Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ha mim suresi ile ilgili sorum var! (1 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar..Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.. Bir sorum olacak sizlere bu cok kafama takıldı..tam da blmiyorm..bilen arkadaşlar cevaplarsa sevnirim.. kuranda gecen 7 ha mim suresi var bunların fazileti var mı? varsa fazileti nedir? ve birde bu 7 ha mim suresini okumadan önce hiç konuşulmaması gerekiyormuş bize hoca öyle söyledi..bunun gerceklik payı var mı? varsa nedir? soracağım sorular sadece bunlar.. bilenler cevaplarsa müteşekkir olacağım. Selam ve dua ile

_YUSUF_

Yönetici
AleykümSelam
Kurandaki bütün surelerin kendine has faziletleri vardır hamim lerin özel bir fazilet içerdikeliri ifade eden bir kaynağa rastlamadım.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
AleykümSelam
Kurandaki bütün surelerin kendine has faziletleri vardır hamim lerin özel bir fazilet içerdikeliri ifade eden bir kaynağa rastlamadım.

ha mim suresini okuyanın duası kabl olunur diyorlar birde suya üflenrse hastalığa şifası varmış..doğruluk payı var mıdır? ben internette araştrdığım kadarıyla hemen hemen bütün siteler hastalığa şifası vardır yazıyor hocada demişti..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt