lafons7275
Kayıtlı Kullanıcı
1- Pasif müslümanlığı bırakıp aktif müslümanlığa geçiş. Nasıl mı?
Şu anda 329 kişi online. 7 Kayıtlı ve 322 Misafir üye bulunmaktadır.
Ana sayfanın en altındaki manzara hiç hoş değil. Doğrusu:
Şu anda 329 kişi online. 322 Kayıtlı ve 7 Misafir üye bulunmaktadır.
2- Her müslümanım diyen sabah uyanır uyanmaz; Ben bugün Allah'ın C.C. dinine nasıl yardım edebilirim gayesini taşımalı.
3- En yakınımızdan başlamak üzere etrafımızdakileri namaza davet etmeliyiz.
4- Biz de mutlaka camide cemaatle sarığımızla cübbemizle namaza devam etmeliyiz.
5- Ehli sünnet itikadı en başta olmak üzere ehli sünnet alimlerin kitaplarını arkadaşlarımıza hediye etmeli ve okuyup okumadıklarını da sorgulamalıyız.
6- Televizyonun en büyük tehlike olduğunu ve kesinlikle uzak durulması gerektiğini ısrarla anlatmalıyız.
7- Cebimizde sürekli dini bir cep kitabı taşımalı, malayani sohbet edenlerin kulağına 1 ayet 1 hadis olsun su kaçırılmalı.
8- İslam'a yapılan en ufak bir saldırıda tek vucud olup gereği neyse yapılmalı.
Mesela geçenlerde penguen adlı paçavrada İslam ile dalga geçildi, karşılığında biz müslümanlar ne yaptık?
Peki ne yapmalıydık?
Derhal 1000 kişi toplanabilmeli ve o paçavranın basıldığı binanın önüne gitmeliydik. Olay çıkartmadan protestomuzu yapmalıydık.
Şu anda 329 kişi online. 7 Kayıtlı ve 322 Misafir üye bulunmaktadır.
Ana sayfanın en altındaki manzara hiç hoş değil. Doğrusu:
Şu anda 329 kişi online. 322 Kayıtlı ve 7 Misafir üye bulunmaktadır.
2- Her müslümanım diyen sabah uyanır uyanmaz; Ben bugün Allah'ın C.C. dinine nasıl yardım edebilirim gayesini taşımalı.
3- En yakınımızdan başlamak üzere etrafımızdakileri namaza davet etmeliyiz.
4- Biz de mutlaka camide cemaatle sarığımızla cübbemizle namaza devam etmeliyiz.
5- Ehli sünnet itikadı en başta olmak üzere ehli sünnet alimlerin kitaplarını arkadaşlarımıza hediye etmeli ve okuyup okumadıklarını da sorgulamalıyız.
6- Televizyonun en büyük tehlike olduğunu ve kesinlikle uzak durulması gerektiğini ısrarla anlatmalıyız.
7- Cebimizde sürekli dini bir cep kitabı taşımalı, malayani sohbet edenlerin kulağına 1 ayet 1 hadis olsun su kaçırılmalı.
8- İslam'a yapılan en ufak bir saldırıda tek vucud olup gereği neyse yapılmalı.
Mesela geçenlerde penguen adlı paçavrada İslam ile dalga geçildi, karşılığında biz müslümanlar ne yaptık?
Peki ne yapmalıydık?
Derhal 1000 kişi toplanabilmeli ve o paçavranın basıldığı binanın önüne gitmeliydik. Olay çıkartmadan protestomuzu yapmalıydık.