu bir cevap almama rağmen söz sahibi olan başka kişiler set koyuyor.benden sonra kendi çevrelerinden onlarca kişi alındı o statüde.çoğu yeni mezun olmasına rağmen.......
yapılan bariz haksızlığa boyun eğmek istemiyorum.

tek yardımcım Rabbim......

her şey kısmet ama hakkımın iadesi istiyorum......

dualarınızla yanımda olacağınıza inanıyorum............

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim ALLAH yardımcın olsun.. hakkını kimsede bırakmasın rabbim...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Rabbim hakkınızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin kardeşim...
Rabbim eniyi bilen ve görendir...
Selam ve DUA ile...

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Durumunuzu tam bilememekle birlikte hakkınızı arayın derim.Tabii koşullarınız nedir , zaman neyi gösterir bilemiyorum..

Rabbim sizin için hayırlı olan ne ise onu nasip eylesin inşaallah

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hakkınızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin kardeşim...
Rabbim eniyi bilen ve görendir...
Selam ve DUA ile...
amin Allah razı olsun.
canım kardeşim ALLAH yardımcın olsun.. hakkını kimsede bırakmasın rabbim...
amin canım.
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Durumunuzu tam bilememekle birlikte hakkınızı arayın derim.Tabii koşullarınız nedir , zaman neyi gösterir bilemiyorum..

Rabbim sizin için hayırlı olan ne ise onu nasip eylesin inşaallah

bazı kişilerin engel olma çabalarına şahit oldum bugün.2,5 yıllık süreçte çok engel olundu ama bugün ki uğraşları çok üzdü.Allah maddi manevi mağduriyetime sebep olan kişilere hakkımı bırakmasın inşaALLAH.

yasal süreç 2 aydı ve ben çalşmak durumunda olduğum için ve bir yıl sonra hak iadaesi yönünde düzeltme sözü verildiğinden mahkemeye vermedim.o şekilde dönenler var.
ayrıca siyasi bir kurum ve benim gibi inanan insanları mahkemeye vermek çok ağır geldi bana.
tabi geçen süreçte aynı olmadığımızı gösteren çok fiilleri oldu.
son noktadayım şu an ve hakkımı almak istiyorum.

karşımda olan insanların öyle bir çabaları var ki hem üzülüyorum hem hakkımı alma konusunda ısrarcı olmam gerektiğini hissediyorum.

mümkünse sizlerden FETİH SURESİ okuyarak ve dua ederek yardımcı olmanızı rica ediyorum.

muratbanubulut

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİMİZ yardımcınız olsun kamu hem kolay hem zor hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

mavci

Yönetici
amin Allah razı olsun.

amin canım.

bazı kişilerin engel olma çabalarına şahit oldum bugün.2,5 yıllık süreçte çok engel olundu ama bugün ki uğraşları çok üzdü.Allah maddi manevi mağduriyetime sebep olan kişilere hakkımı bırakmasın inşaALLAH.

yasal süreç 2 aydı ve ben çalşmak durumunda olduğum için ve bir yıl sonra hak iadaesi yönünde düzeltme sözü verildiğinden mahkemeye vermedim.o şekilde dönenler var.
ayrıca siyasi bir kurum ve benim gibi inanan insanları mahkemeye vermek çok ağır geldi bana.
tabi geçen süreçte aynı olmadığımızı gösteren çok fiilleri oldu.
son noktadayım şu an ve hakkımı almak istiyorum.

karşımda olan insanların öyle bir çabaları var ki hem üzülüyorum hem hakkımı alma konusunda ısrarcı olmam gerektiğini hissediyorum.

mümkünse sizlerden FETİH SURESİ okuyarak ve dua ederek yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Ben 1 tane FETİH SURESİ okuyacağım kardeşim...
Rabbim hakkınızı kimse yedirtmez inşallah...
Selam ve DUA ile...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bende okurum canım bir fetih suresi

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİMİZ yardımcınız olsun kamu hem kolay hem zor hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
amin kardeşim inşaALLAH.
Ben 1 tane FETİH SURESİ okuyacağım kardeşim...
Rabbim hakkınızı kimse yedirtmez inşallah...
Selam ve DUA ile...
amin Allah razı olsun.
sağolasın canım.

benim yanımda Allah var ve O'nun yardımını bekliyorum.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM
rabbim yar ve yardimciniz olsun selametle dua ile............

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah hakkınızda en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin hakkını kimsede koymaz eninde sonunda Allah'ın izniyle alacaksın canım. Maalesef adaletsizlik her yerde diz boyu benim kız kardeşimin 4 yıl hakkını yediler çıkan kadrosunu engellediler bulunduğu yerde kadrosunu vermediler gibi başka şehire gidecekti onu bile engellemeye çalıştılar ama Rabbim onlara fırsat vermedi şimdi 4 yıl maddi manevi çok kayıbı oldu ama sağlık olsun şimdi yardımcı doçent ama şimdiye doçent olacaktı geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun. Zaten önce Allah'ın izniyle sonra duaların sayesinde oldu bende senin için 1 Yasin 1 tanede fetih Süresi okuyacağım Allah kabul etsin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm canım baya sıkıntı çektin eşin , annen, sen, hastalıklar Allahım ecrini versin şimdi de iş sıkıntın var bu da geçecek inşallah
Allah ne sıkıntın varsa gidersin her şey gönlünce olsun inşallah. ben de bir fetih okurum senin için

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
ben şunca yılık hayatımda şuna çok kere şahit oldum ki

eğer kişi Allahın kendisine verdiği nimet için yani hakkı için bu hakkın zayi olmaması için mücadele ediyor bu hakkını korumak için savaşıyorsa

o kişi bu hakkını alıyor en sonunda Allahın izniyle

siz mücadelenizi yapın,Allah sebebini yaratacak inşallah.

hakkını korumak için mücadele edip bu yolda ölen şehit oluyorsa
Allaın izniyle bu mücadeleyi verip hayatta kalanlar muzaffer olur

mir_erhan

Moderator
Allah c.c. her sıkıntını en kısa zamanda giderip hayırlı kapılar nasib eylesin ..amin..
bende birf Fetih okuyacağım inaşallah.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım.
SELAMUN ALEYKUM
rabbim yar ve yardimciniz olsun selametle dua ile............
aleyküm selam,amin kardeşim.........
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah hakkınızda en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin hakkını kimsede koymaz eninde sonunda Allah'ın izniyle alacaksın canım. Maalesef adaletsizlik her yerde diz boyu benim kız kardeşimin 4 yıl hakkını yediler çıkan kadrosunu engellediler bulunduğu yerde kadrosunu vermediler gibi başka şehire gidecekti onu bile engellemeye çalıştılar ama Rabbim onlara fırsat vermedi şimdi 4 yıl maddi manevi çok kayıbı oldu ama sağlık olsun şimdi yardımcı doçent ama şimdiye doçent olacaktı geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun. Zaten önce Allah'ın izniyle sonra duaların sayesinde oldu bende senin için 1 Yasin 1 tanede fetih Süresi okuyacağım Allah kabul etsin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.
amin leylacığım,cümlemizin yardımcısı olsun.
Allah'ın takdirine razıyız elbette.ama insanların yaptığı bariz zulüm üzücü.

Selamün aleyküm canım baya sıkıntı çektin eşin , annen, sen, hastalıklar Allahım ecrini versin şimdi de iş sıkıntın var bu da geçecek inşallah
Allah ne sıkıntın varsa gidersin her şey gönlünce olsun inşallah. ben de bir fetih okurum senin için
aleyküm selam canım.
son yıllarımız ailecek imtihanlı geçti.çok şükür atlattık.sağlık söz konusu olunca başka hiç bir şeyin önemi kalmıyor ama haksızlığa susmak çok zor.
Allah zulmetmekten ve zulme uğramaktan esirgesin inşaALLAH.

ben şunca yılık hayatımda şuna çok kere şahit oldum ki

eğer kişi Allahın kendisine verdiği nimet için yani hakkı için bu hakkın zayi olmaması için mücadele ediyor bu hakkını korumak için savaşıyorsa

o kişi bu hakkını alıyor en sonunda Allahın izniyle

siz mücadelenizi yapın,Allah sebebini yaratacak inşallah.

hakkını korumak için mücadele edip bu yolda ölen şehit oluyorsa
Allaın izniyle bu mücadeleyi verip hayatta kalanlar muzaffer olur
inşaALLAH kardeşim.
Allah vermek istemese,istemek vermezmiş.
benim tek isteğim zulümle abad olunmasına izin vermesin Rabbim.

Allah c.c. her sıkıntını en kısa zamanda giderip hayırlı kapılar nasib eylesin ..amin..
bende birf Fetih okuyacağım inaşallah.
Allah razı olsun erhan kardeşim.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım.
son yıllarımız ailecek imtihanlı geçti.çok şükür atlattık.sağlık söz konusu olunca başka hiç bir şeyin önemi kalmıyor ama haksızlığa susmak çok zor.
Allah zulmetmekten ve zulme uğramaktan esirgesin inşaALLAH.
amin canım insanlarla uğraşmak haksızlık karşısında duyulan his çok zor geldi bana sanki hastalıktan daha zor gibi o kalpte hasıl olan duygu. Allahım iyilerle karşılaştırsın. çok iyi diye düşündüğün insanların bile fesat haset olduklarını görünce çalışmaktan çok çok korkuyorum. Allahım kötülern şerrinden korusun.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım insanlarla uğraşmak haksızlık karşısında duyulan his çok zor geldi bana sanki hastalıktan daha zor gibi o kalpte hasıl olan duygu. Allahım iyilerle karşılaştırsın. çok iyi diye düşündüğün insanların bile fesat haset olduklarını görünce çalışmaktan çok çok korkuyorum. Allahım kötülern şerrinden korusun.

evet canım insanların çiğlikleri,cehaletleri.............vs.
hak-hukuk kavramları çoktan yok olmuş maalesef,yaşadıkça bunu daha net görüyoruz.
son 3 yıl içerisinde tecrübe ettiğim en vahim konu insanlık yok olmak üzere.......

basit menfaatler için vicdanlarını yok sayan,hakkı unutanlar çok......
benim hakkımı vermemek için yangından mal kaçırırcasına gizli gizli iş çeviren ve görüntüde emin görüntüsü veren zavallılar......
Allah zalimlerden hesabını sorsun.......

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,işteki durumumla ilgili bir takım girişimler başlandı.
zaten son bir haftalık süreç var.sonrasında tüm kapılar kapanacak.
tüm engel olmak isteyenleri Allah'a havale ediyorum.hiç birine fırsat vermesin Rabbim.
sizlerden de dualarınızla yanımda olmanızı talep ediyorum
hak yerini bulsun istiyorum,bana ne getirir ne götürür hesabından çok.........

mavci

Yönetici
selamün aleyküm,işteki durumumla ilgili bir takım girişimler başlandı.
zaten son bir haftalık süreç var.sonrasında tüm kapılar kapanacak.
tüm engel olmak isteyenleri Allah'a havale ediyorum.hiç birine fırsat vermesin Rabbim.
sizlerden de dualarınızla yanımda olmanızı talep ediyorum
hak yerini bulsun istiyorum,bana ne getirir ne götürür hesabından çok.........

Görelim mevlam neyler...
Neylerse güzel eyler...

İNŞAALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt