Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Güzel Bir Hikaye (1 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı

ÖN YARGI VE SONUÇLARI ÜZERİNE GÜZEL BİR HİKAYE

Çok eski zamanlarda, bir dağ evinde, yeni doğmuş olan kundaktaki bebeğiyle yaşayan genç bir dul kadın vardır. Eşini yeni kaybetmiştir, daha birkaç ay önce. Her gün Allah'a kendisine bir dost vermesi için dua etmektedir. Bir gün kapısının önünde yaralı bir gelincik bulur. Onu evine alır ve kısa zamanda iyileştirir…

Sonra, bu kısa zamanda gelincik ona, o da gelinciğe alışmıştır. Yani gelincik az da olsa evcilleşmiştir. Fakat kadın benim evde olmadığım bir vakitte acaba bebeğime bir şey yapar mı diye düşünüp dururmuş. Gene de kendisine başka bir dost bulamama korkusuyla gelinciği bırakmayı istemiyormuş.

Bu kaygılarla yaşarken kadın bir gün dağa odun almaya gitmiş. Tabi ki aklı yine evde; "Acaba?"

Odununu alıp bir an önce eve gelmiştir kadın. Kapıyı açar açmaz karşısında ağzını kan içinde gelinciği görünce, bebeğe bir şey yaptığını düşünerek sırtındaki odunu keskin bir hamleyle bırakarak, eline aldığı bir odun parçasıyla gelinciği tek darbede öldürmüştür. Koşarak bebeğinin olduğu odaya gitmiştir. Gördüğü manzara karşısında donup kalmıştır. Oysa gelincik bebeğe saldıran bir yılanı öldürmüştür, bu yüzden ağzı kan içerisindedir!​

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
eveettt ben bunu okumuştuum:a42:
tekrar hatırlamış oldum kardeşim emeğine sağlık RAbbim razı olsun, selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt