Selamun Aleyküm arkadaşlar.. Bu sitede yeni sayılırım..ben hemşireyim.. ve size bi sorum olacak.. ben görev icabı bazen enjeksiyon yaparken erkek hastalarla teması sakınamıyorum.. eldivenle çalısınca kan alamıyırum bazen...hep abdestli olmaya calışıyorum ben hanifi mezhebindenim.. tansiyon ölçerken veya kan alırken oluşan temas sonunda namaz abdestim bozulur mu?
Bide üroloji servisinde çalışıyorum bazen hastaların mahrem yerleri ister istemez görüyoruz...sonda takarlerken mesela yardımcı oluyoruz.. gusül etmem gerekiyormu?
bana yardımcı olursanız sevinirim..yeni kapandım ve bazen namazımı terk ediyorum bu konular yüzünden..eğer bi bilgisi olan dostlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim..
Bide üroloji servisinde çalışıyorum bazen hastaların mahrem yerleri ister istemez görüyoruz...sonda takarlerken mesela yardımcı oluyoruz.. gusül etmem gerekiyormu?
bana yardımcı olursanız sevinirim..yeni kapandım ve bazen namazımı terk ediyorum bu konular yüzünden..eğer bi bilgisi olan dostlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim..