Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GÜNLÜK YAŞAMDAN PROBLEMLER (1 Kullanıcı)

semiroglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bir haksızlık gördüğümüzde önce elimizle gücümüz yetmezse dilimizle düzeltmemiz bunuda yapamazsak kalbimizle buğz etmemiz [küsmemiz]gerekiyor. Ben birhaksızlığa uğradım haksızlığı yapan kişi aileden olduğu için oloy büyümemesi başkalarıda üzülmemesi için el ve dil ilemüdahale edemiyorum. Bende ona buğz etmem [küsmem] gerekiyor Şimdi soruyorum müslümanın müslümana üç günden fazla dargın kalmaması gerekitiğine göre benim ne yapmam gerekiyor.

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GÜNLÜK YAŞAMDAN PROBLEMLER

allah cc affedicidir ..........
peygamber sav efendimizde en çok sevdiği insanlardan hz hamza nın katilini affetmiş oda affedici ...

biz ... neden affedici olamıyoruz ...

git yüzüne durumu anlat genede sana hakkımı helal ediyorum de ... mutlaka anlar anlamazsada sen allahın selamını vermekten vazgeçme ...

allaha emanet ol ...

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

allah cc affedicidir ..........
peygamber sav efendimizde en çok sevdiği insanlardan hz hamza nın katilini affetmiş oda affedici ...

biz ... neden affedici olamıyoruz ...

git yüzüne durumu anlat genede sana hakkımı helal ediyorum de ... mutlaka anlar anlamazsada sen allahın selamını vermekten vazgeçme ...
MEVLANANIN DEDİĞİBİ KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL

allaha emanet ol ...

Sevgide güneş gibi ol,

dostluk ve kardeşlikte
akarsu gibi ol,

hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol,

öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol,
ya olduğun gibi görün,

derya86

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALAYKUM KARDEŞİM BU SENİN YAŞADIĞIN ŞEYİ BENDE YAŞADIM EVİMDE DİĞİL AMA İŞ YERİMDE HİÇ HAKETMEDİĞİM BİR DAVRANIŞA VE AĞAR SÖZLERE MARUZ KALDIM SABAHA KADAR AĞLADIM ÜZÜLDÜM AMA AFFETTİM VERDİĞİ SELAMI ALDIM İÇİM HALA KIRGIN AMA SEN ONU AFFETMESSEN ALLAH'TAN NASIL BAĞIŞLANMA DİLERSİN NE SUÇLAR, GÜNAHLAR İŞLEYİP YİNE RABBİMİZİN KAPISINI ÇALMIYORMUYUZ. AFFET DİYE YALVARIYORUZ. BÖYLE DÜŞÜN BENCE BİRDE EVET İNSANIN GÖNLÜ KIRILIYOR AMA OLSUN AFFETMEK BİRŞEY KAYBETTİRMEZ AMA OLGUNLAŞTIRIR. ALLAH'A EMANET OL İNŞALLAH.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt