Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakiki Kulluk... (1 Kullanıcı)

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Kulluk

Ya Allaha Baş Eğer Hiç Bir şeye Eğmezsin,
Ya Herşeye Baş Eğer Hiç Bir şeye Değmezsin,,,,

Ya Allaha Baş Eğer, özgürlüğe Koşarsin,
Ya Nefsine Baş Eğer, Köle Gibi Yaşarsin.....

ölmeden ölene ölüm Bir şölen,,,,
ölümü öldürür ölmeden ölen..........

Dinde Zorlama Yoktur,,,,,
Insan Hürdür Elbette,

Ister Dünyada Pişer,
Isterse Ahirette,,,,

Kim Islama Irtica Iftirasi Atarsa,
Kur'ana Kulak Versin, Birazcik Akli Varsa.....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm güzel kardeşim,
Emeğinize ve gönlünüze sağlık olsun inşallah..Beğeniyle ve severek okudum..Çok güzel bir şiiri paylaşmışsınız..Allah'ın yanında başka ilahların da olabileceğini söyleyen müslümanlar ve Allah'tan başka herkes ve herşeye boynunu eğenler güzel anlatılmış..Rabbimiz c.c bizleri akide-i tevhidinden ayırmasın, hakiki manada kul olabilmemizi nasip eylesin..Allah c.c sizden ebeden razı olsun güzel kardeşim..Gerçekten mükemmeldi..Dualarımdasınız, Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..En Emin'e, En Dost'a emanetsiniz..B)B)B)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim...emeğinize sağlık...ALLAH razı olsun çok güzel bir şiir...
Ya Allaha Baş Eğer, özgürlüğe Koşarsin,
Ya Nefsine Baş Eğer, Köle Gibi Yaşarsin.....

"Kulluğum Sultanlığımdır" diye okumuştum bir forumda. Çok hoşuma giden bu sözü eklemek istedim. ALLAHa emanet olunuz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt