Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Güzel gören, güzel düşünür (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Güzel gören, güzel düşünür
Güzel düşünen, hayatından lezzet alır

Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislarSabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormusKadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor demisKocasi ona bakmis, hicbir sey soylememis, kahvaltisina devam etmis,,,,
Kadin, komsusunun camasir astigini gordugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis

Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu goren kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ogrendi sonunda, merak ediyorum, kim ogretti acaba ?'

Kocası: 'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis

Hayat boyle degil midir ?

Baskalarini izlerken gorduklerimiz, baktigimiz pencerenin ne kadar temiz olduguna baglidir.....Birini elestirmeden ve hemen yargilamaya davranmadan once zihin durumumuza bakmak ve 'iyi' olani gormeye hazir olup olmadigimizi farketmek guzel bir fikir olabilir....

Asrın mütefekkirinin de söylediği gibi....
Güzel gören, güzel düşünür...Güzel düşünen, hayatından lezzet alır

Selam ve dua ile...

Rabbim cümlemizi güzel bakıp ,güzel gören ve güzel düşünenlerden eylesin inşaallah.....

Alıntı.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel gören, güzel düşünür
Güzel düşünen, hayatından lezzet alır

Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislarSabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormusKadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor demisKocasi ona bakmis, hicbir sey soylememis, kahvaltisina devam etmis,,,,
Kadin, komsusunun camasir astigini gordugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis

Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu goren kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ogrendi sonunda, merak ediyorum, kim ogretti acaba ?'

Kocası: 'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis

Hayat boyle degil midir ?

Baskalarini izlerken gorduklerimiz, baktigimiz pencerenin ne kadar temiz olduguna baglidir.....Birini elestirmeden ve hemen yargilamaya davranmadan once zihin durumumuza bakmak ve 'iyi' olani gormeye hazir olup olmadigimizi farketmek guzel bir fikir olabilir....

Asrın mütefekkirinin de söylediği gibi....
Güzel gören, güzel düşünür...Güzel düşünen, hayatından lezzet alır

Selam ve dua ile...

Rabbim cümlemizi güzel bakıp ,güzel gören ve güzel düşünenlerden eylesin inşaallah.....

Alıntı.

amin... amin... amin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt