Sevgili Güzel İnsanlar
bilirsiniz ki Cenabı Hakkın yarattığı her gün sonsuz güzellikler sunar bizlere, biz değerlendire biliriz veya değerlendiremeyiz orası ayrı bir konuşma konusu ama şunu unutmamalıyız ki her bir yeni gün; bizim ömrümüzden giden bir gün demektir.
yani hergün adım adım Azrail as. ile olan o kaçılması imkansız randevuya doğru ilerliyoruz.
İnsanlar iki şekilde hatırlanılar.
1 - anılarıyla hatırlananlar
2 - analarıyla hatırlananlar
İşte bizler o randevuya gitmeden evvel, bi takım güzellikler yapıp sonra ardımızdan iyi şekilde anılarımızla anılmak isteriz.
bu sebebden dolayı iyi işler yapmaya kalp kırmamaya özen gösteririz.
unutulmamalıdır ki hergün güzeldir ve özeldir.
bugün anneler günü,
bugün öğretmenler günü,
bugün sevgililer günü,
bugün babalar günü,
bugün çocuklar günü,
bugün doktorlar günü,
bugün hemşireler günü,
bugün.......vs vs
ve
bugün benim günüm, çünkü; Rabbime sonsuz kere şükür edebileceğim sebebler içindeyim ve hepsinden önemlisi nefes alıp verebiliyorum
Sizinde gününüz kutlu mübarek olsun :a21:
bilirsiniz ki Cenabı Hakkın yarattığı her gün sonsuz güzellikler sunar bizlere, biz değerlendire biliriz veya değerlendiremeyiz orası ayrı bir konuşma konusu ama şunu unutmamalıyız ki her bir yeni gün; bizim ömrümüzden giden bir gün demektir.
yani hergün adım adım Azrail as. ile olan o kaçılması imkansız randevuya doğru ilerliyoruz.
İnsanlar iki şekilde hatırlanılar.
1 - anılarıyla hatırlananlar
2 - analarıyla hatırlananlar
İşte bizler o randevuya gitmeden evvel, bi takım güzellikler yapıp sonra ardımızdan iyi şekilde anılarımızla anılmak isteriz.
bu sebebden dolayı iyi işler yapmaya kalp kırmamaya özen gösteririz.
unutulmamalıdır ki hergün güzeldir ve özeldir.
bugün anneler günü,
bugün öğretmenler günü,
bugün sevgililer günü,
bugün babalar günü,
bugün çocuklar günü,
bugün doktorlar günü,
bugün hemşireler günü,
bugün.......vs vs
ve
bugün benim günüm, çünkü; Rabbime sonsuz kere şükür edebileceğim sebebler içindeyim ve hepsinden önemlisi nefes alıp verebiliyorum
Sizinde gününüz kutlu mübarek olsun :a21: