Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hadi ağlayalım... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Öyle ağlayalım ki cehennem ateşinin odunu sönsün. Unutmayalım ki Allah için dökülen her damla cehennem ateşini söndürür resülün ifadesiyle. Ve su nasıl delerse taşı gözyaşı da taşlaşmış kalpler yumuşatır. Ve deler, O boşluğu muhabbet ve iman doldurur.
Ağlamak güzeldir hatta gülmekten daha güzel. Zevali lezzet elem verdiği için güldükten sonra elem olabilir. Ama ağlarken hem elem vardır hem lezzet. Garip bir duygudur haz duyarsın bu karışık haletten ama Allah için ağlıyorsak tabi
Ağlamak güzeldir. Hatta ağlamaklı olmak dahi güzeldir. Ağlayamıyorsanız bari ağlamaklı olun diyen resul ağlamaklı halin dahi Allah a yakınlaştırdığını bildiği için söylemiş. Ve günlerce ağlamayan göz pınarlarınıza bakın sulu olmaz. Aksine suyu çekilmiş kuyu gibi kurudur kendimden bilirim. Çok ağlayanında gözleri kurur. Ama Allah çok ağlayıp ta gözü kuru edenlerden etsin. Ağlamayıp ta kuru olanlardan değil
Ağlamak güzeldir Allah rızası için çektiğin çileyse sana gözyaşı döktüren his, o histen daha ulvi his var mıdır? Çile çekmekte güzeldir. İnsana Allah için gözyaşı döktürecek hissi veren çile de güzeldir. Kâinatta aslında her şey güzeldir ya bizzat ya neticesi itibarıyla
Ağlamayı da tebessümü de ihmal etmeyerek nebi gibi olmayı hayatımızın gayesi addederek uğraşmayı nasip eyle ya Rabbim! Ve Allah a muti kul resule layık ümmet ve Kuran a hizmetçi ve nura talebe olmayı nasip eyle ya Rabbi! Fiili ve kavli duayı eksik etmeden çalışmayı senin yolunda çalışmayı nasip et ya Rabbi!
Ağlamak güzeldir dedim de hala inanmadın mı? Güzel olmasaydı ağlamak Sellere boğdurur muydu? Rabbi resulünü

ayseburcu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: hadi ağlayalım...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM NEDE GÜZEL YAZMIŞSIN...ALLAH İÇİN DÖKÜLEN HER DAMLA YAŞ CEHENNEMDEN AZADDIR...RABBİM İNŞALLAH GÖZYAŞLARIMIZI ONUN UĞRUNDA DÖKMEĞİ NASİP EYLER...

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

gokten yuce allahın merhametı ınsanın kalbıne ınaınce gozden yas gelırmısss
:((((

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

o kadar memnunum ki aranızda olmaktan... öncelikle allah razı olsun kardes ... öyle caresiz bir anda okudum ki yazını ilac gibi geldi.... evet aglamak cok güzel... yaradan icin dökülen gözyaslarının verdigi feyz.... bir nimet bence bu gözyasları..... hepiniz Allah a emanet..

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC EMANET OL.

ayseburcu yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM NEDE GÜZEL YAZMIŞSIN...ALLAH İÇİN DÖKÜLEN HER DAMLA YAŞ CEHENNEMDEN AZADDIR...RABBİM İNŞALLAH GÖZYAŞLARIMIZI ONUN UĞRUNDA DÖKMEĞİ NASİP EYLER...

Kaan Erdem

Yönetici

ruzgar_17 yazdı:
gokten yuce allahın merhametı ınsanın kalbıne ınaınce gozden yas gelırmısss
:((((

Kaan Erdem

Yönetici

guzin yazdı:
o kadar memnunum ki aranızda olmaktan... öncelikle allah razı olsun kardes ... öyle caresiz bir anda okudum ki yazını ilac gibi geldi.... evet aglamak cok güzel... yaradan icin dökülen gözyaslarının verdigi feyz.... bir nimet bence bu gözyasları..... hepiniz Allah a emanet..

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE. ALLAH CC EMANET....

nihalim yazdı:
ÇOK GÜZEL YAZMIŞSINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK.....ALLAH RAZI OLSUN........A.E.O...

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

gerçektende çok etkilendim yazından.siteye yeni üye oldum ama çok şükür iyikide olmuşum.bazen ben yaptığım ufacık dünyalık bir hatama saatlerce ağlıyorum.ama işlediğim günahlar için nedense hiç gözyaşı dökemiyordum.ama içten içe çok üzülüyordum.bu yazın içime su serpti doğrusu.inşallah rabbim beni ve tüm müslümanların günhlarını affeder.AMİN :(:(

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE. ALLAH CC EMANET....

siyah_inci87 yazdı:
gerçektende çok etkilendim yazından.siteye yeni üye oldum ama çok şükür iyikide olmuşum.bazen ben yaptığım ufacık dünyalık bir hatama saatlerce ağlıyorum.ama işlediğim günahlar için nedense hiç gözyaşı dökemiyordum.ama içten içe çok üzülüyordum.bu yazın içime su serpti doğrusu.inşallah rabbim beni ve tüm müslümanların günhlarını affeder.AMİN :(:(

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

amin amin amin:(:(:(

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

Ağlamak güzeldir Allah rızası için çektiğin çileyse sana gözyaşı döktüren his, o histen daha ulvi his var mıdır? Çile çekmekte güzeldir. İnsana Allah için gözyaşı döktürecek hissi veren çile de güzeldir. Kâinatta aslında her şey güzeldir ya bizzat ya neticesi itibarıyla
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM BU CÜMLE BENİM İÇİN YAZILMIŞ .BENİDE RABBİM HERKESİ İMTİHAN ETTİĞİ GİBİ İMTİHAN EDİYO FAKAT AĞLIYORUM ELİMDE DEĞİL.BAZI OLANLARDAN DOLAYI RABBİMDEN GELDİĞİNİ BİLİYORUM .FAKAT BUNDAN SONRA O HİSLERİMLE AGLARKEN RABBİM İÇİN AĞLICAM.

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE.A.E.O

ebe78 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM BU CÜMLE BENİM İÇİN YAZILMIŞ .BENİDE RABBİM HERKESİ İMTİHAN ETTİĞİ GİBİ İMTİHAN EDİYO FAKAT AĞLIYORUM ELİMDE DEĞİL.BAZI OLANLARDAN DOLAYI RABBİMDEN GELDİĞİNİ BİLİYORUM .FAKAT BUNDAN SONRA O HİSLERİMLE AGLARKEN RABBİM İÇİN AĞLICAM.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt