Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

güngörende hain saldırı (1 Kullanıcı)

hakan74

Kayıtlı Kullanıcı
HAMD ALEMLERİN RABBİNE MAHSUSTUR
İstanbul Güngörende hain saldırıda şehit düşen tüm vatandaşlarımızın ruhlarına birer fatiha hediye edelim.ALLAH(c.c) mekanlarını cennet eylesin yaralılara acil şifalar versin.Şehitler ölmez vatan bölünmez

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm,Fatiha'yı okudum Allah kabul eylesin...bu arada güzel bir form açmışsınız
Allah razı olsun..bu ülkenin huzurunu bozmak isteyen hainleri şiddetle kınıyoruz.Rabim hayatını kaybedenlerin makamını cennet eylesin.Yaralılarada şifalar eylesin.....Selametle

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim okudum ALLAH CC kabul etsin

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.ordakileri şehit diye adletmek nekadar doğru bilinemez ama Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin.3 ihlas bir fatiha okudum.

BalArısı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm,Fatiha'yı okudum Allah kabul eylesin...bu arada güzel bir form açmışsınız
Allah razı olsun..bu ülkenin huzurunu bozmak isteyen hainleri şiddetle kınıyoruz.Rabim hayatını kaybedenlerin makamını cennet eylesin.Yaralılarada şifalar eylesin.....Selametle

Allah razı olsun kardeşim...

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Terörün her türlüsünü lanetliyoruz.
Rabbim ölenlere rahmet, yaralılara şifa ve yakınlarına sabır ihsan eyle

Ülkemiz zorlu bir imtihandan geçiyor ne olur birlik ve beraberlik içinde olalım.
İnancımız sayesinde hiçbir güç bizi yenemez

Dua ile inşallah

hakan74

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.ordakileri şehit diye adletmek nekadar doğru bilinemez ama Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan eylesin.3 ihlas bir fatiha okudum.

nevin hanım onları şehit olup oladığını tartışmıyoruz sadece Allah rızası için ruhlarına fatiha hediye edilmesini istiyoruz orada karnında 8,5 aylık bebeğiyle ölen bir kardeşimiz var mertebesi ne olur bilemem ama hamileyken çocuğunu doğururken ve lohusa halinde olan şehit olduğunu biliyorum

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
bunu yapnalara insan bile denmez Allah hidayete erdirsin
ya onca masumun ne günahı vardıı
cok üzüldümm hepsine Allah rahmet eylesin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Rabbim o insanların mekanlarını cennet yapar inşaAllah ve o aşalık insanlarıda cennetin kapısından içeri hiçbir zaman sokmasın inşaAllah Rabbim yakınlarına sabır selamet versin bende okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah :(

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesim istanbul gungoren esimin akrabalarinin ikamet ettigi bir yerdir daha gecen hafta pazartesi ve sali butun gun tamda bombanin patladigi menderes caddesinde idik esim ben ve cocugumuzla beraber!! Allah bu zalimleri bildigi gibi yapsin O herseyi hepimizden iyi bilendir zalimler icin yasasin cehennem.... inanamadik yaa henuz kac gun once gezdigimiz o caddede tam 17 kisi canini yitirdi lanetliyorum dualarimi okudum Rabbim kabul etsin insallah selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
arkadaşlar dua edelim tabi yaralılarımıza ölenlere ..
rabbim rahmet eylesin yaralılara acil şifalar versin
ülkemize dirlik düzenlik versin ..(amin amin )
ama manipüle olmadan provakasyonlara gelmeden
kendi içimizde .. o cemaat bu tarikat kavgalarına girmeden kardeşçe ülkemiz üzerine oynanan oyunları artık görelim yeter bu kadar uyudugumuz yeter ..buda unutulucak neleri unutmadıkki kaç gün sürecek bu kaç gün söyleyin ... en fazla üç gün... vesselam

melek91

Kayıtlı Kullanıcı
bende bu olayları lanetliyorm bunu yapan insan olamaz diyorum.bende ölenler için bir fatiha okudum Allah kabul etsin.amin.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm...

O Saldırıyı Yapan PKK Terör Örgütünü Allah (cc) El-KAHHAR İsmiyle Kahretsin.! Allah'ım PKK Teröristlerinin Yatacak Yeri Dahi Olmasın. Cehennemin En Derin Yerinde Ebediyen Kalsın Cayır Cayır Yansınlar. Onlar Nasıl Şehitlerimizin Ailelerini Yaktılarsa Onlarda Cehennemde Şeytanlarla Birlikte Yansınlar Ebediyen Cennet Yüzü Görmesinler. Rabbim Sen Türkiye'mizi Her Türlü Terörist Saldırılardan Koru. Güvenlik Güçlerimize Askerimize Polisimize Köy Korucumuza Bu Yolda Muzaffer Eyle Onları. Ehl-i Küfre Karşı Ehl-i Sünneti Muzaffer Eyle. Biz ki Yüzyıllar Boyunca İslamın Bayraktarlığını Yapmış 3 Kıta 7 Denize İslamiyeti Yaymış Türkiye 'mizi Her Türlü Arazi ve Doğal Afetlerden Koru. Şehitlerimizden Razı Ol Onların Şefaatine Nail Olan Kullardan Eyle. Yeri Geldiğinde Bizler de Bu Vatana Şehit Düşmeyi Herkese Nasip Et (Amin)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
S.Aleyküm...

O Saldırıyı Yapan PKK Terör Örgütünü Allah (cc) El-KAHHAR İsmiyle Kahretsin.! Allah'ım PKK Teröristlerinin Yatacak Yeri Dahi Olmasın. Cehennemin En Derin Yerinde Ebediyen Kalsın Cayır Cayır Yansınlar. Onlar Nasıl Şehitlerimizin Ailelerini Yaktılarsa Onlarda Cehennemde Şeytanlarla Birlikte Yansınlar Ebediyen Cennet Yüzü Görmesinler. Rabbim Sen Türkiye'mizi Her Türlü Terörist Saldırılardan Koru. Güvenlik Güçlerimize Askerimize Polisimize Köy Korucumuza Bu Yolda Muzaffer Eyle Onları. Ehl-i Küfre Karşı Ehl-i Sünneti Muzaffer Eyle. Biz ki Yüzyıllar Boyunca İslamın Bayraktarlığını Yapmış 3 Kıta 7 Denize İslamiyeti Yaymış Türkiye 'mizi Her Türlü Arazi ve Doğal Afetlerden Koru. Şehitlerimizden Razı Ol Onların Şefaatine Nail Olan Kullardan Eyle. Yeri Geldiğinde Bizler de Bu Vatana Şehit Düşmeyi Herkese Nasip Et (Amin)

işte kardeşim ben bunu demek istiyorum ne pkkk' sı pkk kim karman çorman olmuş ülke ...kimin eli kimim çebinde degil kimkimden belli degil ergenekon destanı!!!! yazılmış...pkk aysbergin görünen yüzü
düşünelim düşünelim düşünelim millet olarak

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Allah rahmet eylesin ...
geride kalanlan ailelerine de rabbim sabırlar ihsan etsin inşallah..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
s a bu olay olur olmaz hemen yazma gerksinimi duydum bende duyayrlılıgın için ALLAH RAZI OLSUN..bu ve benzeri olayları yapanların bu dunya diger dunayada yeri yoktur lanet olsun onlara rabbim en erken zamanda inşallah öelnlerin hakkını koymaz yanlarına.

hakan74

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm...

AMİN AMİN AMİN ALLAH razı olsun duyarsız kalmayalım bir olalım birlik olalım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt