Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gündem Güncel Haber ve Gelişmeler Bölümü (1 Kullanıcı)

Çamran

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
Foruma yeni geldim, biraz inceledim ve Haber bölümünün olmadığını gördüm.
Neden olmadığı ile ilgili açıklama yapılabilir mi?
Zira müslüman dünyadan haberdar olması gerekir. İslam Dünyasındaki gelişmelerden, dünya üzerindeki müslümanların durumlarından haberdar olması gerekir diye düşünüyorum.
Vesselam.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
aleykum selam hoş geldiniz...
İslam beldelerinde olan haberi zaten aktarıyoruz kardeş.Güncel bölüm Güncel haberler gibi bölümlerin açılmasını doğru bulmuyorum.Bu tür konularda çoğunlukla siyaset, particilik,pırtıclık gibi konular açılıyor ve bu konularda herkes kendi partisini tağutunu savunmaya geçiyor...Onun için islami güncel konular forumda paylaşılıyor inşallah biraz gezerseniz forumu göreceksiniz.

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
Foruma yeni geldim, biraz inceledim ve Haber bölümünün olmadığını gördüm.
Neden olmadığı ile ilgili açıklama yapılabilir mi?
Zira müslüman dünyadan haberdar olması gerekir. İslam Dünyasındaki gelişmelerden, dünya üzerindeki müslümanların durumlarından haberdar olması gerekir diye düşünüyorum.
Vesselam.

hoş geldiniz kareşim..

evet ilk benim de dikkatimi çekmişti bi haber bölümü olması cidden yerinde olurdu..inş ilerde yaparlar böyle bişey ki üyeler en olmadık şeyleri kutlama bölümünde açabiliyorlar bu da hiç hoş değil

selametle

Çamran

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam hoş geldiniz...
İslam beldelerinde olan haberi zaten aktarıyoruz kardeş.Güncel bölüm Güncel haberler gibi bölümlerin açılmasını doğru bulmuyorum.Bu tür konularda çoğunlukla siyaset, particilik,pırtıclık gibi konular açılıyor ve bu konularda herkes kendi partisini tağutunu savunmaya geçiyor...Onun için islami güncel konular forumda paylaşılıyor inşallah biraz gezerseniz forumu göreceksiniz.

Parti, pırtıdan ziyade. İslam Dünyası eksenli. Yani Filistin'den, Lübnan'dan, Afganistan'dan, Afrika'dan... Müslümanların teknolojik gelişmelerinden vs. Ya değilse dediğiniz gibi tağutlara şak şak platformu olmasın.
vesselam.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt