Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gusül Abdesti ( Lütfen Yardım ) (1 Kullanıcı)

hamdusena

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum herkese hayırlı geceler olsun inşallah.
Sevgili dostlar size şöyle bir sorum olacak ; Benim çok iyi bir abin baş parmagından ameliyat oldu tırnağını aldırdı. Bu nedenden dolayı şuan ayak baş parmağı sarılı. Acaba gusül abdesti alırken o parmağına su gelmemesi için orayı poşetle kapatıp su almıyacak şekilde bantlasa ve öyle abdest ini alsa abdesti kabul olur mu???

Bunu öğrenmemi istedi , yardımcı olursanız eğer sevinirim ... En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum ..

hamdusena

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı Olsun. Teşekkür Ederim Sevgili Kardeşim.

osmn007

Kayıtlı Kullanıcı
3 gün öce ameliyat oldum bandajları hala duruyor doktor o bölgenin ıslatılmaması gerektiğini söyledi fakat gusul abdesti almak gerektiğinde karnımdaki ameliyat yeri ve bandajlarını ıslatmam gerektiği için normal abdest alabilrim ama o bölgeyi kapatma şansım yok vücüdumun diğer kısımlarını da yıkarsam oraya muhakkak su deyecek onun yerine şimdilik namaz abdesti şeklinde alsam olur mu?

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
3 gün öce ameliyat oldum bandajları hala duruyor doktor o bölgenin ıslatılmaması gerektiğini söyledi fakat gusul abdesti almak gerektiğinde karnımdaki ameliyat yeri ve bandajlarını ıslatmam gerektiği için normal abdest alabilrim ama o bölgeyi kapatma şansım yok vücüdumun diğer kısımlarını da yıkarsam oraya muhakkak su deyecek onun yerine şimdilik namaz abdesti şeklinde alsam olur mu?

Bu linkte hastanın guslu bölümü ve oradan ve diğer başlıklardan istifade edebilirsiniz.

Gusül abdesti .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt