Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hadim-ül harameyn de (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Yavuz Sultan Selim Han, Mısır'ı fethetmiş ve hilafet 1516 yılında Abbasilerden Osmanlılara geçmişti. Cuma günü Ümeyye Camiinde Cuma namazı kılınırken, imam Hutbede halifenin ismini zikredip (Hakim-ül harameynişşerifeyn = Mekke ve Medine'nin hükümdarı) dedi. Yavuz hemen oturduğu yerden ayağa kalkarak, (İmam efendi, Hakim-ül harameyn deme, Hadim-ül harameyn = Mekke ve Medine'ye hizmet eden de) dedi.​

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hadim-ül harameyn de

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞCİK ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM.YERİN GÖĞÜN TEK HÜKÜMDARI SAHİBİ ALLAHA HAMDOLSUN.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞCİK ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM.YERİN GÖĞÜN TEK HÜKÜMDARI SAHİBİ ALLAHA HAMDOLSUN.

Ve aleykümselam ablacım...Allaha emanet ol.... B)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

SA KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK KEŞKE ZAMANIMIZDAKİ KİŞİLERDE HİZMET AŞKIYLA YANIP TUTUŞSA....

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Nevin_1982 yazdı:
SA KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK KEŞKE ZAMANIMIZDAKİ KİŞİLERDE HİZMET AŞKIYLA YANIP TUTUŞSA....

Ve aleykümselam...Keşke..... Allah(c.c) razı olsun inşallah..Hayırlı günler.....B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt