Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HABERİNİZ VAR MI ?? arkadaşım neredesin (1 Kullanıcı)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ES-SELAMÜN ALEYKÜM VARAHMATÜLLAHİ VE BERAKATÜHÜ İNŞ. KARDEŞLERİM
BEN SİTEDE ÇOK UZUN ZAMANDIR CENNET AĞACI KARDEŞİMİ GÖREMİYORUM ÖNCELERİ SIK GELİYORDU SONRA SIKLIKLAR AZALDI AMA ARADADA OLSA GÖRÜŞÜYORDUK ŞİMDİ YOK YADA BEN GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN KARDEŞİM VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ÇÜBKÜ KARDEŞİMİZİ MERAK EDİYORUM . MSN EDE GELMİYOR MALESEF.. :a33:AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR. İNŞALLAH BİR OLUMSUZLUK YOKTUR

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim...bir sıkıntı yok inşALLAH...cennet ağacı ablam yurt dışına gitmişti...orada misafir olduğunu söyledi bana giderken...inşALLAH geri gelecektir...çünkü onu çok özledim...gittiği yer çok güzelmiş...bana anlattı...Rabbim yardımcısı olsun...
Selametle ...

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
ES-SELAMÜN ALEYKÜM VARAHMATÜLLAHİ VE BERAKATÜHÜ İNŞ. KARDEŞLERİM
BEN SİTEDE ÇOK UZUN ZAMANDIR CENNET AĞACI KARDEŞİMİ GÖREMİYORUM ÖNCELERİ SIK GELİYORDU SONRA SIKLIKLAR AZALDI AMA ARADADA OLSA GÖRÜŞÜYORDUK ŞİMDİ YOK YADA BEN GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN KARDEŞİM VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ÇÜBKÜ KARDEŞİMİZİ MERAK EDİYORUM . MSN EDE GELMİYOR MALESEF.. :a33:AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR. İNŞALLAH BİR OLUMSUZLUK YOKTUR

Aleykümselam geçen hafta konuştuğumda Çınarcık'a gideceğini söylemişti..muhtemelen ordadır....Selametle

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...bir sıkıntı yok inşallah...cennet ağacı ablam yurt dışına gitmişti...orada misafir olduğunu söyledi bana giderken...inşallah geri gelecektir...çünkü onu çok özledim...gittiği yer çok güzelmiş...bana anlattı...rabbim yardımcısı olsun...
Selametle ...

aleykümselam kardeşim
haber verdiğin için çok teşekkür ederim bende kardeşimi hem çok özeldim hemde çok merak etmiştim. Msn den görüşüyorduk orayada gelmeyince üsülfüm en sonunda forum açarak belki haber alirim die düşündüm sağolasin. Kardeşimiz kazasiz belsiz tekrar aramiza katilir inşallah. Dualarinda yer almak duasi ile selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt