Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hacerimin 7 aylık bebeği için dua edermisiniz? (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canlarım hacerimizin 7 aylık ikizlerinden biri anjio olmuş dün öğrendim .şimdi evdelermiş .ama doğduktan sonra 1 ay içinde kapanması gereken kalbe giden damarlardan biri erken doğum olduklarından kapanmamış.ve 1-2 aya kadar kendi kapanma durumu varmış kapanmazsa meleğimizi tekrar ameliyata alacaklar.ne olur şimdi minik melek için kendiliğinden iyileşmesi için ameliyata girmemesi için dua edermisiniz.beni hiç bir zaman yalnız bırakmadınız .ne olur şimdi arkadaşımıda yalnız bırakmayın.ALLAH binlerce kez razı olsun hepinizden

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru seğame”

(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Ey Rahman ve Rahim olan Allah'ım sen bu küçük kardeşimizin yar ve yardımcısı ol
Hayırlı şifalarını ver Allah'ım onun minik yüreğine güç ve kuvvet ver

Meleğimiz için 100 tane El-Bari okuyacağım
Elhamdülillah !

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim güzel meleğimize acil şifalar versin... Bu gün muhakkak onun için okuyacağım...

_misal_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin. Sağlıklı ana babasına bağışlasın.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin.. Dualarımızda unutmayalım inşaAllah..

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Ya şafi ente şafi..
Allah acil şifa versin allah yardımcınız olsun düzelir inşallah
selam ve dua ile.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru seğame”

(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Canım benim Allah minik meleğimizin yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip edip hiç görmeişe döndersin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
benim dünyalar tatlısı melek aşlem .ALLAH razı olsun hepinizden beni yine yalnız bırakmadınız .RABBİMDE her daim sizin yanınızda olsun

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşlerim Rabbim cümlenizden razı olsun. Mevlam kapısından ellerimizi boş çevirmesin. hakkınızı helal edin

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

Allahım şifasını versin nerde varsa

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt