Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Güzel bir elektronik posta iletisi.. (1 Kullanıcı)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Aşağıda, bana ulaşan bir elektronik postada yer alan yazıyı okuyacaksınız. Umarımı hepimize güzel mesajlar verir...

(celle celalühü)

Sadece Yüce Allah'a ayıracak zamanınız varsa okuyun..

Bu maili aldığımda düşündüm ki....Bunun için zamanım yok.
Hele de çalışırken....

Sonra böyle düşünmenin kesinlikle günümüzde bir çok problemin kaynağı olduğunu fark ettim. Siz okuyunca ne hissedeceksiniz?
Okuyun ve düşünün bakalım.

'Biz Allah'ı (celle celalühü) Cuma günleri mescide sığdırmaya çalışıyoruz.
Belki cuma gecesine, çok nadiren kalkılabilirse, yatağın sıcaklığından feragat edilebilirse, Sabah namazlarına....

Ama hastalıklarımız, zayıflıklarımızda, doğal afetlerde, kısaca zorda ve çaresiz kaldığımızda hemen etrafımızda olsun istiyoruz....
ve, hiç şüphesiz, en çok da ölümün hatırlandığı cenazelerde...

Maalesef, biz Allah'tan (celle celalühü) bunları beklerken, diğer zamanlarda; işte, oyunda, hayatımızın neredeyse geri kalan tamamında Allah (celle celalühü) için yerimiz ve zamanımız yok...

Çünkü...
Bu diğer zamanlarda işlerimizi kendimiz halledebiliriz düşüncesi hayatımıza girmiş. Ya da açıkça söylersek o zamanlarda Allah'a (celle celalühü) ihtiyacımız yok....?

Karşılıksız alabileceğimiz en iyi hediye namazımızdır,
Hem masrafsız ve ödüller de muhteşemdir.
Allah'ın (celle celalühü) emir ve yasaklarına itaattir.

Allah beni affetsin, ....
O'nun hayatımda ilk sırada olmadığı yer ve zamanların varlığından dolayı...

Her zaman O'nun bizim için yaptıklarını daima hatırlayacak 'zamanlarımız' olmalı.

Bu mesajı idrak ettiyseniz paylaşın!!

Evet, 'ı (celle celalühü) çok seviyorum.
O benim var olma ve kurtulma kaynağım.
Beni her gün O ayakta tutuyor.

O'ndan başka sığınılacak kapı olmadığını bilmek….
Onsuz hiçbir şeyim…. Diyebiliyormusunuz???

Eğer Allah'ı (celle celalühü) seviyorsanız ve O'nun sizin için gerçekleştirdiği muhteşem şeylerden utanmıyorsanız.... Bunu arkadaşlarınıza iletin.
Bunun için zamanınız var mı?

Kolay zora karşı…

-Gerçekleri söylemek neden bu kadar zor.
Aynı zamanda yalanları söylemek de bu kadar kolay?

-Neden namazda uykuluyuz da bitince aniden uyanıveririz?

-Böyle mesajları paylaşmak varken silmek neden kolayımıza gelir?

Ne gariptir, 'a (celle celalühü) inandığını söyleyip de şeytanın peşinden gitmek .

Ne gariptir, fıkraları çılgınca paylaşırız, mesajlar havalarda uçuşur da iş dinimizle ilgili bir mesajın iletilmesine geldiğinde iki defa düşünürüz.

Bu mesajı eğer birilerine gönderirseniz, adres listenizdeki herkese gönderebilecek misiniz? Yoksa ne tepki vereceğini bilmediğinizden ya da emin olmadığınızdan göndermeyecek misiniz?

Allah'ın (celle celalühü) bizim için ne düşündüğünden çok insanların bizim için ne düşündüğüne önem vermemiz sizin adalet terazinizle ne kadar adil görünüyor?

Herşeyden önemlisi ne kadar daha yaşayacağınızı sanıyorsunuz????

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM GÜZEL BİR ANLATIM ALLAH RAZI OLSUN AMA BİZLER ALLAHIN KULLARIYIZ GÜNAHKARIZ ZAYIFIZ ACİZİZ ADI ÜSTÜNDE KULUZ HERŞEY BİZİM İÇİN

PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V İN BİR HADİSİ VARDI

Ebû Bekir’in îmânı, bütün mü’minlerin îmânı ile tartılsa, Ebû Bekir’in îmânı ağır gelir

A

Arzu_76

selamün aleyküm mükemmel bir paylaşım hemen kopyalayıp arkadaşlarıma göndereceğim inşallah

illaki_sevgi_73

Yasaklı Kullanıcı
1 tesbih yani 100 adet okudum rabbim o arkadaşınız ile annem baam kardeşlerim eşim ve tüm sevdiklerim ile benimde kötü olan huy ve ahlakımı güzelleştirsinkendine halis kul peygamberine ümmet kılsın inşallah amin amin amin hac yapmayı bana ve tüm canı gönülden isteyenlere nasip etsin

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bir anlatım saolasın kardeşim selametle.

selma45

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardeşim mutlaka bunu arkadaşlarimla paylaşacağim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt