Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HABER VER!! (1 Kullanıcı)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
ÜLKEMİZDE, İNANCI GEREĞİ GİBİ YAŞAMAK İSTEYEN MÜSLÜMANLARIN, İFADE ÖZGÜRLÜKLERİNE
KULAK TIKAYAN SAĞIRLARA İTHAF OLUNUR.....

ADAMIN BİRİ, YAŞAMI BOYUNCA KENDİNE AİT BİR EVE SAHİP OLABİLME HAYALİYLE YAŞAMIŞ.
GEL ZAMAN GİT ZAMAN, ADAM KENDİSİNE BİR EV YAPABİLECEK BİRİKİMİ ELDE ETTİKTEN
SONRA, EVİNİ YAPMAYA BAŞLAR.
ZOR EKONOMİK KOŞULLARDA"DA OLSA EVİNİN YAPIMINI TAMAMLAR.
YAPIMI BİTMİŞ OLAN EVİNİ, GEZİP GÖRMEK AMACI İLE EVİNE GİRER. KENDİNCE EVİ ÇOK GÜZEL OLMUŞTUR!
EŞYALARINI YENİ EVİNE, TAŞIMAK İÇİN EVİNİN KAPISINDAN ÇIKARKEN, BİNBİR ZORLUKLA YAPMIŞ OLDUĞU EVİNE BAKIP, "BİLİYORSUN, SENİ NE ZORLUKLARLA YAPABİLDİM AMAN HA
YIKILACAĞIN ZAMAN BANA HABER VER, DER.
ARADAN AYLAR, YILLAR GEÇER. BU ZAMAN ZARFI İÇERİSİNDE EVİN SIVALARINDA, TAVANLARDA, DUVARLARINDA ÇEŞİTLİ ÇATLAKLAR OLUŞUR, ADAM HER DEFASINDA OLUŞAN
ÇATLAKLARI TAMİR EDER.
LAKİN, BİR GÜN EV ANİDEN YIKILIVERMİŞ.
ADAM, YIKILAN EVİNİN ÖNÜNDE, "HANİ BANA YIKILACAĞIN ZAMAN HABER VERECEKTİN,
SENİNLE KAVLİMİZ BÖYLE"Mİ İDİ, ŞİMDİ BEN BEN NE YAPACAĞIM; DİYE BAŞLAMIŞ AĞIT YAKMAYA.
YIKILMIŞ OLAN EVİN, KISMİ OLARAK AYAKTA KALABİLMİŞ OLAN KISIMLARI EV SAHİBİNE
ŞÖYLE SESLENİR.

YAHU, BEN HER AĞZIMI AÇIP BİRŞEYLER SÖYLEMEK İSTEDİĞİMDE, SEN BENİM AĞZIMI TIKADIN.

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
bizimkini de mi tıkıyorlar diyorsunuz yani ,beni bu güne kadar kimse susturmayı başaramadı yeterki ben konuşmak isteyeyim aynı şey herkes için geçerli siz yeterki konuşun birileri mutlaka duyar ..........

ercan58

Kayıtlı Kullanıcı
bizimkini de mi tıkıyorlar diyorsunuz yani ,beni bu güne kadar kimse susturmayı başaramadı yeterki ben konuşmak isteyeyim aynı şey herkes için geçerli siz yeterki konuşun birileri mutlaka duyar ..........

birileri duymasa O duyar...o da yeter...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt