Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkım varsa helal olsun, Hakkınız Varsa Helal edin. (1 Kullanıcı)

Karîn'den Korun

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,
Dostlarım aranıza katılmam yakın bir tarihe tekabül etsede inanılmaz bir derece de Allah için görmeden sevdim sizi. İçinizde ki samimiyet insanı ısıtıyor. Demem şudur ki, Bayramı kutlamak yakınlarımı ve ölen atalarımı ziyaret için memleketim olan kastamonu'ya gidiyorum bu sahur sonrası. İnşallah yazdıklarınızı dönüşümde okuyacam.
Burdan bu kısa süre de çok şey öğrendim,ibret aldım ve elimden geldiğince bişeyler paylaşmaya çalıştım.Hakkınız varsa üzerimde helal edin dostlarım. Malum yarına çıkacağımız bile belli değil.

Selametle,Selamun Aleyküm.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam.
Galiba isminiz Serhat'ti.
Hakkimiz varsa helal olsun Serhat abi.
Ben kendi sahsima faydali ve gerekli paylasimlarini takip ediyorum. Allah ebeden razi olsun.
InsaAllah hayirla gider gelirsiniz.
Hayirli, mutlu bayramlar..

Vesselam.

berat05

Yönetici
Ve aleykümselam ve rahmetullah

Esselamu aleyküm
Değerli kardeşim

Burda bulunan tüm kardeşlerimiz Allah celle celaluhu rızası için seviyor ve gözetiyoruz

Bizi birbirimize sevdiren Rabbimize Hamdolsun...Tüm Hamdlar O'nadır..

Hakkımız yoktur...helal olsun...Sizde hayırlı yolculuklar..inşallah hayırlsı ile döner güzel paylaşımlarla birçok kardeşlerimize vesile olursunuz...

Allah'a Celle Celaluhu emanet olunuz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt