Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hakkım haramdır sana.. (1 Kullanıcı)

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Ay canım bunu yaşayarak yazdım deme ne olur çok içimi acıttı ya :(

Sadece yazmak için yazdın İnşallah...

Tam bir şaheser, paramparça yapıyor dağıtıyor uzaklara götürüyor insanı...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Ay canım bunu yaşayarak yazdım deme ne olur çok içimi acıttı ya :(

Sadece yazmak için yazdın İnşallah...

Tam bir şaheser, paramparça yapıyor dağıtıyor uzaklara götürüyor insanı...

kardeşim yorumsuz....
sağolasın şaheser deilde işte kendi çapımızda karalıyoruz bişeyler

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
bitmicek tükanmicek kokucak gibi kelimelerin aslı buzulmuş sanki :)
yani bu kelimelerde türkçeye uygun olsa bu şiire daha çok yakışır diye düşünüyorum, acizane bi tavsiye ;)

eyvallah güzeldi yaşamak zordur eminim.. yorum yapamıyo insan acı bi durum

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
bitmicek tükanmicek kokucak gibi kelimelerin aslı buzulmuş sanki :)
yani bu kelimelerde türkçeye uygun olsa bu şiire daha çok yakışır diye düşünüyorum, acizane bi tavsiye ;)

eyvallah güzeldi yaşamak zordur eminim.. yorum yapamıyo insan acı bi durum

uğraşsam belki hatalarımı düzeltirdim ama sizde hak verirsinizki 5dakikada yazmak kolay olmuyo tabi.öyle anlık yazılmış şeyler ben paylaştım beğenip beğenmemek kişiye göre değişir buna takılmam.ben genelide katarım bazen yazdıklarıma yani mesela sevdiğim insanların durumunlarınıda katarım karışık yani teşekkür ederim selametle

Zindanda_Mahkum

Kayıtlı Kullanıcı

seninle semaya açmıştık ellerimizi,kalplerimizi,
ikimize ait bir yuva istemiştik rabbimizden ve sadece onun helal kıldığı yolda tutmak istemiştik ellerimizi.
neden kirlettin dualarımızı yar..
bize ait bir evimiz olacaktı ve senin kokun yayılacaktı hertarafa sen yanıma gelicektin
yanım sen kokucaktı..
aklım yüreğim küs artık başka sevdalara ben yaşamı sende sevmiştim sanada sevdirmiştim
haktır hakkı veren kula ve benim hakkım ebediyyen haramdır sana..

(SİNEM)
Ben bıraz kısalttım sanki verilmek istenen mesaj burda bagırıyor gibi geldi bana :) Birde çok sevdiğin yuva kurmayı düşündüğün birine yukarıdaki altı çizili sözcük gibi agır laf söylememelisin..
Kalemine yüreğine sağlık...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bıraz kısalttım sanki verilmek istenen mesaj burda bagırıyor gibi geldi bana :) Birde çok sevdiğin yuva kurmayı düşündüğün birine yukarıdaki altı çizili sözcük gibi agır laf söylememelisin..
Kalemine yüreğine sağlık...

sağolda öyle biri yok yani olmadğı için birine hitap etmiyor şiir.anlık yazılmış bişey.karışık dduygularla.çoğu şair aslında yaşadıklarını değilde yaşamadıklarını ve diğer insanların hikayelerini şiire katar kendi yaşamış gibi tabi bu bana göre öyle.beni anlamak zordur
teşekkür ederim yinede.aslan burcu karışık anlaşılmaz selametle

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
uğraşsam belki hatalarımı düzeltirdim ama sizde hak verirsinizki 5dakikada yazmak kolay olmuyo tabi.öyle anlık yazılmış şeyler ben paylaştım beğenip beğenmemek kişiye göre değişir buna takılmam.ben genelide katarım bazen yazdıklarıma yani mesela sevdiğim insanların durumunlarınıda katarım karışık yani teşekkür ederim selametle

bu kadar tepki niye can :) özellikle belirttim acizene bi tavsiye diye :)
eyvallah 5 dakika için güzel olmuş ama yazıyosan eleştirileride olgunlukla kabul etmen gerekir ki benimki asla kötü bi eleştiri değildi;)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
bu kadar tepki niye can :) özellikle belirttim acizene bi tavsiye diye :)
eyvallah 5 dakika için güzel olmuş ama yazıyosan eleştirileride olgunlukla kabul etmen gerekir ki benimki asla kötü bi eleştiri değildi;)

eleştirilere açığım ama ben bana yazılan yorumlara muhakkak cevap atarım bu saygısızlık yada agresiflik diye algılanmasın yapım bu.tepki değil sadece bende düşüncelerimi belirttim

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
eleştirilere açığım ama ben bana yazılan yorumlara muhakkak cevap atarım bu saygısızlık yada agresiflik diye algılanmasın yapım bu.tepki değil sadece bende düşüncelerimi belirttim

belirtene karşı çok soğuk yinede fikrini belirtmen;) buda benim fikrim. hayırlı sahurlar :)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
yorumsuz yayınladım ama baya yorum geldi:) hüzünlü şiirleri severim okumayıda yazmayıda.okunduğunda insanı düşündüren hüzünlendiren anlamı karışık şiirleri severim.herhangi bir olayı yaşasamda yaşamasamda yazabilirim dostlar selametle..

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Evet , yaşamış olmasa da yazılır, empati kurulup hissedilir yaşananlar, yüreğine sağlık...
Bitenlere, bitirenlere deymeyecek kadar değerlidir satırlar
İçimdekileri yazsam, yazabilirim ama neye yarar?
Gelecege yönelik, içimi aydınlatacaklara ihtiyacım var,
Yüreğimi hancerleyenlere inat , yüreğime melhem süreceklerden bahsetmek daha güzel , benim hayalim de bu...
Şems özledim seni , nerdesin yine? deme konyadayım diye, aradım yoktun işte..
Bilirim aşıkların mekanı olmaz , gel yine (bekle , geleceğim yine) sabırım yok işte..(öğrenemediysen bekle işte)
Şems aşka bakışını söyle.. (burda mı?) olamaz mı??
Kızamayacak kadar sevmek, aslında aşk onda kendini görmek (nasıl yani)?
Onda gördügün, sende (şems aklımı karıştırma)Sende zamansız sorma!
Özür dilerim , ne işin var ki?Zamanın aşklarını topla ((eee)hepsini at torbaya , çöpe .. niye???
Karşılık bekleyince ? al gülüm, ver gülüm , aşk bu be gülüm?? Haklısın da
Aşık sevildigini bilmek istemez mi? Maşıuk sevmezse, aşık ne lazım? (aklımı karıştırdın yine??)
Seni seviyorum beni bilmesende...(yanılıyorsun, ben sevmeseydim , sen beni sevebilirmiydin??)
Bilmem? işte bu seven sevildiği için sever. Gerçekten mi?? Sevinebilirmiyim? O niye??
Rabbim seviyor diye(tabi ki).. Seni seviyorum Şems
Rabbim seni çok çok seviyorum, seni sevenleride seviyorum, bizi sev Rabbim...

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
yorumsuz yayınladım ama baya yorum geldi:) hüzünlü şiirleri severim okumayıda yazmayıda.okunduğunda insanı düşündüren hüzünlendiren anlamı karışık şiirleri severim.. yazmak için illa benim yaşamış olmam gerekmez yaşamasamda yazabilirim dostlar selametle..

Kardeşim yaşamış olmam gerekmez demişsin ya ben yanlış ifade ettim herhalde kendimi :( Ben sadece şiirin satırlarında çok ciddi bir acı, derin bir kırgınlık ve hüznü hissettim. Öyle güzel hissettirmişsin ki bir solukta kanımda o hisleri hissede hissede tamamladım son mısrasına kadar şiiri. Ve bitirdiğimde "kaleme alındığında böylesine çarpıcı biçimde anlatılan duyguları Sinem bacım İnşallah o tertemiz sinesinde, gerçekten hissederek yazmamıştır" dedim. Gerçekten o derin üzüntüyü yaşamış olmanı istemediğinden, seni sevdiğimdendi bacım bilesin:)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim yaşamış olmam gerekmez demişsin ya ben yanlış ifade ettim herhalde kendimi :( Ben sadece şiirin satırlarında çok ciddi bir acı, derin bir kırgınlık ve hüznü hissettim. Öyle güzel hissettirmişsin ki bir solukta kanımda o hisleri hissede hissede tamamladım son mısrasına kadar şiiri. Ve bitirdiğimde "kaleme alındığında böylesine çarpıcı biçimde anlatılan duyguları Sinem bacım İnşallah o tertemiz sinesinde, gerçekten hissederek yazmamıştır" dedim. Gerçekten o derin üzüntüyü yaşamış olmanı istemediğinden, seni sevdiğimdendi bacım bilesin:)[/QUOTE
canım benim güzel yürekli kardeşim seni yanlış anlamadım demek istediğini çok iyi anladım sağolasın beni bukadar düşünmen çok duygulandırdı beni çok güzel bir yüreğe sahipsin ben hüzünlü şiirleri yazmayı çok severim yaşasamda yazarım yaşamasamda okuttuğum arkadaşlarım çok acılı yazmışsın diyolar benimde hissettirmek istediğim buydu.. sana çok ama çok teşekkür ederim şiirime hakettiği değeri verdiğin için sağolasın güzel iyi niyetli kardeşim benim:) iyiki senin yorumların var inan olumsuz bile yazsan sırf sen yazdığın için tebessüs ederim:) o yazdıklarım senin için değildi o kelimeleri sana yazmadım canım benim sakın üzerine alınma mesajını almıştır o sadece amatörce olduğunu unutup abartı yorum yapanlaraydı.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Evet , yaşamış olmasa da yazılır, empati kurulup hissedilir yaşananlar, yüreğine sağlık...
Yüreğimi hancerleyenlere inat , yüreğime melhem süreceklerden bahsetmek daha güzel , benim hayalim de bu...
Bilirim aşıkların mekanı olmaz , gel yine (bekle , geleceğim yine) sabırım yok işte..(öğrenemediysen bekle işte)
Özür dilerim , ne işin var ki?Zamanın aşklarını topla ((eee)hepsini at torbaya , çöpe .. niye???
Aşık sevildigini bilmek istemez mi? Maşıuk sevmezse, aşık ne lazım? (aklımı karıştırdın yine??)
Seni seviyorum beni bilmesende...(yanılıyorsun, ben sevmeseydim , sen beni sevebilirmiydin??)
Bilmem? işte bu seven sevildiği için sever. Gerçekten mi?? Sevinebilirmiyim? O niye??

teşekkür ederim sağolun sizinde yüreğinize sağlık...

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim güzel yürekli kardeşim seni yanlış anlamadım demek istediğini çok iyi anladım sağolasın beni bukadar düşünmen çok duygulandırdı beni çok güzel bir yüreğe sahipsin ben hüzünlü şiirleri yazmayı çok severim yaşasamda yazarım yaşamasamda okuttuğum arkadaşlarım çok acılı yazmışsın diyolar benimde hissettirmek istediğim buydu.. sana çok ama çok teşekkür ederim şiirime hakettiği değeri verdiğin için sağolasın güzel iyi niyetli kardeşim benim:) iyiki senin yorumların var inan olumsuz bile yazsan sırf sen yazdığın için tebessüs ederim:) o yazdıklarım senin için değildi o kelimeleri sana yazmadım canım benim sakın üzerine alınma mesajını almıştır o sadece amatörce olduğunu unutup abartı yorum yapanlaraydı.

Anlıyorum canım :) sen merak etme biz biliyoruz birbirimizi... Paylaşımlarından, şiirlerinden eksik etme, mahrum bırakma bizi :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı

Sems burda..
Sems yuregimde..
Sems benim..

Ah sevenler yurdundaki dostu, sevenler dergahindaki gulu, sevdigimi beklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt