Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

haddimizi bilelim (1 Kullanıcı)

çaycı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. arkadaşlar,
kardeşler bazı konu ve yorumlara baktımda donup kalmamak elde değil.
kendimizi ne zannediyorsak ayeti kerimelerin kendi işimize gelen kısımlarını,kendi çıkarlarımıza uyan yerlerini uygular,sünnetleri tartışır,sahabeyi tartışır,evliyaların hayatlarını,... tartışır olmuşuz.
biz kim ve ne oluyoruz allah cc aşkına.en basidi bir baş örtüsü konusu.rabbim örtünmeyi emrediyor.biz haşa ayeti kerimeyi tartışıyoruz.vay neymiş saçları değilde boyun kısmını demek istemiş,...
ayeti kerimeden tatmin olmayan kardeşler allah cc islah etsin,sahabeyi bir araştırın,onunlada tatmin olmazsanız kılın iki rekat bir istihare namazı,rabbimize sorun.ne yüzle soracaksak.ne olur kanmayalım şeytana ve nefsimize.dış oyunlara gelmeyelim.
biz resulu ekrem s.a.v. efendimizden iyimi biliyoruz.sahabeden iyimi biliyoruz.evliyalardan iyimi biliyoruz.akıllı olalım kardeşlerim.müslüman akıllı olur.haddimizi bilelim...

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. ARKADAŞIM...
HAŞA HADDİMİ BİLEREK YORUMLAR YAZIYORUM VE ONA GÖREDE KONU AÇIYORUM...
LAKİN HAKLISINIZ BENDE FARKINDAYIM BAZI ARKADAŞLAR YAZDIĞINIZ GİBİ YAZILAR YAZIYORLAR...
BİZLERİN HADDİ DEĞİL ZATEN KAFAMIZA GÖRE YORUMLAR YAPMAK...
UYARINIZI GÖRÜRLER UMARIM GEREKLİ YERLER...
ALLAHA{C.C.}EMANET OLUN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

çaycı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. allah cc ümmeti muhammedden razı olur ve affeder inşaallah.millet bir baş örtüsüdür tutturmuş gidiyor.rabbim emrediyor.ötesi varmı.o densizler nelerine güveniyorlarsa....
ne demek ya,akıl mantık almıyor,ayeti kerimeyi eleştir,sünnetleri eleştir,sahabeyi eleştir,evliyaları eleştir,...kimsiniz siz ya.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun inşallah. Size katılıyorum. Gerçekten bazı durumlarda haddimizi bilemiyoruz. Ben haşa! hiçbir zaman hadislerden ve ayetlerden şüphe duymadım. Elhamdülillah. Onları sorgulamak haşa! eleştirmek de söylediğiniz gibi bizim haddimize değildir. Allah u Teala kullarına ne emrettiyse aynen uygulanmalıdır. Benim kalbim temiz namaz kılmasamda olur veya örtünmesemde olur gibi şaklabanlıklar çok canımı sıkıyor!!! Allah razı olsun. Selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt